סופסוף חידשתי את חמותי !

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
bilbog פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #1 

השנה: 2001. בילבו מוצא טבעת אצל הדוד שלו. חמותי-שתחיה עוברת דירה. המכרז של המדינה שולטטטט, ואני מצליח להוציא טושיבה בומבה 36 אינצ' - מסך שטוח, כן ?! - ב- 14.5K בלבד 8) . יחס מחיר/ק''ג מסך מהטובים אי-פעם :oops:
חמותי מאושרת, וכשהחמות מאושרת גם אתה מאושר :twisted:

השנים חולפות... המסכים גדלים...CRT מת... ורק הטושיבה בומבה (עם המסך השטוח, כן ?!) מסרבת ללכת בדרך כל מסך.
וחמותי מאושרת.
פה ושם ניסיתי לרמוז שהגיע הזמן להפטר...להשתדרג... ''מה פתאום ? בשביל מה ? הכל עובד מצויין! ועם הראייה שלי גם ככה אני לא אבחין בהבדל ! '' . ככה... כל כמה חודשים ניסיתי בקטנה... והתנפצתי על שובר הגלים.

עד לפני כשבועיים.
הטלוויזיה החליטה לעשות את מלאכתם של צדיקים ולעשות קולות והבזקים של גסיסה. או סתם לא להדלק. וחמותי מאושרת אבל עכשיו קצת פחות.
עשיתי את הפרצוף העצוב ביותר שיכולתי בארוחת שישי והצעתי כמובן לטפל בנושא.
הייתה הסכמה. ברור שהייתה, זו חמותי והיא סומכת עלי, לא ככה ?!
שכנעתי שקונים רק בחנות מתמחה, ולא מותג-מדבקה כלשהו. יש תקציב, וכל השאר - באחריותי. הייתם מתים לחמות כזו משחררת :D

קפצתי לפיוצ'ר אחרי העדרות של שנתיים - בדרך עברתי בחשמל נטו אבל היתה כזו אווירת נכאים שם שיצאתי אחרי 10 דק'. שמתם לב שזה המצב בחלק נכבד מרשתות החשמל הגדולות ? פרנסה קשה -
וכמובן שאין כמו קבלת הפנים של דור ואדם. שבתי לעולם שכולו טוב, מסכים ורמקולים.
דור מזהה אותי ישר למרות שלא התראינו שנתיים ומניח שראה אי אילו אנשי מאז (Y)
נותן לדור את נתוניה סלון (מרחק צפייה 4 מטר), השימוש (סרטים, ערוצים 2 ו-10, ובובספוג לנכדים), צפייה בעיקר בשעות הערב, תקציב משוער כ 7K.
אם אפשר אז גם סמארט נח וידידותי. הכיוון הוא פנסוניק-LG - סמסונג. שטוח. 60 אינצ'. למה ? כי הרגשתי שלמרות מרחק הצפייה 65 אינצ' יהיה גדול עליה, גם תקציבית.

וכמובן שדור רק צריך טריגר כדי להעביר את הידע העצום שלו בהתלהבות המדבקת השמורה רק לו. אמרתי שמסמסונג סדרה 7 לא נפלתי ורציתי לראות את הפנסוניק DX700 בפעולה כי טרם יצא לי וקראתי עליה ביקורות טובות.
הפנסוניק בפיוצ'ר תלויה מעל LG OLED סדרה E (כ - 40K) . ציטוט של דור: ''היחידה שיכולה להיות בצמידות ל-OLED ולא תחוויר או תעשה בושות''.
באמת שנראתה טוב מאוד, גם בהשוואה ל LG LED שעמדה בסמוך (לא זוכר את הדגם) . דור הוסיף שעבור צפייה בערוצי SD הפנסוניק נותנת את התמונה הטובה ביותר בהפרש של 30% להערכתו. ראיתי והסכמתי.

ביקשתי לראות אותה בפעולה עם DVD של 'עיר החטאים'. זה אמנם לא מתחרה בOLED מבחינת עומק, חדות ופירוט אבל נראה טוב יותר מה LG 'הרגילה' . ובכל מקרה, זה לחמותי.

סגרנו על הפנסוניק. דור לוקח עליו את מחיר ההובלה בלי שאבקש. נותן מחיר נמוך מאשר ברשתות.

נושם לרווחה. The deed is done :D (l)

למחרת מתקשרים מיורוקום לחמותי לתאם הובלה. חמותי מתקשרת אלי ועם הסכין בין שיניה מרעימה שאמרו לה שתדרש תוספת של עוד 150 ש''ח כדי לפנות את הטלוויזיה. לאחר שסיימתי להחוויר (כשזו חמותך זה לוקח יחסית יותר זמן, ההחוורה הלוך וחזור) הרמתי טלפון לאדם. ''תן לי 2 דקות''. אחרי 4 דקות מקבל טלפון מנציגה בכירה ביורוקום שמבררת הפרטים. מסתבר שהנציגה הראשונה לא הייתה ממש קשובה כשנאמר לה שהטלוויזיה הישנה לא תלויה על הקיר אלא מונחת על מזנון, ולכן דרשה עוד 150 ש''ח. הנקודה הובהרה. מעדכן את חמותי. היא שוב מאושרת (וברקע שומע את הסכין מונחת בחזרה במגירה).

העסקה נסגרה ביום שלישי. ההובלה מגיעה לאחר 48 שעות. שאפו ליורוקום. המתקין-למחרת. עושה עבודה מקצועית, נקייה ומסביר בסבלנות ראויה לציון אודות התפעול הבסיסי. בילה אצלה, איתי כמובן, כשעתיים !! מקצוען ואיש שירות מעולה.

מאז לא יצא לי לשחק איתה יותר מידי, רק מעט כיוונונים והטריילר החדש של משחקי הכס. נראה מדהים (הוט). מה שעוד הדהים זו העובדה שהוט לקחו את העונה החדשה של PLANET EARTH ושמו אותה ב VOD ב SD !! בזיון. באמת.

וחמותי ? היא לא מפסיקה לחיי אלי, כמעט כמו החיים עצמם :lol:

ואצלי ? פלזמה פנסוניק 42 אינצ' שנת 2009, תודה ששאלתם. מחליף רק ב OLED. נמתין לטכנולוגיה החדשה של פנסוניק כדי להשוות ל LG .

ופיוצ'ר ? היא כמו בקתת נופש שתמיד טוב לחזור אליה ולפגוש פנים ידידותיות (l)
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
רשימת הציוד: B&W 603 S3/Anthem MRX 740/SVS Ultra Center/SVS PB-1000/SVS Ultra Bookshelf/LG OLED 65/Sony UBP-X700

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #2 

כל הכבוד על ההשקעה!
כל הכבוד לדור - מסכים שהוא נכס לענף

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”