פרטנר מציגה את הפרטנרTV. שירות טלויזיה חדש החל מ 69 שקלים לחודש

כןatraf כתב:תודה, האם קיים איפשהו רשימה מסודרת של הערוצים שיהיו כלולים?...
ואלי תודה רבה!■ עידן פלוס : 2, 10, כאן (11), כאן בערבית, ערוץ 20, חינוכית 23, ערוץ 24, ערוץ הכנסת
■ ספורט : 5 ערוצי הספורט הנצפים בישראל, מבית ערוץ הספורט:sport, 5plus, 5live ,5gold ו- 5sport HD.
■ ילדים : ערוץ הילדים, לוגי, ג'וניור, GINX (ערוץ גיימרים), ערוץ הכוכבים, בייבי (בעברית, אנגלית ורוסית), Zoom
■ חדשות ואקטואליה מהעולם : CNN, Fox News, Fox Business, France24 (צרפתית, אנגלית, ערבית), TV5
■ בידור, טבע, לייף סטייל : VICELAND, נשיונל ג'אוגרפיק + Wild, AMC, Food Network, יאמיז, Travel Channel, ויוה, ויוה פלוס, ערוץ האופנה FTV, בית+...

·חבילת הבסיס של ה 89 שח כולל נטפליקס היא כוללת את חבילת ה 10 דולר של נטפליקס, זאת אומרת לא חבילת ה 4K. לשאלתנו נאמר לנו שבהמשך יציגו חבילות נוספות (בתשלום נוסף כמובן)Buzhish כתב:השאלה אם הנטפליקס תומך ב 4k... כי יש כמה מסלולים שהם מציעים כשהכי יקר תומך ב 4k ו HDR...

·השירות יתחיל לקראת סוף חודש הבא. משער שאז.roie35 כתב:מתי יעלו את האפליקציה לגוגל פליי?...
·1. ערוצי עידן פלוס יעבדו דרך האינטרנט בדיוק כמו כל הערוצים הלינאריים האחריםitay25783 כתב:2 שאלות:
1. האם ערוצי עידן פלוס מבוססים על קליטה של עידן פלוס או על בסיס אחר (כמו שהערוצים נקלטים בהוט או יס)? אני שואל בגלל שאין לי קליטת עידן פלוס טובה בבית.
2. האם צריך תשתית של בזק או הוט בבית? שואל מכיוון שאין לי תשתית בזק בבית (בעבר טכנאי של בזק לא הצליח להכניס קו תקשורת לתוך הדירה שלי).
תודה....
·בהחלט כן, השלט כולל מספרים בדיוק בשביל זה ובנוסף ניתן לזפזפ בין ערוצים בכפתורי +-ch.Eliran15 כתב:@EliHaboosh
·האם יהיה אפשר להעביר ערוצים במספרים
למשל אני רוצה ערוץ 5 אז אני לוחץ על המספרים 55
או ערוץ 2 לוחץ 22
אני שואל כי בסלקום אין את האפשרות וראיתי עכשיו בשלט של פרטנר מספרים...