מחפש המלצה ל MINI PC עם וינדוס
שלום חברים ,
זה זמן רב שאני מחפש מיני מחשב לסלון לא אנדרואיד (יש לי את ה NVIDIA SHILED רוצה וינדוס) שיתמוך באודיו דיגטלי ושיהיה בעל שלט מובנה שידע להדליק ולכבות את המכשיר מעבר לפעולות השוטפות ....
האם קיים חייה כזו ...?
בעבר הרחוק היה לי את האקסטרימר אולטרה שהיה בו את כל הפרמטרים הנ"ל אבל הוא מיושן נורא עם מעבד חלש !
השאלה האם יש מכשיר דומה בשוק מהשנה האחרונה ....
תודה מראש לעונים
זה זמן רב שאני מחפש מיני מחשב לסלון לא אנדרואיד (יש לי את ה NVIDIA SHILED רוצה וינדוס) שיתמוך באודיו דיגטלי ושיהיה בעל שלט מובנה שידע להדליק ולכבות את המכשיר מעבר לפעולות השוטפות ....
האם קיים חייה כזו ...?
בעבר הרחוק היה לי את האקסטרימר אולטרה שהיה בו את כל הפרמטרים הנ"ל אבל הוא מיושן נורא עם מעבד חלש !
השאלה האם יש מכשיר דומה בשוק מהשנה האחרונה ....
תודה מראש לעונים
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4809
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
הגדר סאונד דיגיטלי? אם מדובר בסאונד HD, תצטרך מעבד i3 ומעלה.
הנוקים ודומיהם נותנים פתרון טוב. אני לא מכיר שמהו כזה עם שלט מובנה. אך יש הרבה שלטים או אפשרויות אחרות שאפשר לחבר עם דונגל USB וזה עושה את העבודה.
חשוב שתציין תקציב, כי הכיוון שלך הוא 1500+/- כמו שזה נראה...
הנוקים ודומיהם נותנים פתרון טוב. אני לא מכיר שמהו כזה עם שלט מובנה. אך יש הרבה שלטים או אפשרויות אחרות שאפשר לחבר עם דונגל USB וזה עושה את העבודה.
חשוב שתציין תקציב, כי הכיוון שלך הוא 1500+/- כמו שזה נראה...
@שי-כ
·
הכוונה לכניסה אופטית יש לי אוזניות סראונד מעולות Sennheiser RS 175 שרכתי בהמלצה של אחד החברים פה
הנוקים מגעים ללא שלט וצריך להתעסק עם יותר מדי הגדרות כדי להגדיר שלט
מעדיף משהו מובנה
צרפתי דוגמא למשהו דומה רק שאין לו כניסה אופטית
תודה
·
הכוונה לכניסה אופטית יש לי אוזניות סראונד מעולות Sennheiser RS 175 שרכתי בהמלצה של אחד החברים פה
הנוקים מגעים ללא שלט וצריך להתעסק עם יותר מדי הגדרות כדי להגדיר שלט
מעדיף משהו מובנה
צרפתי דוגמא למשהו דומה רק שאין לו כניסה אופטית
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ממש לא נכון. הם מגיעים עם מקלט מובנה אך ללא שלט, שאפשר להזמין מאיביי. אין שום התעסקות בהגדרות, עובד עם קודי בלי בעייה.shimi33 כתב:הנוקים מגעים ללא שלט וצריך להתעסק עם יותר מדי הגדרות כדי להגדיר שלט...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שלט תואם MCE IR (התקן בו הנוק תומך):
http://www.ebay.com/itm/252716632004
וכמובן כל שלט אוניברסלי של לוג'יטק הרמוני או הלומדים של One For All כוללים קוד מוכן ל-MCE IR.
http://www.ebay.com/itm/252716632004
וכמובן כל שלט אוניברסלי של לוג'יטק הרמוני או הלומדים של One For All כוללים קוד מוכן ל-MCE IR.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"