מכונת משחקים-דרושה המלצה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #1 

רציתי להתיעץ איתכם בענין מכונת משחקים.
הבן שלי ב 20 רוצה סוני
הבנתי יש 2 דגמים ,רגיל ופרו
שווה להשקיע בפרו ?
מאיפה קונים ? אמזון ? בארץ ?

המכשיר תומך בסטרימינג של סרטים ברשת ? 4k ? Hdr ? תרגום עברית חיצוני ?

אולי בכלל האקסבוקס עדיף ?

לא ממש מבין בזה אודה לעזרתכם

תודה

יואב

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

@istarmini

בגדול, מי שרוכש פרו - זה מי שמחפש את המכשיר החזק יותר, זה שמכוון כבר למסכי 4K והוא הארדקור על גיימינג, ורוצה את הטופ שיש לסוני להציע.
אציין שגם ה PS הרגיל תומך ב HDR, אבל אם יש לך מסך 4K, אז הפרו יתאים יותר, מדובר בשיטת CHECKERBOARD ולא 4K אמיתי, אבל התוצאה מרשימה בכל מקרה.
יש תמיכה של סטרימינג דרך PLEX, יש לך גם NETFLIX כמובן, אני פחות משתמש בכך ולכן לא יכול לחוות דעה בנושא.
מהיכן קונים?
את ה PS הרגיל - רק באמזון, יש שם דילים פסיכיים.
את ה PRO - יש להשוות בין הארץ לבין מבצע באמזון, כי ללא מבצע זה בד"כ לא ממש הפרש גדול שמצדיק זאת.
מה לקנות, PS או XBOX?
זה בד"כ נקבע ע"י המשתמש, אם יש לו הרבה חברים עם PS - יעדיף אותם כמובן, או ההיפך במקרה של XBOX.
אם אין חברים עם קונסולות, אז אפשר להשוות ולהחליט.
אישית בחרתי את ה PS4 בגלל הכותרים המעולים שקיימים עבורה ולא ב XBOX.

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #3 

gal-cohen כתב:@istarmini

בגדול, מי שרוכש פרו - זה מי שמחפש את המכשיר החזק יותר, זה שמכוון כבר למסכי 4K והוא הארדקור על גיימינג, ורוצה את הטופ שיש לסוני להציע.
אציין שגם ה PS הרגיל תומך ב HDR, אבל אם יש לך מסך 4K, אז הפרו יתאים יותר, מדובר בשיטת CHECKERBOARD ולא 4K אמיתי, אבל התוצאה מרשימה בכל מקרה.
יש תמיכה של סטרימינג דרך PLEX, יש לך גם NETFLIX כמובן, אני פחות משתמש בכך ולכן לא יכול לחוות דעה בנושא.
מהיכן קונים?
את ה PS הרגיל - רק באמזון, יש שם דילים פסיכיים.
את ה PRO - יש להשוות בין הארץ לבין מבצע באמזון, כי ללא מבצע זה בד"כ לא ממש הפרש גדול שמצדיק זאת.
מה לקנות, PS או XBOX?
זה בד"כ נקבע ע"י המשתמש, אם יש לו הרבה חברים עם PS - יעדיף אותם כמובן, או ההיפך במקרה של XBOX.
אם אין חברים עם קונסולות, אז אפשר להשוות ולהחליט.
אישית בחרתי את ה PS4 בגלל הכותרים המעולים שקיימים עבורה ולא ב XBOX.
...
·

תודה

מה לגבי הזרמת תכני 4K ברשת, מנאס למשל ? האם תומך ב ISO ? ב BDMV ? בתרגום חיצוני בעברית? או בקיצור בנוסף למשחקים ניתן להשתמש בו כסטרימר איכותי?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #4 

istarmini כתב:
...
...
·

תודה

מה לגבי הזרמת תכני 4K ברשת, מנאס למשל ? האם תומך ב ISO ? ב BDMV ? בתרגום חיצוני בעברית? או בקיצור בנוסף למשחקים ניתן להשתמש בו כסטרימר איכותי?
...
לדעתי הכי קרוב לסטרימינג - יהיה היכולות של ה PLEX.
כך שאם אתה מכיר ויצא לך להשתמש ב PLEX, זה פחות או יותר המקסימום שתקבל.
אבל שוב, אני לא משתמש בזה ולכן לא יכול לתת לך חו"ד מלאה בנושא, מציע להמתין לאחרים.
אני לא חושב שניתן לבנות על יכולות הסטרימינג שלו, תנסה גם לראות ביוטיוב סרטוני ביקורת על יכולות הסטרימינג, אולי גם זה יסייע.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #5 

אם יש לך טלוויזית 4K או מתכנן כזו ב 2-3 שנים הקרובות, בהחלט שווה להשקיע ב PRO. למרות שכפי שציינו פה, הוא משדר 4K בשיטה ה Checkerboard שזו אמולציה ל 4K, התוצאה לפי מבדקים ברשת כמעט זהה ל 4K אמיתי. פה יש עוד מידע:

http://gamingbolt.com/sony-explains-how ... he-ps4-pro

https://www.stuff.tv/in/features/you-wo ... -proper-4k

גם אין לך כרגע 4K, ה PS4 PRO יודע להריץ משחקים ב 1080P יציב יותר (חלקם) ואפילו טעינת המשחקים מהירה יותר (הממשק לדיסק שם יותר מהיר).

לגבי הזרמה, אני לא משתמש בו כמזרים מדיה, אבל כפי שציינו הוא בהחלט יכול בעזרת PLEX או בשיטת DLNA (לגבי שאתך לגבי ה NAS). והנה מדריך מתאים:

https://www.extremetech.com/gaming/1858 ... thout-dlna

לגבי ISO ו BDMV, להזכירך לסוני יש אולפן סרטים ואין לה שום מוטיבציה או רצון לעודד אותך להשתמש בתוכן פירטי שיפגע בה (סרטים בפורמט האלו ב 99% מהמיקרים הם סרטים פיראטיים), כה שה PS אף פעם לא תמך בפורמטים הללו, אבל יש דרך להתמודד גם עם זה:

http://www.ifastime.com/play-video-ts-i ... n-ps4.html

לגבי היכן לרכוש, כרגע המחיר באמזון ובארץ כמעט זהה (עקב עלות המשלוח והמיסים), ככה שאין יתרון לרכישה באמזון (למעט השירות המצוין שלהם).

והנה 54 טיפים לשימוש ב PS4, יש שם הרבה דברים שימושיים:

http://www.techradar.com/how-to/gaming/ ... le-1251752

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #6 

רק מדגיש שוב את מה שערן כבר רשם -
הפרו עדיף בביצועים גם עם מסך FHD - לא חייב מסך 4K בשביל להנות מהיתרון שלו. יש משחקים שהוא פשוט מריץ טוב יותר מהרגיל כשבנוסף אפשר לקבל גם יתרונות ברמה הגרפית - במקום להציג ב- 4K הוא פשוט עושה DOWNSCALE חזרה ל- 1080p ביציאה ואז מקבלים סוג של תמונה חלקה יותר (סוג של ANTI ALIASING בחינם).

קונים מאיפה שמקבלים מחיר ושירות עדיפים - בשני ההיבטים האלה ההעדפה שלי היא אמזון. אבל אם יש מחיר זהה/קרוב בארץ אז גם טוב.
גם אקסבוקס הוא אחלה בגדול, בוחרים על מי מהם ללכת לפי המשחקים הבלעדיים (ולפי מה שיש יותר לחברים במידה ורוצים לשחק יחד ברשת ו/או להחליף משחקים וכו').
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #7 

טוב חברים הפרו נרכש.

שלט נוסף הוזמן מאמזון.

אומנם הפרו נרכש כמתנה לבן אבל לאבא אסור להנות? :lol: בטח שמותר.

אני מחפש הגה עם דוושות וידית הילוכים, בתקציב של עד 1500 ש"ח.

נתקלתי בלוגיטק G29 איך הוא ? שווה רכישה?

יש גם Thrustmaster T300 Ferrari GTE wheel מאמזון איטליה בכ 1300 ש"ח איך הוא לעומת הלוגיטק?

בנוסף אני מחפש משחק מרוצים, שנותן פורמט תמונה 1:2.35 ולא 16X9.

נתקלתי ה במשחק (F1 (2016ׁ ,שלהבנתי נותן 1:2.35

מישהו מכיר? אני צודק?

תודה

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”