אני אמור לקבל רסיבר pioneer SC-LX57.
עד היום ( כ - 35 שנים) שמעתי מוסיקה וסרטים עם מגבר סנסוי 7070 וזוג רמקולים AR 2ax. 0
אני רוצה להשאיר את זוג הרמקולים הנ״ל ולהוסיף רמקולים נוספים.( פשוט שומעים מהם נהדר).
האם זה נכון לחבר אותם לפיוניר הנ״ל?
איזה רמקולים יכולים לבוא בחשבון ( בעיקר מבחינת watts) עם ה ar או בלעדיהם?
אני שומע מוסיקה וצופה סרטים.
מצ״ב של הסלון שלי.
אודה מראש על כל סיוע אפשרי.
התייעצות לגבי רמקולים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אין שום בעיה לחבר את הרמקולים שלך לרסיבר החדש.
(נתון הוואט ברמקול מציין את מקסימום ההספק שהרמקול יכול לקבל לפני שיישרף, ואתה לא תתקרב לספק לרמקול הספק כזה בחיים)
יש יותר משמעות לנתון העכבה (אוהם), והרסיבר שתקבל מסוגל לטפל יפה ברמקולים המוגדרים בין 4-8 אוהם.
רמקולים בוחרים לפי איך הם נשמעים לך, לא לפי מפרט.
ברמקולי סוראונד הרבה פחות חשובה ההתאמה לרמקולים הקדמיים (אלא אם אתה שומע מוזיקה רב ערוצית)
ברמקול סנטר (אתה קונה כזה?) יש חשיבות של התאמת אופי הסאונד לרמקולים הקדמיים, שלא יהיה יותר מידי שונה מהם,
ולכן בד"כ רצוי לקנות אחד מאותה חברה של הקדמיים - אבל זה לא ממש הכרחי, ואפשר לבחור סנטר מחברה אחרת, אם יש כזה שמוצא חן בעיניך.
אין שום משמעות לנתון הוואטים ברמקול, מבחינת התאמה לרסיבר.איזה רמקולים יכולים לבוא בחשבון ( בעיקר מבחינת watts) עם ה ar או בלעדיהם?...
(נתון הוואט ברמקול מציין את מקסימום ההספק שהרמקול יכול לקבל לפני שיישרף, ואתה לא תתקרב לספק לרמקול הספק כזה בחיים)
יש יותר משמעות לנתון העכבה (אוהם), והרסיבר שתקבל מסוגל לטפל יפה ברמקולים המוגדרים בין 4-8 אוהם.
רמקולים בוחרים לפי איך הם נשמעים לך, לא לפי מפרט.
ברמקולי סוראונד הרבה פחות חשובה ההתאמה לרמקולים הקדמיים (אלא אם אתה שומע מוזיקה רב ערוצית)
ברמקול סנטר (אתה קונה כזה?) יש חשיבות של התאמת אופי הסאונד לרמקולים הקדמיים, שלא יהיה יותר מידי שונה מהם,
ולכן בד"כ רצוי לקנות אחד מאותה חברה של הקדמיים - אבל זה לא ממש הכרחי, ואפשר לבחור סנטר מחברה אחרת, אם יש כזה שמוצא חן בעיניך.