חברים אני צריך עזרה בזיהוי קבלים של מגבר ישן וגם מחפש את המנואל שלו
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
צריך לראות את הכיתוב על הקבלים האמורים..
מכל התמונות שהבאת, השחורים הם "קבלים אלקטרוליטיים" 2200 מיקרו-פאראד ל-40 וולט.
הסגולים הם גם "קבלים אלקטרוליטיים" 100 מיקרו-פאראד ל-450 וולט.
השחורים שבתחתית (המאונכים בתמונה) גם "קבלים אלקטרוליטיים" 33 מיקרו-פאראד ל-450 וולט
הצהובים שלידם אינם אלקטרוליטיים וקשה לקרוא את הכיתוב אז לא בטוח.
לגבי השאר, ממש לא רואים את הכיתוב
ג'יימס
הסגולים הם גם "קבלים אלקטרוליטיים" 100 מיקרו-פאראד ל-450 וולט.
השחורים שבתחתית (המאונכים בתמונה) גם "קבלים אלקטרוליטיים" 33 מיקרו-פאראד ל-450 וולט
הצהובים שלידם אינם אלקטרוליטיים וקשה לקרוא את הכיתוב אז לא בטוח.
לגבי השאר, ממש לא רואים את הכיתוב
ג'יימס
ג'יימס,
צרפתי תמונה יותר טובה
צרפתי תמונה יותר טובה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
בהחלט נראה תואם למה ש-ahersko מתאר. קבלי film כפי הנראה. במתחים כאלה לא תראה אלקטרוליטיים.
מה שבטוח, נראה לי מאוד מוזר שהקבלים צריכים ערך גבוה כל כך של מתח, איפה הם יושבים בסכימה של המגבר?
מה שבטוח, נראה לי מאוד מוזר שהקבלים צריכים ערך גבוה כל כך של מתח, איפה הם יושבים בסכימה של המגבר?
הבעייה שאין לי סכמה של המגבר אם תירצה אשלח לך את השם והדגם שלוanatoli15 כתב:בהחלט נראה תואם למה ש-ahersko מתאר. קבלי film כפי הנראה. במתחים כאלה לא תראה אלקטרוליטיים.
מה שבטוח, נראה לי מאוד מוזר שהקבלים צריכים ערך גבוה כל כך של מתח, איפה הם יושבים בסכימה של המגבר?...
כי אנני מוצא סכמה ואני צריך
אין לי גישה למקורות סודיים שאתה לא יכול להגיע אליהם 
בכל מקרה קשה לי להאמין שבאמת יש צורך בקבל צימוד עם ערך של 1000וולט במגבר טרנזיסטורי.
בכל מקרה קשה לי להאמין שבאמת יש צורך בקבל צימוד עם ערך של 1000וולט במגבר טרנזיסטורי.
·אנטולי לא התכוונתי למקומות סודיםanatoli15 כתב:אין לי גישה למקורות סודיים שאתה לא יכול להגיע אליהם
בכל מקרה קשה לי להאמין שבאמת יש צורך בקבל צימוד עם ערך של 1000וולט במגבר טרנזיסטורי....
אבל אני לא יודע הכן לחפש סכמה למגבר מנורות הזה
פשוט צריך לדעת לחפש
אוקיי, ברגע שאמרת שזה מגבר מנורות, זה כבר יכול להסביר למה צריך קבלים עם ערכי מתח גבוהים כל כך. סביר להניח שזה כמעט כפול ממה שצריך שם בפועל, אבל זה כנראה כל מה שהיה זמין במחיר טוב בזמנו (ותמיד כדאי לקחת מקדם ביטחון).
אגב, אני ממליץ לך להיזהר מאוד עם המגבר הזה, מתחים גבוהים כל כך הם מסוכנים, לכן תדאג לעבוד בזהירות. ועם ציוד שאתה סומך עליו.
אני מחפש manuals בגוגל בדר"כ, לא באתרים מיוחדים. עד היום זה פתר לי את מרבית החיפושים.
אגב, אני ממליץ לך להיזהר מאוד עם המגבר הזה, מתחים גבוהים כל כך הם מסוכנים, לכן תדאג לעבוד בזהירות. ועם ציוד שאתה סומך עליו.
אני מחפש manuals בגוגל בדר"כ, לא באתרים מיוחדים. עד היום זה פתר לי את מרבית החיפושים.
עזרה למי שיכול ורוצה לעזור לי
אני מחפש מנואל למגבר המנרות הזה Beard audio bb 100
אשמח לעזרה בבקשה
אני מחפש מנואל למגבר המנרות הזה Beard audio bb 100
אשמח לעזרה בבקשה
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
ממה שראיתי באינטרנט, הקבלים האלו נמצאים בספק הכוח. כפי שכתב קודמי, מתחי ההפעלה של שפופרת גבוהים ויש להזהר מאוד!!!!
בוא נתחיל עם תאור התקלה? לא לכל דבר צריך סכימה.
בנוסף בגלל הסימטריות של המגבר תמיד אפשר להשוות לצד השני.
בנוסף בגלל הסימטריות של המגבר תמיד אפשר להשוות לצד השני.
·אביahersko כתב:ממה שראיתי באינטרנט, הקבלים האלו נמצאים בספק הכוח. כפי שכתב קודמי, מתחי ההפעלה של שפופרת גבוהים ויש להזהר מאוד!!!!
בנוסף בגלל הסימטריות של המגבר תמיד אפשר להשוות לצד השני....
אין תקלה בכלל, אני רק רוצה לשפץ
אני רק עכשיו צריך מנואל ולא מוצא חפשתי ואין הורדה
מסכים לחלוטין. מגבר כזה שיש לו מתחים מסוכנים, ולך עדיין אין את הניסיון הנדרש, לא הייתי לוקח את זה כפרוייקט ללא סיבה טובה. יש פרוייקטים הרבה יותר פשוטים כפרוייקט ראשון או שני.
אם אתה מתעקש, אז תוודא שהקבלים פרוקים (מדוד מתח DC על הקבלים כמה דקות אחרי שניתקת מהחשמל), במידה ויש שם וולטים בודדים אתה יכול להתקדם הלאה. תחליף את הרכיבים לפי הכיתוב, במידת הצורך תמדוד.
קח בחשבון שיכול להיות שאתה תיצור תקלה, ואז לא תהייה לך ברירה אלא להתעסק עם המגבר הזה שיש לו מתחי עבודה של כמה מאות וולטים
אם אתה מתעקש, אז תוודא שהקבלים פרוקים (מדוד מתח DC על הקבלים כמה דקות אחרי שניתקת מהחשמל), במידה ויש שם וולטים בודדים אתה יכול להתקדם הלאה. תחליף את הרכיבים לפי הכיתוב, במידת הצורך תמדוד.
קח בחשבון שיכול להיות שאתה תיצור תקלה, ואז לא תהייה לך ברירה אלא להתעסק עם המגבר הזה שיש לו מתחי עבודה של כמה מאות וולטים
לא נראה לי שמדובר על חוסר רצון לעזור. נראה לי ש:
א. אף אחד לא יודע איפה להשיג את הסכימה, בדיוק כמוך. לא כל סכימה אפשר למצוא ברשת.
ב. אף אחד לא רוצה לקחת על עצמו את האחריות של לדחוף אותך להתעסק עם מגבר שיש בו סיכון גבוה כל כך, במיוחד שאף אחד לא מכיר את המגבר הזה.
א. אף אחד לא יודע איפה להשיג את הסכימה, בדיוק כמוך. לא כל סכימה אפשר למצוא ברשת.
ב. אף אחד לא רוצה לקחת על עצמו את האחריות של לדחוף אותך להתעסק עם מגבר שיש בו סיכון גבוה כל כך, במיוחד שאף אחד לא מכיר את המגבר הזה.