האם מישהו יודע מתי Netflix עוברים לממשק בעברית?
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
התקשרתי אתמול לתמיכה הטכנית שלהם (חוויה, פשוט מתקשרים ישירות מהאפליקציה בסלולר, עונים תוך פחות מדקה).
שאלתי על הנושא. התשובה היא שאין שום פרסום רשמי של נטפליקס לגבי נושא הממשק העברי. בקיצור - נאדה.
הניחוש שלי הוא שאולי יש איזשהו הסכם של נטפליקס עם פרנטנר TV, אבל זה לא מבוסס על כלום. בעיקר משאלות לב שלי.
שאלתי על הנושא. התשובה היא שאין שום פרסום רשמי של נטפליקס לגבי נושא הממשק העברי. בקיצור - נאדה.
הניחוש שלי הוא שאולי יש איזשהו הסכם של נטפליקס עם פרנטנר TV, אבל זה לא מבוסס על כלום. בעיקר משאלות לב שלי.
@nirzon
·פשוט מאכזב. ציפתי לזה כל-כך כל החודש כל יום רציתי שזה כבר יקרה. אני קראתי לפני כמה חודשים שהם דיווחו באיזה דף על כל המידע של נטפליקס ברבעון הראשון של השנה (רשמי שלהם), ושהיה תמיכה ב3 שפות חדשות Thai עברית ועוד שפה אחת שאני לא זוכר. הוסיפו ממזמן את השפה Thai ועל העברית זה כיאלו אף אחד לא יודע כלום, כיאלו הם הבטיחו אבל בגלל בעיות זה לא יצא לפועל והם התעלמו מאיתנו וחשבו שנשכח מזה. זה מוזר כי קראתי על זה באתרים פופולרים כמו The marker שיהיה בעברית וIGN Israel, TGSpot Gadety ו Geekloide שנטפליקס הצהירו שעד סוף יוני הממשק יהיה בעברית. מה שהכי מצחיק בשיחה שקיימתי איתם לפני כמה ימים הם אמרו שהממשק זמין בעברית אבל רק בטלוויזיה החכמה של אל.גי וסמסנג בדקתי בשניהם ולא היה לי בעברית ואז הם אמרו למ לעדכן את גרסת הטלוויזיה ואמרתי שזה היה הכי עדכני. פשוט נשמע כמו שקר..
·פשוט מאכזב. ציפתי לזה כל-כך כל החודש כל יום רציתי שזה כבר יקרה. אני קראתי לפני כמה חודשים שהם דיווחו באיזה דף על כל המידע של נטפליקס ברבעון הראשון של השנה (רשמי שלהם), ושהיה תמיכה ב3 שפות חדשות Thai עברית ועוד שפה אחת שאני לא זוכר. הוסיפו ממזמן את השפה Thai ועל העברית זה כיאלו אף אחד לא יודע כלום, כיאלו הם הבטיחו אבל בגלל בעיות זה לא יצא לפועל והם התעלמו מאיתנו וחשבו שנשכח מזה. זה מוזר כי קראתי על זה באתרים פופולרים כמו The marker שיהיה בעברית וIGN Israel, TGSpot Gadety ו Geekloide שנטפליקס הצהירו שעד סוף יוני הממשק יהיה בעברית. מה שהכי מצחיק בשיחה שקיימתי איתם לפני כמה ימים הם אמרו שהממשק זמין בעברית אבל רק בטלוויזיה החכמה של אל.גי וסמסנג בדקתי בשניהם ולא היה לי בעברית ואז הם אמרו למ לעדכן את גרסת הטלוויזיה ואמרתי שזה היה הכי עדכני. פשוט נשמע כמו שקר..
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
למה לקחת את זה כזה ללב?
מתישהו יהיה ממשק בעברית,
אם הם אמרו שהם עובדים על זה - כבר טוב.
הממשק זה אולי נחמד שיהיה, אבל הרבה פחות קריטי מתרגום התכנים.
כי אפילו מי שלא יודע אנגלית יכול להסתדר עם ממשק באנגלית שכל מה שצריך לעשות זה לבחור פרק ולנגן,
אבל אם אין תרגום - השירות לא רלוונטי בכלל.
בכל מקרה אני מאמין שעד סוף השנה הממשק אכן יתורגם לעברית, לאור שיתוף הפעולה עם פרטנטר והוט (אליס), אני מניח שהשוק הישראלי כן חשוב לנטפליקס וזה יבוא לידי ביטוי גם בתרגומים וגם בממשק.
רק סבלנות...
מתישהו יהיה ממשק בעברית,
אם הם אמרו שהם עובדים על זה - כבר טוב.
הממשק זה אולי נחמד שיהיה, אבל הרבה פחות קריטי מתרגום התכנים.
כי אפילו מי שלא יודע אנגלית יכול להסתדר עם ממשק באנגלית שכל מה שצריך לעשות זה לבחור פרק ולנגן,
אבל אם אין תרגום - השירות לא רלוונטי בכלל.
בכל מקרה אני מאמין שעד סוף השנה הממשק אכן יתורגם לעברית, לאור שיתוף הפעולה עם פרטנטר והוט (אליס), אני מניח שהשוק הישראלי כן חשוב לנטפליקס וזה יבוא לידי ביטוי גם בתרגומים וגם בממשק.
רק סבלנות...
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אכן באמצע אפריל התפרסמה הידיעה הזו. נברתי קצת בגוגל ומצאתי אותה:
http://www.business-review.eu/news/netf ... eks-135589
https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 07,00.html
http://www.business-review.eu/news/netf ... eks-135589
https://www.calcalist.co.il/local/artic ... 07,00.html
הבת זוג שלי מנהלת פרוייקטים בסטודיו לעיצוב בתל אביב (לא אציין את שמו).
לפני כחודש נטפליקס ארה"ב פנו אליהם (ולעוד כמה מקומות) בבקשה לתרגם להם את הפוסטרים לסרטים ולסדרות.
אני לא בטוח אם העובדים בתמיכה הטכנית מודעים לכל המהלכים האסטרטגיים של נטפליקס בכל העולם שכן הם בפריסה אגרסיבית ברוב המדינות.
תנו לי להרגיע אתכם, זה מגיע, נטפליקס אכן מתרגמת את הממשק לעברית אך התהליך לוקח זמן מפני שיש הרבה תוכן לתרגם.
אברר אם היא יכולה לבדוק מתי צפויה ההשקה הרשמית של הממשק בעברית ואפרסם כאן.
לפני כחודש נטפליקס ארה"ב פנו אליהם (ולעוד כמה מקומות) בבקשה לתרגם להם את הפוסטרים לסרטים ולסדרות.
אני לא בטוח אם העובדים בתמיכה הטכנית מודעים לכל המהלכים האסטרטגיים של נטפליקס בכל העולם שכן הם בפריסה אגרסיבית ברוב המדינות.
תנו לי להרגיע אתכם, זה מגיע, נטפליקס אכן מתרגמת את הממשק לעברית אך התהליך לוקח זמן מפני שיש הרבה תוכן לתרגם.
אברר אם היא יכולה לבדוק מתי צפויה ההשקה הרשמית של הממשק בעברית ואפרסם כאן.
·גם מתקשים באנגלית יכולים "להתרגל" ש Action זה ...אקשן, שישפרו שפה ... זה לא שזה אתר עם תכנים... סה"כ כמה כותרות של קטיגוריות ואז זה כבר שמות הסרטים.. עם תמונותnirzon כתב:@Mad-Dog
·
אתה אמיתי?
אתה לא מכיר אנשים שקשה להם לקרוא באנגלית?...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: