לאחר שמשתמש בשירותי אינטרנט + טלפון כשנה על תשתית הוט, ומאחר ולאחרונה עברתי לספק הוטנט שוקל אולי (עדיין בחשש גדול לעבור לטריפל של הוט)
מה הם דגמי הממירים הבעייתיים בהוט עליהם עולים מעת לעת תלונות לגרימת תקלות בחיבורי HDMI ? (יודע שלא כל דגמי הממירים בהוט יתכן וגורמים לתקלות).
מחיפוש בפורום https://www.hometheater.co.il/vt181968.html, מהשירשור מבין שמדובר בממיר מ'גיק HD וממיר רגיל
תודה
ערן
אילו הם סוגי הממירים בהוט שגורמים לבעיות / תקלות בחיבורי HDMI
הבעייה לא הייתה רק בו אלא בטלווזיות ללא הארקה הגנה ,בדרך כלל טלווזיות זולות
, כי לי היה 4 כאלה 4 שנים ולא קרה כלום ללא איזולטור ,מה גם שלפני 3 שנים לאחר שקרה המקרים ב 2014 ,
כל טכנאי HOT מחבר מבודד איזולטור בכל ביקור ,
ככה שכבר המקרים האלה לא קורים יותר לחלוטין איפה שיש איזולטור .
המקרים האלה קרו גם ב YES .
, כי לי היה 4 כאלה 4 שנים ולא קרה כלום ללא איזולטור ,מה גם שלפני 3 שנים לאחר שקרה המקרים ב 2014 ,
כל טכנאי HOT מחבר מבודד איזולטור בכל ביקור ,
ככה שכבר המקרים האלה לא קורים יותר לחלוטין איפה שיש איזולטור .
המקרים האלה קרו גם ב YES .
זה שעוד לא קרה למישהו זה לא אומר שלא יקרה. גם אצל הורים שלי לא קרה במשך שנים עד שיום אחד כן קרה.
אם hot עוד לא פתרו את הבעיה ברמת המכשיר לא הייתי מוותר על איזולטור (או פיתרון אחק אם יש).
אגב, למיטב ידעתי אין לטלויזיות הגנה מנחשולי מתח בכניסת hdmi ללא קשר ליוקרתיות הדגם.
אם hot עוד לא פתרו את הבעיה ברמת המכשיר לא הייתי מוותר על איזולטור (או פיתרון אחק אם יש).
אגב, למיטב ידעתי אין לטלויזיות הגנה מנחשולי מתח בכניסת hdmi ללא קשר ליוקרתיות הדגם.