forza horizon 3
מישהו מחברי האתר משחק הזה?
הייתי מעוניין להתחיל להתעמק יותר במשחקי רשת ותחרויות משותפות עם דוברי עברית ובעיקר אם יש כאן עוד חברים שמשחקים במשחק הנ"ל
אשמח אם תוסיפו אותי לרשימה שלכם ותעדכנו אותי מה השם שלכם גם כן
השם שלי במשחק הוא
SpikedRamIdan
רמי
הייתי מעוניין להתחיל להתעמק יותר במשחקי רשת ותחרויות משותפות עם דוברי עברית ובעיקר אם יש כאן עוד חברים שמשחקים במשחק הנ"ל
אשמח אם תוסיפו אותי לרשימה שלכם ותעדכנו אותי מה השם שלכם גם כן
השם שלי במשחק הוא
SpikedRamIdan
רמי
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
לא ידעתי (גם לא בדקתי) שיש משחק רשת במשחק הזה :/
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
אתה רציני?
רוב מהות המשחק (אחרי שאתה מסיים או עומד לסיים את מרבית המרוצים/מסלולים/משימות/שדרוגים) זה להתחיל לשחק בכל מרוצי ומשחקי האונליין (כן, יש סוגים של משחקים כיפיים, לא רק מרוצים )
King of the heel, capture the flag, infected, ועוד כל מיני משימות משותפות או מרוצים משותפים
זה אחד המשחקים שחרשתי עליהם הכי הרבה ב-7 או 8 שנים האחרונות... טוב זה לא כזאת חוכמה, לפני זה חרשתי על GOD OF WAR 2 עוד על הפלייסטיישן 2... ממש לפני שנולד בני הבכור... מאז די נטשתי את סצנת המשחקים עד שעכשיו חזרנו לזה עם האקסבוקס החדש
רמי
רוב מהות המשחק (אחרי שאתה מסיים או עומד לסיים את מרבית המרוצים/מסלולים/משימות/שדרוגים) זה להתחיל לשחק בכל מרוצי ומשחקי האונליין (כן, יש סוגים של משחקים כיפיים, לא רק מרוצים )
King of the heel, capture the flag, infected, ועוד כל מיני משימות משותפות או מרוצים משותפים
זה אחד המשחקים שחרשתי עליהם הכי הרבה ב-7 או 8 שנים האחרונות... טוב זה לא כזאת חוכמה, לפני זה חרשתי על GOD OF WAR 2 עוד על הפלייסטיישן 2... ממש לפני שנולד בני הבכור... מאז די נטשתי את סצנת המשחקים עד שעכשיו חזרנו לזה עם האקסבוקס החדש
רמי