מחירי OLED

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
Alonzone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש טלוויזית 65" טובה. בהתחלה הסתכלתי על Hisense m7000.
אז התחלתי לפזול אל ה Samsung ks8000 (שכבר אין להשיג והמחליף, mu, קיבל ביקורות פחות טובות) ואני במקביל מסתכל על עוד דגמים של סוני או פנסוניק.
אבל אז ראיתי וקראתי ביקורות על LG b6....
הביקורות מטורפות והמחיר הוא 16k...
השאלה שלי היא אם יש סיכוי שאם אחכה - כמה חודשים או אפילו שנה - המחיר ירד לכיוון 10+?
מהניסיון שלכם, יש מצב שמחירים יורדים בכזה סכום בעזרת תקופה?
מתי להערכתכם אוכל להשיג OLED בכזאת רמה בסביבות ה 10k-11k ?

פשוט קשה לי להתפשר אחרי שראיתי אותה... :)

נ.ב באמזון היא עולה 10.5k₪

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

oled 65 ב-10,000 ש"ח תוך שנה?
להערכתי האופציהה יחידה תהיה רכישה של B6 ביד שנייה עם 12-24 שנות אחריות עם מי שיחליט לשדרג ל-C7 בסביב 14,000 ש"ח או ל-C8 בסביב 19,000 ש"ח.

guys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3 

מספיק שתסתכל על המחירים של האולד מהדגמים החדשים כדי שתבין: השנה המחירים רק עלו משנה שעברה ובטח שלא ירדו.
תהיה דיבור שעם הצפת השוק במסכי אולד של חברות שונות יהנה עדכון למחירים אבל זה עד לא קורה.

אגב, הבחירה היא גם תלויה בתנאי הצפיה, יש כאלו שיעדיפו לד על פני אולד בחדר מואר למשל.

acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 411
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #4 

יש כאלו שיעדיפו לד על פני אולד בחדר מואר למשל.
...
לאחר 7 שנים עם לד גם אני הייתי בטוח בזה והיו לי חששות רבים לגבי זה עד שקיבלתי את הC7 ויש לי סלון מאוד מואר.
יכול להגיד לך חד משמעית שהבעיה הזאת לגמרי לא קיימת ואין שום בעיה עם אולד בחדרים מוארים.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 521 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #5 

Alonzone כתב:אני מחפש טלוויזית 65" טובה. בהתחלה הסתכלתי על Hisense m7000.
אז התחלתי לפזול אל ה Samsung ks8000 (שכבר אין להשיג והמחליף, mu, קיבל ביקורות פחות טובות) ואני במקביל מסתכל על עוד דגמים של סוני או פנסוניק.
אבל אז ראיתי וקראתי ביקורות על LG b6....
הביקורות מטורפות והמחיר הוא 16k...
השאלה שלי היא אם יש סיכוי שאם אחכה - כמה חודשים או אפילו שנה - המחיר ירד לכיוון 10+?
מהניסיון שלכם, יש מצב שמחירים יורדים בכזה סכום בעזרת תקופה?
מתי להערכתכם אוכל להשיג OLED בכזאת רמה בסביבות ה 10k-11k ?

פשוט קשה לי להתפשר אחרי שראיתי אותה... :)

נ.ב באמזון היא עולה 10.5k₪
...
אמזון לא אקטואלי למרבה הצער (לא כרגע על כל פנים)
כמה נקודות למחשבה --
כיוונת גבוה .. ובצדק ! קשה להשאר אדיש לטכנולוגיה ובוודאי שאם כבר צפית וחוית אז מאד מתסכל ״לרדת״ ברמה.. למרות שזה לא בהכרח נכון...
באשר למחירים -- בודאי שירדו אבל ... שאל את עצמך האם יש לך סבלנות להמתין? וחשוב יותר -- האם נניח שבעוד שנה שנתיים עדין תרצה ללכת על OLED או אולי על ״הדבר הגדול הבא״ .. ? מניח שתסכים שיש מסכי LED 65 של חברות מכובדות שאפשר לרכוש היום ב 7-10 ... אלו ודאי תומחרו לפני שנתיים בסכום כפול. והנה למרות החיתוך (הדרמטי ) במחיר, אתה מכוון למחיר הפרמיום ״הישן״ ...
דבר נוסף שהייתי מציע לך לשקול זה האם קריטי לך יותר הגודל או הטכנולוגיה? (כן אני יודע ששניהם... אבל לפעמים יש צורך בפשרה). אולי בשביל להינות מ OLED אתה יכול לחיות עם מסך 55 ( לא קטן לכשעצמו ) שעולה חצי מה 65 ...!!!
בטוח שאין פה הרבה חברים שהיו אומרים לא למסך 75... והנה רובנו ״מתפשרים״...
נקודה אחרונה היא התוכן הזמין לך. במידה ואתה מאורגן עם תכני 4K , HDR וכד׳ , חי בעולמות UHD עם החברים מנטפליקס ואמזון פריים... אזי אין הרבה מה להתלבט.. אבל אם רוב הצפייה היא דרך תוספי קודי, ערוץ 2, 10.. (בלי להעליב אף חבר כאן , כן ..) , אז באמת שהייתי שוקל שנית.

בכל מקרה בהצלחה. עברתי תהליך דומה לא מזמן. פנה בפרטי אם תרצה עוד פרטים על ״איך יצאתי מזה ״ :)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

Alonzone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

@sigamore
לצערי ולשמחתי אני בדכ מכוון לפרימיום. אף פעם לא התחרטתי על זה.
הבעיה שכאן הפרימיום עולה 15+.
לפני 7 שנים השקעתי 8000₪ בסמסונג לד 46 ולא התחרטתי לרגע. התקציב היה 5000...
בכל מקרה, לפי התגובות כאן (תודה לכולם), כנראה שאצטרך להתפשר, כי לא אצליח לחכות יותר משנה ולא אשלם יותר מ 11, וגם זה אחרי שמזמן עברתי את התקציב המקורי של 8000.

עד עכשיו התוכן היה תוספים של קודי חוץ מסרטים מיוחדים שאותם הורדתי באיכות גבוהה. עם הגסיסה של קודי, אני חוזר להורדות וקודי יתפקד רק על תקן נגן.

לגבי 55, מהר מאוד אתבאס על הגודל הזה, אפילו אם זה OLED

בנוסף אני אפנה אליך בפרטי לקבל קצת עצות

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #7 

@Alonzone
גם לי היתה אותה ההתלבטות, הלכתי בסוף על 65KS8500 מהיבואן הרשמי, עלתה לי 10.5 לפני חודש, עם אחריות מורחבת. לא מצטער. מנגנון ההחשכה של הטלוויזיה מייצר תמונות שחורות לגמרי וביום רואים מדהים. אולי אעלה איזו תמונה או שתיים בהמשך היום.

עריכה, אפילו התעצלתי והחדר לא ממש מוחשך וגם לדעתי המצלמה לא מצליחה להעביר את האיכות הסופית:

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #8 

joejoe

זה תמונות של הסמסונג KS8500 ??
(Y)

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

movieman כתב:joejoe

זה תמונות של הסמסונג KS8500 ??
(Y)
...
yup

Alonzone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

@JoeJoe
אני עדיין לא החלטתי אם אני הולך על m7000 ב 6K, סמסונג טובה ב 11K או lg oled ב 16K...
אני אלך לחנות (נראה לי קרוסאובר) לראות ולהתרשם. כרגע אני נוטה לכיוון הסמסונג, הבעיה היא שכבר אין להשיג את ks8000 (אז אולי גם את ה ks8500) והדגם המחליף mu8000 קיבל ביקורות פחות טובות.
אבל זה עוזר לשמוע שאתה מבסוט מהשחורים של הסמסונג. אני אראה מה יש לחנויות להציע מהסמסונגים הטובים ואשקול את זה.
תודה

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

חכם לאחר מעשה...

שליחה #11 

המסקנות האישיות שלי אחרי רכישת 65KS8500.
למרות התאורה החזקה שלכאורה נותנת לה יתרון ביום עדיין באופן יחסי המסך נראה הרבה יותר טוב בלילה\חושך. כנראה שמתרגלים לזה מהר, עד כדי כך שלפעמים ביום אני מעביר למצב צפיה דינמי כי לסרטים חשוכים זה לא תמיד מספיק (אפילו עם תאורה במקסימום). אז אני יכול להבין את אלה שאומרים שה-OLED טוב גם ליום למרות שבאופן עקרוני רמת התאורה שלו יותר נמוכה. ומצד שני בטח לא לרדת בגודל בשביל מסך שהוא יותר טוב בכמה פרמטרים.
בקיצור, כל עוד ה-OLED או כל מסך אחר לא נמצא במקביל (או אצל השכן :)), אחרי שבועיים שלושה מתרגלים וההבדלים שראית בחנות לא ישנו כלום.
מבחינתי התמונה נראית מעולה אפילו בקודי ובערוצי עידן, אחרי שהורדתי וצפיתי בכמה סרטי 4K אני כבר לא מרגיש את הצורך לצפות דווקא ב-4K ונהנה באותה מידה גם מ-FHD ואפילו פחות. זה לא שפתאום לא שמים לב שבתכנים "נחותים" יש פיקסליזציה, מידרוג גוונים מורגש (ברח לי המינוח) או שזה לא סופר חד, זה פשוט "נבלע" ברקע כשעסוקים בתוכן עצמו ולא נמצאים במוד "ביקורת טלויזיה"...

נראה שעדיין יש את ה-KS8500 ואפילו מחיר הרצפה ירד ל-8750 לאחריות שנה הלא רשמית, שזה מה שהיית מקבל ב-KS8000 מאלה שכן מכרו אותה (אולי עדיין) רק ב-11K מה שבעליל לא משתלם.

Alonzone פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

אוקיי, אתם מתחילים לשכנע אותי ללכת לכיוון ה ks8500...
אז יש לי 2 שאלות שאני אשמח אם תענו עליהן:
1. אם אני קונה אותה, לפי זאפ, ב 8800, היא שווה 2500שח יותר מה m7000? חיפוש זריז בגוגל לא מצא השוואה ישירה אבל ידוע שה m7000 נותנת תמורה מצוינת למחיר (התחלתי להכנס לראש של לקנות עכשיו טלוויזיה טובה בלי להשתגע, ועוד 4-5 שנים להחליף ל OLED אם יהיה טעם)
2. שווה לשלם אקסטרא 2000שח בשביל אחריות יבואן? הן נוטות להתקלקל?

תודה רבה!

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #13 

Alonzone כתב:אוקיי, אתם מתחילים לשכנע אותי ללכת לכיוון ה ks8500...
אז יש לי 2 שאלות שאני אשמח אם תענו עליהן:
1. אם אני קונה אותה, לפי זאפ, ב 8800, היא שווה 2500שח יותר מה m7000? חיפוש זריז בגוגל לא מצא השוואה ישירה אבל ידוע שה m7000 נותנת תמורה מצוינת למחיר (התחלתי להכנס לראש של לקנות עכשיו טלוויזיה טובה בלי להשתגע, ועוד 4-5 שנים להחליף ל OLED אם יהיה טעם)
2. שווה לשלם אקסטרא 2000שח בשביל אחריות יבואן? הן נוטות להתקלקל?

תודה רבה!
...
בוא נגיד שלחברת ביטוח היה מאוד רווחי אם היו משלמים לה 2500-2000 ש"ח תמורת אחריות של 3 שנים נוספות על הטלויזיה.
מעבר לזה יש את עניין העברית\איזור שאם הוא פתיר כפי שאנשים אמרו כאן אז בטח שלא שווה לשלם על השם של היבואן.
לגבי הייסנס אין לי מושג כי מחוסר סבלנות\זמינות לא יצא לי לבחון את שתיהן אחת מול השניה ולפי חוות הדעת הבנתי שלסמסונג יש יתרון בהארה וטיפול טוב יותר בתכנים נחותים ולכן הלכתי עליה דווקא כי זה היה נראה לי שווה את ההפרש.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20178
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

1. כן, שווה.
2. לא חושב, בלי קשר הוא כבר לא זמין אצל היבואן המורשה.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #15 

@Alonzone
·תקשיב
היה לי את האולד עשיתי טרייד אין וקיבלתי את הסמסונג KS8000 לכמה ימים עד שמכרתי אותה
ואני רוצה להגיד לך שבהשוואה לאולד המסך הזה הוא בדיחה פשוט בדיחה
השחורים כל כך מגעילים לראות בלילה זה כמו פצע הלוקל דימינג דפוק אם יש איזה סימן של משהו במסך כל העמודה מאירה
אל תעשה טעות

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

לך תראה בעיניים שלך ותחליט, האם הOLED מצדיק עוד 6K-8K, כל אחד והכיס שלו. אותי הרתיע:
א. שמועות לגבי צריבות ב-OLED כולל עדות של המוכר בחנות על טלוויזיה שחזרה. (אולי כן אולי סתם המצאה שלו מי יודע)
ב. OLED טכנולוגיה יחסית צעירה בטלוויזיה, עם מחלות ילדות וחשיבה לעוד 10 שנים.
ג. התמונה שראיתי בKS8500 בחנות.

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

אין צריבות אגדה אורבנית
האולד שלי היתה בשימוש כבד של מחשב מעולם לא היה בעיה.
מה שרואים בחנות לא נחשב כי זה לא חדר חשוך
האולד שווה כל שקל פשוט כל שקל
המסך לא מפסיק להדהים גם אחרי 8 חודשים יש התלהבות

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

הכל טוב ויפה
שמנגנוני ההגנה שלה עובדים לא קורה כלום
יעידו פה גם אחרים

acc800
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 411
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #20 

Eliran15 כתב:@Alonzone
·תקשיב
היה לי את האולד עשיתי טרייד אין וקיבלתי את הסמסונג KS8000 לכמה ימים עד שמכרתי אותה
ואני רוצה להגיד לך שבהשוואה לאולד המסך הזה הוא בדיחה פשוט בדיחה
השחורים כל כך מגעילים לראות בלילה זה כמו פצע הלוקל דימינג דפוק אם יש איזה סימן של משהו במסך כל העמודה מאירה
אל תעשה טעות
...
·
(Y)
כל מילה פנינה!

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”