ניתוקים חוזרים בבזק בינלאומי
חודשים שהאינטרנט אצלי בבית כל כמה ימים מתנתק הרבה והיום התקשרתי לבזק בינלאומי ולנסות לפתור את הבעיה הנציג אמר שהקו אצלי תקין והמליץ להוסיף פילטר לסינון רעשים
הוספתי פילטר אבל זה לא עזר ועדיין יש נפילות
לפעמים הסינכרון של הDSL נפסק והנורה מהבהבת בגלל שהרעש של הקו משתנה באופן תדיר
יש לי ראוטר TP LINK Archer VR200 יחסית חדש ולא היו ניתוקים במשך חצי שנה עד שהם התחילו להופיע באופן תדיר מאז שמהירות ההורדה הוגברה ל88 מ"ב ולפני כן שהיה 74 מ"ב בהורדה הכל היה יציב ותקין
הSNR MARGIN בהורדה כל הזמן עולה ויורד למטה ולפעמים הוא נשאר יציב על 8 שזה מה שצריך להיות בשביל לעבוד יציב ללא נפילות
יש לי ראוטר TP LINK Archer VR200 יחסית חדש ולא היו ניתוקים במשך חצי שנה עד שהם התחילו להופיע באופן תדיר מאז שמהירות ההורדה הוגברה ל88 מ"ב ולפני כן שהיה 74 מ"ב בהורדה הכל היה יציב ותקין
הSNR MARGIN בהורדה כל הזמן עולה ויורד למטה ולפעמים הוא נשאר יציב על 8 שזה מה שצריך להיות בשביל לעבוד יציב ללא נפילות
שמע להגיד לך תאמת
הדרך הכי טובה לבודד את הבעיה זה אם ראוטר של בזק
כי תאחלס הראוטרים של בזק הקושחה שלהם כמה שהיא Zבל
היא הותאמה לתשתית של בזק
שים ראוטר כלשהו של בזק לשבוע שבועיים ותראה אם יש ניתוקים מהתשתית
אם אין במשך כל הזמן הזה שום ניתוק מהתשתית או ספק אז זאת 99 אחוז בעיה
בטיפילינק למרות שמדובר בראוטר די איכותי למגזר הביתי אבל לך תדע
איזה קושחה דפקו לו כי בתאחלס אם תתקשר לספק תשתית או ספק אינטרנט
ותגיד להם שאתה מחובר אם טיפילינק ויש לך בעיות יגידו לך אדוני הציוד לא שלנו
אין לנו איך לבדוק לך ותקבל ניתוק בפרצוף
הדרך הכי טובה לבודד את הבעיה זה אם ראוטר של בזק
כי תאחלס הראוטרים של בזק הקושחה שלהם כמה שהיא Zבל
היא הותאמה לתשתית של בזק
שים ראוטר כלשהו של בזק לשבוע שבועיים ותראה אם יש ניתוקים מהתשתית
אם אין במשך כל הזמן הזה שום ניתוק מהתשתית או ספק אז זאת 99 אחוז בעיה
בטיפילינק למרות שמדובר בראוטר די איכותי למגזר הביתי אבל לך תדע
איזה קושחה דפקו לו כי בתאחלס אם תתקשר לספק תשתית או ספק אינטרנט
ותגיד להם שאתה מחובר אם טיפילינק ויש לך בעיות יגידו לך אדוני הציוד לא שלנו
אין לנו איך לבדוק לך ותקבל ניתוק בפרצוף
·ido135 כתב:חודשים שהאינטרנט אצלי בבית כל כמה ימים מתנתק הרבה והיום התקשרתי לבזק בינלאומי ולנסות לפתור את הבעיה הנציג אמר שהקו אצלי תקין והמליץ להוסיף פילטר לסינון רעשים
הSNR MARGIN בהורדה כל הזמן עולה ויורד למטה ולפעמים הוא נשאר יציב על 8 שזה מה שצריך להיות בשביל לעבוד יציב ללא נפילות...
יכול להיות שיש לך שכן עם ציוד מרעיש. תתקשר לבזק עצמה ולא לבזב"ל. תאיים להתנתק אם הם לא מביאים טכנאי.
@MrYair
·הראוטר הגיע אלי מחו"ל בתחילת נובמבר
עבד יציב מאוד עד חודש אפריל ואז התחילו הבעיות של הניתוקים ביום שלפני המתקפה של אנונימס על אתרים ישראלים
לפעמים הוא עובד כמה ימים יציב ללא ניתוקים ואז שוב ניתוקים לכמה שעות.
חבר שלי אחי סיפר שגם אצלו הייתה נפילה והוא גר קרוב לאזור שלי והוא בבזק
צריך לבדוק אם חזרה למהירות 40 מ"ב תעזור כי נראה לי שהתשתית באזור לא בנויה למהירות של יותר מ80 מ"ב עדיין
בנתב מוגדרות הכתובות DNS של בזק כי הוא לא מקבל אוטומטית
עדכון:
אני חושב שמשהו גרם לנתב להתחרפן.
יש לי שני ראוטרים השני ללא מודם של שיאומי והייתי צריך להגדיר מצב BRIDGE בTP LINK אז הגדרתי חיבור נוסף ונראה לי שהנתב מנסה להתחבר אליו הוא נופל
·הראוטר הגיע אלי מחו"ל בתחילת נובמבר
עבד יציב מאוד עד חודש אפריל ואז התחילו הבעיות של הניתוקים ביום שלפני המתקפה של אנונימס על אתרים ישראלים
לפעמים הוא עובד כמה ימים יציב ללא ניתוקים ואז שוב ניתוקים לכמה שעות.
חבר שלי אחי סיפר שגם אצלו הייתה נפילה והוא גר קרוב לאזור שלי והוא בבזק
צריך לבדוק אם חזרה למהירות 40 מ"ב תעזור כי נראה לי שהתשתית באזור לא בנויה למהירות של יותר מ80 מ"ב עדיין
בנתב מוגדרות הכתובות DNS של בזק כי הוא לא מקבל אוטומטית
עדכון:
אני חושב שמשהו גרם לנתב להתחרפן.
יש לי שני ראוטרים השני ללא מודם של שיאומי והייתי צריך להגדיר מצב BRIDGE בTP LINK אז הגדרתי חיבור נוסף ונראה לי שהנתב מנסה להתחבר אליו הוא נופל
@ido135
·
אם יש לך ניתוקים הבעיה או בקו עצמו (99%) או במודם שלך (1%). אתה צריך לקבל שירות מנותן השירות, שישלחו טכנאי שימצא ויסדר את הבעיה. אני מניח שאתה בשוק סיטונאי, אתה יכול לנסות לקבל שירות מבזב"ל על התשתית של בזק אבל הם כרגיל עושים בעיות. הדרך היחידה הטובה שאני מכיר לפתור את הבעיה זה לחזור זמנית לבזק ולקבל מהם שירות על הקו. אחרי שהקו מסתדר ועובד יציב תוכל לחזור לשוק סיטונאי בשביל המחיר. בהצלחה.
·
אם יש לך ניתוקים הבעיה או בקו עצמו (99%) או במודם שלך (1%). אתה צריך לקבל שירות מנותן השירות, שישלחו טכנאי שימצא ויסדר את הבעיה. אני מניח שאתה בשוק סיטונאי, אתה יכול לנסות לקבל שירות מבזב"ל על התשתית של בזק אבל הם כרגיל עושים בעיות. הדרך היחידה הטובה שאני מכיר לפתור את הבעיה זה לחזור זמנית לבזק ולקבל מהם שירות על הקו. אחרי שהקו מסתדר ועובד יציב תוכל לחזור לשוק סיטונאי בשביל המחיר. בהצלחה.
שים לב, אם אתה בסיטונאי ובזק לא שולחים לך טכנאי הם עוברים על החוק. 018 וכו משלמים לבזק על הזכות לתת לך שירות סיטונאי על הנחושת שלהם וחלק מהחוזה שלהם עם בזק זה מתן שירות טכנאי. אתה צריך להתקשר לנותן שירות הסיטונאי והם שולחים לך את הטכנאי בזק. אם 018 או חברה אחרת הזמינו לך טכנאי של בזק והוא מסרב לעבוד תתקשר ותגיד להם, יש להם דרכים לטפל. מניסיון אישי.
@Maarav
·
אני מסכים איתך ב-100% בתיאוריה.
במעשי אתה מתקשר נגיד לתמיכה של בזק בינלאומי והם מורחים אותך על כל מיני דברים כמו זה שלפי מה שהם רואים הקו 100% תקין או שהבעיה במודם (במיוחד אם זה מודם פרטי שלך) או שהבעיה במחשב שלך וכו'. עכשיו אתה יכול לדפוק את הראש בקיר, אפילו לקחת אותם לבית משפט וכו'. או אתה יכול לעשות שיחה של 2 דקות לעבור חזרה לבזק ואחרי זה הפלא ופלא אם אתה מקשר ל-166 פתאום הטכנאים של בזק כן רואים בעיה בקו ומיוזמתם מציעים לשלוח לך טכנאי....
אני לא אומר זה תמיד ככה ובטח זה לא צריך להיות ככה. עדיין אם אתה מנסה לקבל מנותן השירות - שתמיד זה הדבר הראשון שמומלץ לנסות - ולא מקבל שירות לבעיה בתשתית של בזק הדרך הכי פחות כואבת לך כלקוח לפתור את הבעיה זה לחזור זמנית לבזק.
במדינה מתוקנת משרד התקשורת או רגולטור כזה או אחר היה כבר מתערב, במדינה שלנו ובמיוחד במקרה של בזק שקצת נראה כמו שמשרד התקשורת עובד בשבילם לא הייתי בונה על זה.
·
במעשי אתה מתקשר נגיד לתמיכה של בזק בינלאומי והם מורחים אותך על כל מיני דברים כמו זה שלפי מה שהם רואים הקו 100% תקין או שהבעיה במודם (במיוחד אם זה מודם פרטי שלך) או שהבעיה במחשב שלך וכו'. עכשיו אתה יכול לדפוק את הראש בקיר, אפילו לקחת אותם לבית משפט וכו'. או אתה יכול לעשות שיחה של 2 דקות לעבור חזרה לבזק ואחרי זה הפלא ופלא אם אתה מקשר ל-166 פתאום הטכנאים של בזק כן רואים בעיה בקו ומיוזמתם מציעים לשלוח לך טכנאי....
אני לא אומר זה תמיד ככה ובטח זה לא צריך להיות ככה. עדיין אם אתה מנסה לקבל מנותן השירות - שתמיד זה הדבר הראשון שמומלץ לנסות - ולא מקבל שירות לבעיה בתשתית של בזק הדרך הכי פחות כואבת לך כלקוח לפתור את הבעיה זה לחזור זמנית לבזק.
במדינה מתוקנת משרד התקשורת או רגולטור כזה או אחר היה כבר מתערב, במדינה שלנו ובמיוחד במקרה של בזק שקצת נראה כמו שמשרד התקשורת עובד בשבילם לא הייתי בונה על זה.
·eran405 כתב:@Maarav
·
במדינה מתוקנת משרד התקשורת או רגולטור כזה או אחר היה כבר מתערב, במדינה שלנו ובמיוחד במקרה של בזק שקצת נראה כמו שמשרד התקשורת עובד בשבילם לא הייתי בונה על זה....
אם אתה מתאר מצב שבו בזק מעדיפה ללחוץ על לקוחות לקבל שירות דרך באנדל סיטונאי הפוך עם הספקיות המזויפות שלה 099 ו011 במקום בין 014+בזק אז כנראה משהו התחרפן שם לחלוטין בחברה הזאת.
·אני משאר שהבעיה בקו עצמו ולא בנתב.eran405 כתב:@ido135
·
אם יש לך ניתוקים הבעיה או בקו עצמו (99%) או במודם שלך (1%). אתה צריך לקבל שירות מנותן השירות, שישלחו טכנאי שימצא ויסדר את הבעיה. אני מניח שאתה בשוק סיטונאי, אתה יכול לנסות לקבל שירות מבזב"ל על התשתית של בזק אבל הם כרגיל עושים בעיות. הדרך היחידה הטובה שאני מכיר לפתור את הבעיה זה לחזור זמנית לבזק ולקבל מהם שירות על הקו. אחרי שהקו מסתדר ועובד יציב תוכל לחזור לשוק סיטונאי בשביל המחיר. בהצלחה....
נכון לשעות האחרונות האינטרנט יציב לעומת אתמול שכל היום היו נפילות
הSNR MARGIN בהורדה נשאר קבוע עכשיו על 7.9 ולפני כן עלה וירד כל הזמן.
אם זה יחזור על עצמו בעתיד התקלה נראה לי בארון תקשורת שנמצאת מחוץ לדלת הכניסה וצריך לבדוק מה גורם לזה.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
איפה באמת נמצא הפיקוח של משרד התקשורת
נתניהו יהיה זה שיחליט האם אלוביץ‘ יחזיר כסף לבזק?eran405 כתב:@Maarav
·
במדינה מתוקנת משרד התקשורת או רגולטור כזה או אחר היה כבר מתערב, במדינה שלנו ובמיוחד במקרה של בזק שקצת נראה כמו שמשרד התקשורת עובד בשבילם לא הייתי בונה על זה....
http://www.globes.co.il/news/article.as ... ivzakimnet
- yoav_israel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
קרה לי פעמיים, בהפרש של שנה בערך.
כתבתי בשרשור אחר:
כתבתי בשרשור אחר:
פעמיים דרשתי מבזבל שיביאו טכנאי של בזק.
פעם ראשונה אמרו שהיה טכנאי שהחליף משהו בארון של בזק. ועדיין לא היה תקין.
הגיע עוד פעם טכנאי עלה על הגג ואמר שהחליף שם משהו ואז הסתדר.
אחרי כמה חודשים שוב קרה, שוב הגזמינו טכנאי, אמרו שהחליף משהו בארון של בזק למטה, ולא עזר.
שוב הגיע טכנאי אמר שלא רואה בעיה, אמרתי לו שפעם קודמת היה טכנאי שהחליף משהו בגג. הוא אמר שאין שום ציוד בגג בכלל.
שאני מחובר ישר משקע דרך הקיר לארון של בזק בחוץ.
ומבלי לעשות כלום פתאום הכל תקין.
והייתי ימים עם ניתוקים עד שהם באו. (ה SNR MARGIN היה קופץ כל דקה ומפיל תקשורת).
הזוי!!...
לי היו ניתוקים מדי פעם וכשהסתכלתי על הראוטר של בזק תוך כדי הניתוק תמיד אחת הנוריות הייתה מהבהבת ואז חוזרת לעצמה (כנראה ה DSL)
הבעיה היא כמעט תמיד דווקא בתשתית של בזק, זה לא קשור לספק - פשוט התקשרתי לבזק, התלוננתי על הניתוקים, הם ראו את הניתוקים אצלהם,הם פשוט רואים את הניתוקים שהיו בעבר, בימים האחרונים , ואפילו כמה ניתוקים היו... שלחו לי טכנאי
הטכנאי בדק בבית וראה שהכל תקין והלכנו ביחד לקופסא של בזק שמאחורי הבניין שלי, הוא פשוט החליף לי "כרטיס" ככה זה נקרא אצלהם, בפועל הוא ניתק איזה כמה חוטים מהקופסא וחיבר את החוטים שלי לכרטיס אחר בקופסא - פעולה של דקה בערך
וזהו - הניתוקים נעלמו! אין אפילו ניתוק אחד מאז!
והסיפור הזה כבר פעם שניה, כלומר בעבר גם הזמינו טכנאי שעשה משהו בקופסא וסידר את זה (פשוט חיבר אותי לכרטיס אחר בקופסא אני מאמין)
כל מה שאתם צריכים לעשות זה להתקשר למוקד הטכני של בזק(לא של הספק) , להתלונן על הניתוקים, הם אמורים לראות את זה אצלהם גם, הם שולחים טכנאי והוא בודק בבית שלכם קודם , ואז הולך לקופסא ומסדר.
הבעיה היא כמעט תמיד דווקא בתשתית של בזק, זה לא קשור לספק - פשוט התקשרתי לבזק, התלוננתי על הניתוקים, הם ראו את הניתוקים אצלהם,הם פשוט רואים את הניתוקים שהיו בעבר, בימים האחרונים , ואפילו כמה ניתוקים היו... שלחו לי טכנאי
הטכנאי בדק בבית וראה שהכל תקין והלכנו ביחד לקופסא של בזק שמאחורי הבניין שלי, הוא פשוט החליף לי "כרטיס" ככה זה נקרא אצלהם, בפועל הוא ניתק איזה כמה חוטים מהקופסא וחיבר את החוטים שלי לכרטיס אחר בקופסא - פעולה של דקה בערך
וזהו - הניתוקים נעלמו! אין אפילו ניתוק אחד מאז!
והסיפור הזה כבר פעם שניה, כלומר בעבר גם הזמינו טכנאי שעשה משהו בקופסא וסידר את זה (פשוט חיבר אותי לכרטיס אחר בקופסא אני מאמין)
כל מה שאתם צריכים לעשות זה להתקשר למוקד הטכני של בזק(לא של הספק) , להתלונן על הניתוקים, הם אמורים לראות את זה אצלהם גם, הם שולחים טכנאי והוא בודק בבית שלכם קודם , ואז הולך לקופסא ומסדר.