Alonzone כתב:אני מחפש טלוויזית 65" טובה. בהתחלה הסתכלתי על Hisense m7000.
אז התחלתי לפזול אל ה Samsung ks8000 (שכבר אין להשיג והמחליף, mu, קיבל ביקורות פחות טובות) ואני במקביל מסתכל על עוד דגמים של סוני או פנסוניק.
אבל אז ראיתי וקראתי ביקורות על LG b6....
הביקורות מטורפות והמחיר הוא 16k...
השאלה שלי היא אם יש סיכוי שאם אחכה - כמה חודשים או אפילו שנה - המחיר ירד לכיוון 10+?
מהניסיון שלכם, יש מצב שמחירים יורדים בכזה סכום בעזרת תקופה?
מתי להערכתכם אוכל להשיג OLED בכזאת רמה בסביבות ה 10k-11k ?
פשוט קשה לי להתפשר אחרי שראיתי אותה...
נ.ב באמזון היא עולה 10.5k₪
...
אמזון לא אקטואלי למרבה הצער (לא כרגע על כל פנים)
כמה נקודות למחשבה --
כיוונת גבוה .. ובצדק ! קשה להשאר אדיש לטכנולוגיה ובוודאי שאם כבר צפית וחוית אז מאד מתסכל ״לרדת״ ברמה.. למרות שזה לא בהכרח נכון...
באשר למחירים -- בודאי שירדו אבל ... שאל את עצמך האם יש לך סבלנות להמתין? וחשוב יותר -- האם נניח שבעוד שנה שנתיים עדין תרצה ללכת על OLED או אולי על ״הדבר הגדול הבא״ .. ? מניח שתסכים שיש מסכי LED 65 של חברות מכובדות שאפשר לרכוש היום ב 7-10 ... אלו ודאי תומחרו לפני שנתיים בסכום כפול. והנה למרות החיתוך (הדרמטי ) במחיר, אתה מכוון למחיר הפרמיום ״הישן״ ...
דבר נוסף שהייתי מציע לך לשקול זה האם קריטי לך יותר הגודל או הטכנולוגיה? (כן אני יודע ששניהם... אבל לפעמים יש צורך בפשרה). אולי בשביל להינות מ OLED אתה יכול לחיות עם מסך 55 ( לא קטן לכשעצמו ) שעולה חצי מה 65 ...!!!
בטוח שאין פה הרבה חברים שהיו אומרים לא למסך 75... והנה רובנו ״מתפשרים״...
נקודה אחרונה היא התוכן הזמין לך. במידה ואתה מאורגן עם תכני 4K , HDR וכד׳ , חי בעולמות UHD עם החברים מנטפליקס ואמזון פריים... אזי אין הרבה מה להתלבט.. אבל אם רוב הצפייה היא דרך תוספי קודי, ערוץ 2, 10.. (בלי להעליב אף חבר כאן , כן ..) , אז באמת שהייתי שוקל שנית.
בכל מקרה בהצלחה. עברתי תהליך דומה לא מזמן. פנה בפרטי אם תרצה עוד פרטים על ״איך יצאתי מזה ״