התייעצות בנוגע לסט חדש לסלון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
genyagilin פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ובכן, החלטתי להחליף רמקולים(כרגע יש לי זוג של 10.2 diamond שאני לא מצליח למצוא להם סנטר תואם).

מה שחשבתי עליו כרגע זה או ה klipch rp-160m והסנטר 450C שלהם, או איכשהו להביא את הHSU ccb-8 לארץ(לוקחים 3 שאחד מהם משמש כסנטר), הבנתי שהHSU מדהימים.(אבל אני לא יודע איך להביא אותם לארץ כי אין אותם בשום מקום ששולח).

מה שמפחיד אותי בקליפשים זה שאני מפחד שהטויטר יהרוג אותי במרחק כזה.

יש לכם עוד המלצות ?
יש לי סאב של PARADIAGM שאני דיי מרוצה ממנו, ואני יושב כ2 מטר מהטלויזיה,
הרסיבר שלי זה Yamaha 681.

תודה :).

dilbert78
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1556
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #2 

אני אוהב את אלה:
https://www.amazon.de/Polk-Audio-Regal- ... B000V2OQK2

קל למצוא להם סנטר + סראונד מאותה סדרה

-----------------------------
למכירה רמקולים PolkAudio
https://www.hometheater.co.il/vt276749.html

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #3 

genyagilin כתב:ובכן, החלטתי להחליף רמקולים(כרגע יש לי זוג של 10.2 diamond שאני לא מצליח למצוא להם סנטר תואם).

מה שחשבתי עליו כרגע זה או ה klipch rp-160m והסנטר 450C שלהם, או איכשהו להביא את הHSU ccb-8 לארץ(לוקחים 3 שאחד מהם משמש כסנטר), הבנתי שהHSU מדהימים.(אבל אני לא יודע איך להביא אותם לארץ כי אין אותם בשום מקום ששולח).

מה שמפחיד אותי בקליפשים זה שאני מפחד שהטויטר יהרוג אותי במרחק כזה.

יש לכם עוד המלצות ?
יש לי סאב של PARADIAGM שאני דיי מרוצה ממנו, ואני יושב כ2 מטר מהטלויזיה,
הרסיבר שלי זה Yamaha 681.

תודה :).
...
·קודם כל, אתה צריך להחליט על כיוון מסויים. כי אין שום קשר בין הקליפש עם הטוויטר ה"יורה לפנים" שלו, לבין רמקול קואקסיאלי של HSU.
בעיקרון, אם אתה רוצה את הHSU, אתה צריך לעשות להם יבוא עצמי. כלמור להזמין ישירות מהם, הם חברה, בדומה לSVS, שמוכרת ישירות לצכן, אז קונים ישירות מהם בלי עמלות מיותרות. ואז להשתמש בשרותים של ushops או שרות דומה אחר בשביבל להביא אותם לארץ. רק להם יש מישלוח ימים שזה מעולה לדברים גדולים וכבדים, במיוחד כמו סאב ורמקולים. (אחרת, SHIP IT TO עדיף). אתה חייב להניס בחשבון שילוח, מסים וכדומה. אבל לא צריך לנחש פה כלום. אתה יוצר קשר עם HSU ושואל אותם מה מידות האריזה של הרמקולים ואיך הם נשלחים, אחד אחד או זוג או זוג ואחד...ואז מכניס למחשבון של ushops ומקבל מחיר לכל העסק הזה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”