שרשור תגובות למאמר ביקורת רמקול JBL Studio L830
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה נמר !
אתה ממשיך לשמור על הרמה
JBL זכורים לי לטובה
כשהביאו אותם לארץ לראשונה, נידמה ב- 1989.
הייתי בהילטון בת"א כשהם עשו מצגת חדירה + עוגת הילטון.
לאחר מכן ניתקלתי חיובית במספר הזדמנויות בהם.
אתה ממשיך לשמור על הרמה
JBL זכורים לי לטובה
כשהביאו אותם לארץ לראשונה, נידמה ב- 1989.
הייתי בהילטון בת"א כשהם עשו מצגת חדירה + עוגת הילטון.
לאחר מכן ניתקלתי חיובית במספר הזדמנויות בהם.
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- קיבל תודות: 0
שוב יופי של סקירה, ומעניינת במיוחד- על חברה שמשום מה לא "מככבת" כאן כמעט.

ממליץ מאד לבדוק את NHT CLASSIC THREE
קיבל ביקורות מאד טובות, ואפילו צוין כרמקול הטוב ביותר בתחום המחירים שלו
יש לו יבואנים בארץ
יש לו יבואנים בארץ
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
שים לב שהרמקול הוא BI WIRE ויש לי הרגשה שהבדיקה נעשתה במצב SINGEL WIRE.אם היה מאוזן יותר יש סיכוי שזה היה אחד הרמקולים היותר טובים שיצא לי להיתקל בהם....
אני חייבת לציין שבעיית הנמוכים הדומיננטים וחוסר איזון אפשר לפתור בקלות עם קיזוז קטן בנמוכים בחיבור BI WIRE
עוד על הבעיה בJBL בסלון שלי: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=27552
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

נמר כתב:עינבר.
מה יעזור חיבור ה- BI WIRE אם הבס הוא הדומיננטי?
הרי בכל מקרה שניהם מקבלים את הסיגנל מאותו מגבר....
פשוט מאוד, תנמיך את הCH של הנמוכים
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

שאתה כותב חיווט כפול אתה מתכוון לג'מפר המחבר את הגבוהים והנמוכים?ramkol כתב:עינבר שלום,
נמר שלום,
אתם מדברים על דברים שונים..
עינבר, אצלך עשית הגברה כפולה ולא חיווט כפול. נמר מדבר על חיווט כפול.
....
גם עינבר מחוברת עם רסיבר אחד!ramkol כתב:עינבר שלום,
נמר שלום,
אתם מדברים על דברים שונים..
עינבר, אצלך עשית הגברה כפולה ולא חיווט כפול. נמר מדבר על חיווט כפול.
....
ואגב נמר הסיקורים שלך קצרים וקולעים!ואני מאד נהנה לקרוא אותם
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה על הפירגון חברים.
עינבר.
ברגע שאני מחבר BI WIRE {שזה כולה כבל} אינני עושה שום שינוי אם אין לי שתי יחידות הגברה שונות {אחת לבס , אחת לטויטר}.
אם שני הכבלים יוצאים מאותה יחידת מגבר לא אוכל לשנות שום פרמטר שלא ישפיע על הרמקול כולו.
דבר שני אינני מנסה להציל רמקול זה או אחר במבחן ואינני מתאמץ להוציא ממנו את המיטב , אני מחבר למגבר , ממקם באופן אופטימלי ואז מקשיב וכותב , הבעיה ברמקול הזה היא אינה בזה שהיה קשה להחזיק את הבס שלו , הבעיה הייתה שהקרוס שלו בפנים מדגיש את הבס יותר משאר הצלילים , זה מאוד מרשים את הקונה ההדיוט וזו שיטה ידועה ומקובלת כאשר רוצים שרמקול יבלוט יותר מהאחר.
עינבר.
ברגע שאני מחבר BI WIRE {שזה כולה כבל} אינני עושה שום שינוי אם אין לי שתי יחידות הגברה שונות {אחת לבס , אחת לטויטר}.
אם שני הכבלים יוצאים מאותה יחידת מגבר לא אוכל לשנות שום פרמטר שלא ישפיע על הרמקול כולו.
דבר שני אינני מנסה להציל רמקול זה או אחר במבחן ואינני מתאמץ להוציא ממנו את המיטב , אני מחבר למגבר , ממקם באופן אופטימלי ואז מקשיב וכותב , הבעיה ברמקול הזה היא אינה בזה שהיה קשה להחזיק את הבס שלו , הבעיה הייתה שהקרוס שלו בפנים מדגיש את הבס יותר משאר הצלילים , זה מאוד מרשים את הקונה ההדיוט וזו שיטה ידועה ומקובלת כאשר רוצים שרמקול יבלוט יותר מהאחר.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

OK