היי,
רכשתי לפני כמעט שנה מצלמות DVR של deecam 4 מצמלות שמתקשרות אלחוטית עם הDVR וDVR מחובר לראוטר שלי.
העניין כל כמה זמן הDVR מאבד גישה למצלמות, הם לא נראות ב display של הDVR וכמובן לא באפליקציה.
עכשיו כל פעם הייתי צריך לחבר את אחת המצלמות קווית לDVR רק לאחר מכן חוזר לDVR הגישה לשאר המצלמות.
עכשיו אף מצלמה לא קרובה מספיק בשביל חיבור קווי, זה לא שהמרחק כזה גדול, כי כאשר הוא קולט את המצלמות הם בקליטה מלאה, אפילו כאשר הם נמצאות במרחק גדול.
לידע כללי, המצלמות לא מחוברות בכבל לראוטר אלה המצלמות מחוברות לBSPOT של בזק(זה כאילו HPNA דרך תקשורת השקעי בזק בבית).
העניין מאיפה יכולה לנבוא הבעיה כאשר בחיבור קווי הוא ישאר מקבל גישה, וכאשר מוחזר לחיבור אלחוטי לאחר כמה זמן מאבד גישה, ורק חיבור קווי לפעמיים מסדר(יש מקרים שחוזר לבד, ויש מקרים שכיבוי והדלקה לDVR פותר את זה).
אשמח לתשובה לגבי זה.
תודה רבה.
מצלמות אייפי DVR
-
Guyhguy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- NoamKamary
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
לפי מה שאתה מתאר פה זה נראה כמו עמוס על הראוטר או על המגביר עוצמת אות.יש ראוטרים שלא מסוגלים להחזיק כמות גדולה של צרכנים,אולי הראוטר הזה ישן או שמחוברים אליו מלא מצלמות ומכשירים.אם הראוטר תקין אז אולי זה המתאם שקנית,הרי המתאם הזה מה שהוא עושה זה מקבל את האות מהראוטר ומגדיל אותו ואם לא שמת אותו מספיק קרוב או בחפיפה לא נכונה כנראה הוא מאבד כוח.תבדוק את העניין ואם לא הצלחת נראה לי שתבדוק עם מישהו שמבין ואני ממש ממליץ לך לחבר עם כבלים ולא אלחוטי!