התחדשתי באוזניות האלה Jaybird X3 והנה התרשמותי.
זמן האיכות שלי עם עצמי בו אני יכול להקשיב למוסיקה בכיף זה זמן הריצה. בהיותי גבר מגודל ועם כושר לא הכי טוב בעולם - אני מזיע. והרבה. תוסיפו את הקיץ המטורף שלנו, תוסיפו את העובדה שאני בחיפה פה יש 80% לחות ואחרי אימון אני כולי משפריץ זיעה כמעיין מתגבר או מזרקה בכיכר העיר.
בשביל זה אני צריך אוזניות שיחזיקו טוב למרות הזיעה המוגברת. התמקדתי באוזניות In Ear כי זה נראה לי שהם הכי קלות ונוחות לריצה. אוזניות רגילות לא מספיק טובות בגלל הזיעה הם היו יוצאות הרבה או שלא היו יושבות טוב אחרי אי אילו ק"מ. אוזניות ספורט הן כאלה שיש להם כנפיים או קשת או כל טריק אחר שמטרתו לשמור על האוזניות צמודות לתוך האוזן למרות הפעילות הגופנית והזיעה.
במהלך השנים ניסיתי כ"מ זוגות אוזניות ספורט. התחלתי בזול - סוני MDRJ10 שעלו 80 ש"ח. *** טהור ובזבוז כסף.
אח"כ עברתי לזנהייזר שיש להם קשת אפרכסת. האיכות היתה בינונית והנוחות גם. אחרי 30 דקות הן היו כבר מכאיבות באוזן. בנוסף החוט המסולסל מסורבל ולא נוח.
הבנתי שבאוזניות In-Ear הנוחות והאיכות הולכים ביחד. אם האוזניה לא יושבת צמוד ונוח בתוך חור האוזן תדרים רבים, בעיקר הנמוכים, בורחים להם החוצה. ההשוואה פשוטה - אתה לוחץ עם היד ושומע את ההבדל שאתה מרפה.
ואז קראתי סיקור ומיד רכשתי את ה Jaybird X3.
אלו האוזניות הטובות ביותר שהיו לי בחיי - חוטיות ואלחוטיות!
קודם כל חיבור הבלוטות' מעולה. חיבור מהיר, טווח ארוך (למרות שהטלפון צמוד אליך באימון), כפתורי השליטה מגיבים מהר ויש משוב קולי להדלקה וכיבוי. בהדלקה היא אומרת לך כמה זמן שמיעה נשאר לך. זאת עוד נקודה מצויינת: בהטענה בודדת כבר הקשבתי ליותר מ4 שעות מוסיקה ועוד נשאר קצת.
איכות הסאונד פשוט פנטסטית. מלווה באפליקצית איקולייזר מעולה MySound, אתה מכוון או בוחר פריסטים של איקולייזר ושולח את זה לאוזניות וזה נשאר ככה ללא תלות באפליקציה. ממש טוב.
החלק הטוב ביותר זה הEar Buds (מה המילה בעברית? אני מתכוון לספוגיות או הסיליקון שמרכיבים על האוזניות, החלק שנכנס לאוזן). הJaybird X3 מגיעים עם שלוש זוגות של באדס מסיליקון, 3 זוגות (גדלים שונים) של באדס מספוג, 3 זוגות של כנפיים להצמדה לאוזן וקליפסים, תופסנים להצמיד את החוט לצווארון החולצה כדי שלא יתנדנד. יש גם טריק לקיצור החוט למי שצווארו/צווארה דק ועדין.
אני בחרתי את הבאדס מספוג הגדולים והתענוג גדול מאוד!
האוזניות יושבות צמוד וטוב והכי חשוב נוחות מאוד. גם אחרי אימון של שעה וחצי עם ווליום של חרשים האוזניים לא התעייפו לי בכלל, לא נדרשתי לשחק ולהצמיד אותם במשך כל האימון. הן קלות יושבות בול בתוך האוזן ולא זזות. הספוג נעים, לא לוחץ אבל עם זאת צמוד ומבודד רעש חיצוני.
נשבע לכם שאני לפעמים יוצא לאימון כתירוץ לשמוע מוסיקה באוזניות האלו.
אני קניתי אותם באיביי ב400 ש"ח כולל הכל ואלו ה400 ש"ח הכי מתוקים שהוצאתי בזמן האחרון.
מומלץ ביותר.