VPN לחלונות
- שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
ממליץ לך על Betternet יש להם תוסף לכרום גם, וזה חינמי.
Stay in the shadows...... :-=
·se1 כתב:mp3lll
אני משתמש ב betternet חינמי בכרום וחלונות
ודי מרוצה.
מה מסוכן בו בשונה מ-vpn אחרים?...
VPN זה דבר מאוד יקר לעשות, זה לא דבר שחברה יכולה לעשות מטוב ליבה כי הוא רוצה שיהיה לך, אין דבר כזה. העובדה שזה לא מוצא רישמית בextension page של גוגל וגם שזה חינמי אומר לי שהם לא רוצים לעבור את המינימום בדיקה שגוגל עושים לתוספים(אם מדווחים עליהם). זה נשמע כמו HOLA שהפכו את המשתמשים שלהם לBOTNET או כמו VPN אחרים חינמיים שמוכרים את המידע שהם אוספים עלייך למפרסמים או לספאמרים.
יש לך שירותי VPN ב5 דולר בחודש. אל תתקמצן כי זה בסופו של דבר יעלה לך ביוקר כל המוצרים ""חינם"" האלה.
Maarav
מה שכתבת ברור לי לחלוטין מזה שנים.
כולם עושים עלינו סיבוב ומוכרים אותנו,
כולל גוגל ועוד אלפי אתרים וחברות ברשת, חינמיות או בתשלום.
גביית תשלום ברשת לא מבטיחה לי חסינות ממסירת מידע,
הרבה פעמים ההפך הוא הנכון, השירות נפרץ ועמו גם מתפרסמים פרטי האשראי.
בד"כ התשלום מעניק תוספות (פרו) שלא נמצאות בגירסה החינמית.
האם יש משהו נוסף שידוע על סיכון מיוחד ב betternet ?
האם יש משהו נוסף שידוע על סיכון מיוחד ב betternet ?
·se1 כתב:Maarav
האם יש משהו נוסף שידוע על סיכון מיוחד ב betternet ?...
אין לך שום סכנה בפרטי אשראי. יש paypal
אם אתה מודאג למידע הפרטי שלך אז יש לך סיכון בbetternet, אם אין לחברה מקור הכנסה מהלקוחות שלה, אז הלקוחות שלה הם בעצם המוצר האמיתי שנמכר לאנשים אחרים.
אם אתה לא מודאג מזה שהמידע הפרטי שלך נמכר לחברות פרסום אז אין בעיה בלהשתמש בbetternet, אבל אז מה הטעם בVPN?
ובנוגע לרעיון של חברות VPN שנפרצות(דבר שלא קרה עדיין עם אף חברת גדולה, הדבר היחדי שאני יכול אפילו לחשוב עליו קרוב בכלל זה teamviewer) אז זה סתם fear mongering.
ובכל מקרה יש VPN של חברות אבטחה כמו קספרקסי למשל ב2.50 דולר בחודש(אם קונים שנה שלמה) אם אתה באמת מודאג מהאיום הדימיוני הזה.
- שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
·אתה צודק אני חייב להגיד. בידיוק לפני יומיים ראיתי שכל הכרום מלא פרסומות ברוסית. הרצתי סריקות ולא מצאתי כלום, בסוף גיליתי שהתוסף הזה של הביטורנט עושה לי את זה. לפחות למדתי ממך משהו.Maarav כתב:·......
VPN זה דבר מאוד יקר לעשות, זה לא דבר שחברה יכולה לעשות מטוב ליבה כי הוא רוצה שיהיה לך, אין דבר כזה. העובדה שזה לא מוצא רישמית בextension page של גוגל וגם שזה חינמי אומר לי שהם לא רוצים לעבור את המינימום בדיקה שגוגל עושים לתוספים(אם מדווחים עליהם). זה נשמע כמו HOLA שהפכו את המשתמשים שלהם לBOTNET או כמו VPN אחרים חינמיים שמוכרים את המידע שהם אוספים עלייך למפרסמים או לספאמרים.
יש לך שירותי VPN ב5 דולר בחודש. אל תתקמצן כי זה בסופו של דבר יעלה לך ביוקר כל המוצרים ""חינם"" האלה....