אם כן אנא אמרו לי מה החסרונות והיתרונות של מסך זה כי אני רציתי לקנות אותו היום ואני עדיין מהסס כי איני ממש מבין במסכים אילו אז אנא תייעצו בכדי שאוכל לקנות משהו טוב ושלא אתחרת עליו
Samsung LA32R71B רוצה לשמוע חוות דעת על המסך הזה?
האם למישהו יש את המסך הזה? Samsung LA32R71B
אם כן אנא אמרו לי מה החסרונות והיתרונות של מסך זה כי אני רציתי לקנות אותו היום ואני עדיין מהסס כי איני ממש מבין במסכים אילו אז אנא תייעצו בכדי שאוכל לקנות משהו טוב ושלא אתחרת עליו
ממליץ לך בחום!
מסך מדהים במיוחד עם יש לך קונסולה משחקים דור הבה כמו PS3 או XBOX360
גם מדהימה לשימוש כמסך מחשב וצפיה בDIVX ,HD.
בYES רואים כמו בכל LCD במחירי 6000 שח
במסך הזה משתמשים בחול לתצוגת קונסולות דור הבה.
אני מאוד נהנה ממנו .
מסך מדהים במיוחד עם יש לך קונסולה משחקים דור הבה כמו PS3 או XBOX360
גם מדהימה לשימוש כמסך מחשב וצפיה בDIVX ,HD.
בYES רואים כמו בכל LCD במחירי 6000 שח
במסך הזה משתמשים בחול לתצוגת קונסולות דור הבה.
אני מאוד נהנה ממנו .
מה השימושים שלך?
אם עיקר השימושים שלך הם צפייה בכבלים/יס - דלג.
אם עיקרן משחקים/XBOX/DVD - תהנה מכל רגע.
אם עיקרן משחקים/XBOX/DVD - תהנה מכל רגע.
אני רואה YES דיי הרבה וכמו כן גם משחק בWII ובPS3 ויש לי כמה סרטי BLU-RAY שזה מראה בHD
אלעד תוכל לומר לי מודע לדלג על המסך אם אני רואה בו יס?
וכמו כן תוכל להמליץ לי על מסך שאני אוכל להנות מהכול (גם לYES וגם לקנוסולות) ובסכום של עד 6500 ש"ח
וכמו כן תוכל להמליץ לי על מסך שאני אוכל להנות מהכול (גם לYES וגם לקנוסולות) ובסכום של עד 6500 ש"ח
אזוב אותך משטויות , אין מה לעשות YES לא רואים הכי טוב בכל מסכי LCD במחירי 6000+the-crush כתב:אני רואה YES דיי הרבה וכמו כן גם משחק בWII ובPS3 ויש לי כמה סרטי BLU-RAY שזה מראה בHD
וכמו כן תוכל להמליץ לי על מסך שאני אוכל להנות מהכול (גם לYES וגם לקנוסולות) ובסכום של עד 6500 ש"ח...
תאמין לי הייתי בהמון חנויות וראיתי מלא מסכים לפני שקניתי.
אני ממליץ לך ללכת לכמה חנויות לראות ולהשוות לבד.
ואלעד אתה ממש לא צודק שאתה פוסל את המסך הזה ככה "אם עיקר השימושים שלך הם צפייה בכבלים/יס - דלג."
הכל טוב, שקנית שרפ והכל אבל תאמין לי שבדקתי המון וההבדל ממש ממש קטן בינו לבין שרפ בשידורי טלוויזיה ואני לא רוצה להכנס ללמה לדלג אל הדגם הספציפי הזה של שרפ
בקיצור the-crush אני אומר לך, לך תראה לבד אבל סמסונג הזה עם תקנה לא תתחרט.
לא אמרתי לו לקנות שארפ
הוא ראל על הדגם הספציפי הזה,
סקרתי אותו לא מעט, מכל הזוויות, קניתי כזו טלויזיה (40 אינטש) לידידה שלי שבכלל לא רואה כבלים אלא רק סרטי DVD - ובשבילה הוא מושלם.
אך בכבלים - פשוט מזעזע, לא יודע כלכך לגבי יס, אני סבור שהמצב לא שונה.
יש לו מעבד דיגיטלי שמפיק חדות ולא ניתן לכבותו, מה שגורם ל"עודף" חדות במצב של כבלים דווקא.
לדעתי, הוא עדיף על ה-SA1 של שארפ (שאותה אני קניתי) בכל מה שקשור לשידורים דיגיטליים ולמשחקי XBOX (למרות שהשארפ יקרה משמעותית) אך בכל הקשור לצפייה בכבלים, זמן תגובה, השארפ מעולה, לדעתי.
לדעתי זו שותפים רבים מן החנויות שמוכרים את שני הדגמים האלו (א.ל.מ., שקם אלקטריק, פומפה, סלון חללית, וכו')
ואלו דברים רעים מצאת על השארפ? אני אשמח לשמוע, כי אני מאוד השתדלתי, ולא כ"כ מצאתי, למרות שאני די ביקורתי למוצרים שאני קונה. (ועזוב אותך מאיפה מייצרים את זה, וב הדגמים של שארפ שנמכרים בישראל לא מיוצרים ביפן.....)
סקרתי אותו לא מעט, מכל הזוויות, קניתי כזו טלויזיה (40 אינטש) לידידה שלי שבכלל לא רואה כבלים אלא רק סרטי DVD - ובשבילה הוא מושלם.
אך בכבלים - פשוט מזעזע, לא יודע כלכך לגבי יס, אני סבור שהמצב לא שונה.
יש לו מעבד דיגיטלי שמפיק חדות ולא ניתן לכבותו, מה שגורם ל"עודף" חדות במצב של כבלים דווקא.
לדעתי, הוא עדיף על ה-SA1 של שארפ (שאותה אני קניתי) בכל מה שקשור לשידורים דיגיטליים ולמשחקי XBOX (למרות שהשארפ יקרה משמעותית) אך בכל הקשור לצפייה בכבלים, זמן תגובה, השארפ מעולה, לדעתי.
לדעתי זו שותפים רבים מן החנויות שמוכרים את שני הדגמים האלו (א.ל.מ., שקם אלקטריק, פומפה, סלון חללית, וכו')
ואלו דברים רעים מצאת על השארפ? אני אשמח לשמוע, כי אני מאוד השתדלתי, ולא כ"כ מצאתי, למרות שאני די ביקורתי למוצרים שאני קונה. (ועזוב אותך מאיפה מייצרים את זה, וב הדגמים של שארפ שנמכרים בישראל לא מיוצרים ביפן.....)
אני בדיוק עכשיו קבלתי את המסך וסיימתי לכוון/להתקין אותו...the-crush כתב:האם למישהו יש את המסך הזה? Samsung LA32R71B
אם כן אנא אמרו לי מה החסרונות והיתרונות של מסך זה כי אני רציתי לקנות אותו היום ואני עדיין מהסס כי איני ממש מבין במסכים אילו אז אנא תייעצו בכדי שאוכל לקנות משהו טוב ושלא אתחרת עליו...
אני הזמנתי את הדגם LE32R71B שזה אותו מסך כמו LA רק עם 2 כניסות SCART מאחורה...
חברתי יס מקס SCART TO SCART RGB ורואים טוב מאוד. אם יושבים במרחק 2 מטר ומעלה רואים בסדר גמור...
דיוידי רואים טוב מאוד....
את ה DNIE אפשר לכבות ע"י גישה לתפריט טכנאים בטלויזיה (אם רציך עזרה צור קשר בפרטי)...
אני קניתי את המסך חדש במחיר של 5200 ש"ח (כולל 3 שנות אחריות של היבואן המקורי), ולא חושב שניתן למצוא מסך טוב יותר במחיר הזה, מהטושיבה ומה LG הוא בטוח יותר טוב... לגבי השארפ אולי יש הבדל, אבל הוא קטן, ולא שווה את ה 1000+ שקלים...
קיצר תיקח והנה
Re: אתה סגור על הדגם הזה?
כן, יבוא של סמליין/רטפון.elad_al כתב:זה יבוא של סמליין? לא מופיע באתר שלהם?
ועוד במחיר כזה????
מעניין
תתחדש!...
גם ה LA32R71 לא מופיע באתר שלהם, רק ה S71 מופיע באתר שלהם....
stas12 כתב:
אני בדיוק עכשיו קבלתי את המסך וסיימתי לכוון/להתקין אותו...
חברתי יס מקס SCART TO SCART RGB ורואים טוב מאוד. אם יושבים במרחק 2 מטר ומעלה רואים בסדר גמור...
את ה DNIE אפשר לכבות ע"י גישה לתפריט טכנאים בטלויזיה (אם רציך עזרה צור קשר בפרטי)...
אני קניתי את המסך חדש במחיר של 5200 ש"ח (כולל 3 שנות אחריות של היבואן המקורי), ולא חושב שניתן למצוא מסך טוב יותר במחיר הזה, מהטושיבה ומה LG הוא בטוח יותר טוב... לגבי השארפ אולי יש הבדל, אבל הוא קטן, ולא שווה את ה 1000+ שקלים...
קיצר תיקח והנה...
נדמה לי אתה פשוט יכול לשים על MOVIE MODE וזה מבטל בלי להכנס לתפריט טכנאיםstas12 כתב:
את ה DNIE אפשר לכבות ע"י גישה לתפריט טכנאים בטלויזיה (אם רציך עזרה צור קשר בפרטי)......
2 כניסות SCART וב5200 שח?? איך כל כך זול?
ולמה לא מוכרים אותו בחנויות?
תודה על כל התגובות אבל יש לי עוד כמה שאלות (מצטער לא רוצה להיות חוצפן )
מה החסרונות במסך זה?
-----------------------------
לפי מה שהבנתי שזה לא רק בדגם הזה רואים כבלים או יס לא טוב
וזהו או שיש עוד?
ומה היתרונות?
-----------------
שהיא זולה עם אחריות ארוכה וכמו כן 1:5000 ומתואמת לקונסולות PS3 ורואים סרטי DVD מעולה....הם יש עוד?
ולגבי האחריות האם סמלייין הוא אותו אחריות של מיני ליין?
כי נכנסתי לאתר של מיניליין והוא גם מופנה לאתר של סמ ליין ?....אני לא ממש מבין
האם יש אופציה לדעת היכן קנית במחיר הזה בבקשה? (בפרטי)stas12 כתב:אני בדיוק עכשיו קבלתי את המסך וסיימתי לכוון/להתקין אותו...the-crush כתב:האם למישהו יש את המסך הזה? Samsung LA32R71B
אם כן אנא אמרו לי מה החסרונות והיתרונות של מסך זה כי אני רציתי לקנות אותו היום ואני עדיין מהסס כי איני ממש מבין במסכים אילו אז אנא תייעצו בכדי שאוכל לקנות משהו טוב ושלא אתחרת עליו...
קיצר תיקח והנה...
מה החסרונות במסך זה?
וזהו או שיש עוד?
ומה היתרונות?
-----------------
שהיא זולה עם אחריות ארוכה וכמו כן 1:5000 ומתואמת לקונסולות PS3 ורואים סרטי DVD מעולה....הם יש עוד?
כי נכנסתי לאתר של מיניליין והוא גם מופנה לאתר של סמ ליין ?....אני לא ממש מבין
חיסרונות: בדגם שמוכרים בארץ אין SCARTthe-crush כתב:
מה החסרונות במסך זה?
וזהו או שיש עוד?
ומה היתרונות?
-----------------
כי נכנסתי לאתר של מיניליין והוא גם מופנה לאתר של סמ ליין ?....אני לא ממש מבין...
היתרונות: חוץ ממה שרשמת , מחשב רואים מצויין שזה לא בכל LCD
מיני ליין = סמלייין , אותה חברה
ואני אומר לך עוד פעם בכל המסכי LCD באותו מחיר פחות או יותר, אתה תראה אותה איכות
ההבדל הוא ממש ממש קטן.
איפה ניתן לקנות את הדגם הLE32R71B ?
אני מסכים.
כול המסכים מציגים פחות או יותר אותה איכות, וקשה לראות את ההבדלים.
לדעתי מה ששראפ עושה זה להוריד את הSHARPNESS
ואם מכילים את המסך לפחות SHARPNESS מקבלים אותה תוצאה.
השאלה האם זה טוב?
בחלק מהסצנות והשדורים ראיתי שזה עוזר(כשהאיכות נמוכה בדרך כלל)
ובחלק זה מוריד מהאיכות(כשהשידור בא באיכות יותר גבוהה)
בגדול, הסתכלתי הרבה ובאמת שלא ראיתי הבדל ממשי בין המסכים
היתי אומר ככה:
טושיבה: הבדל עיקרי- יש שם SHARPNESS מלוכתי (מדגישים גבולות וכדומה), לפעמים עוזר, ברוב הפעם גורע וגורם לתמונה להראות דיי גרעינית
LG- נראית לי דיי דומה באפקטים לשראפ, ראו נחמד, אבל בקונטרס 800 הצבעים לא היו משהו(לא ראיתי את הדגמים של 1200)
SONY - בכול מה שראיתי עד עכשיו, השידורים היו מאוד מאוד מגורענים ועם הילות מגעילות ומצבנות, לא אהבתי, למרות שהצבעים יפים.
סמסונג - פחות או יותר כמו כולם, חדה ,יש הילות פחות או יותר כמו בטושיבה(אבל פחות מסוני) יכולת צבעים הכי טובה שיש ובהירות מעולה, תביא את התמונה הכי טובה בHD, ופחות או יותר כמו כולם בTV.
שראפ- הכי קצת הילות,6 MS היתרון הרציני שלה.צבעים - חזקים מהרגיל, לפעמים מוסיף לפעמים גורע. חדות- הכי גרועה שיש, מסך ממש לא חד , וע"י קח מביא קצת יותר תחושת חלקות באיכויות גרועות. בחלק מהשידורים האפקט הוא בדיוק הפוך, במיוחד באיכותיים, או במקרים שהדבר מטשטש גבולות מסויימים, לדוגמא : גבול פנים של בן אדם , שאחרי טשטש היה נראה כי נבלה ברקע.
בגדול היתי אומר שהשראפ והסמסונג היו הכי טובים, הסוני הכי גרוע בTV.
יש לציין שאני לא מדבר על דגמים יקרים של פיליפס וכדומה.
אבל לסיכום- כולם אותם ***, באמת שקשה לראות את ההבדלים.
וכול מי שבא בהצהרות : אצלי רואים מעולה! זה מסך שלא קיים באיכות שלו בשום מסך LCD, נראה לי פשוט פחות פדנט, או טעם אישי.
יש גבול מה ניתן לעשות עם תמונה שבאה באיכות גרועה, זה בדרך כלל יבוא על חשבון משהו אחר : חדות, קונטרס וכדומה.
אני מסכים.
כול המסכים מציגים פחות או יותר אותה איכות, וקשה לראות את ההבדלים.
לדעתי מה ששראפ עושה זה להוריד את הSHARPNESS
ואם מכילים את המסך לפחות SHARPNESS מקבלים אותה תוצאה.
השאלה האם זה טוב?
בחלק מהסצנות והשדורים ראיתי שזה עוזר(כשהאיכות נמוכה בדרך כלל)
ובחלק זה מוריד מהאיכות(כשהשידור בא באיכות יותר גבוהה)
בגדול, הסתכלתי הרבה ובאמת שלא ראיתי הבדל ממשי בין המסכים
היתי אומר ככה:
טושיבה: הבדל עיקרי- יש שם SHARPNESS מלוכתי (מדגישים גבולות וכדומה), לפעמים עוזר, ברוב הפעם גורע וגורם לתמונה להראות דיי גרעינית
LG- נראית לי דיי דומה באפקטים לשראפ, ראו נחמד, אבל בקונטרס 800 הצבעים לא היו משהו(לא ראיתי את הדגמים של 1200)
SONY - בכול מה שראיתי עד עכשיו, השידורים היו מאוד מאוד מגורענים ועם הילות מגעילות ומצבנות, לא אהבתי, למרות שהצבעים יפים.
סמסונג - פחות או יותר כמו כולם, חדה ,יש הילות פחות או יותר כמו בטושיבה(אבל פחות מסוני) יכולת צבעים הכי טובה שיש ובהירות מעולה, תביא את התמונה הכי טובה בHD, ופחות או יותר כמו כולם בTV.
שראפ- הכי קצת הילות,6 MS היתרון הרציני שלה.צבעים - חזקים מהרגיל, לפעמים מוסיף לפעמים גורע. חדות- הכי גרועה שיש, מסך ממש לא חד , וע"י קח מביא קצת יותר תחושת חלקות באיכויות גרועות. בחלק מהשידורים האפקט הוא בדיוק הפוך, במיוחד באיכותיים, או במקרים שהדבר מטשטש גבולות מסויימים, לדוגמא : גבול פנים של בן אדם , שאחרי טשטש היה נראה כי נבלה ברקע.
בגדול היתי אומר שהשראפ והסמסונג היו הכי טובים, הסוני הכי גרוע בTV.
יש לציין שאני לא מדבר על דגמים יקרים של פיליפס וכדומה.
אבל לסיכום- כולם אותם ***, באמת שקשה לראות את ההבדלים.
וכול מי שבא בהצהרות : אצלי רואים מעולה! זה מסך שלא קיים באיכות שלו בשום מסך LCD, נראה לי פשוט פחות פדנט, או טעם אישי.
יש גבול מה ניתן לעשות עם תמונה שבאה באיכות גרועה, זה בדרך כלל יבוא על חשבון משהו אחר : חדות, קונטרס וכדומה.
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
יש להם אתר אחר.תכנס לקישורים שצירפתי,שם יש גם את דגמי הS וגם את ה R:stas12 כתב:כן, יבוא של סמליין/רטפון.elad_al כתב:זה יבוא של סמליין? לא מופיע באתר שלהם?
ועוד במחיר כזה????
מעניין
תתחדש!...
גם ה LA32R71 לא מופיע באתר שלהם, רק ה S71 מופיע באתר שלהם.......
http://www.samsung.co.il/Index.asp?Cate ... 129&Page=2
http://www.samsung.co.il/Index.asp?CategoryID=129
מוזר מאוד, אבל בכל אופן, בררתי והבנתי כבר שהפסיקו לייצר את ה LA ועכשיו התחילו להכניס את ה LE. החנויות שמוכרות LA זה עד שלא נגמר להם במחסנים אח"כ הם מתחילים LE..offirs כתב:יש להם אתר אחר.תכנס לקישורים שצירפתי,שם יש גם את דגמי הS וגם את ה R:stas12 כתב:כן, יבוא של סמליין/רטפון.elad_al כתב:זה יבוא של סמליין? לא מופיע באתר שלהם?
ועוד במחיר כזה????
מעניין
תתחדש!...
גם ה LA32R71 לא מופיע באתר שלהם, רק ה S71 מופיע באתר שלהם.......
http://www.samsung.co.il/Index.asp?Cate ... 129&Page=2
http://www.samsung.co.il/Index.asp?CategoryID=129...
קיבלתי איתו אחריות של סמליין, אז זה אומר שזה ייבוא של סמליין. מדוע לא מופיע באתר, זה קשה לי להגיד לך....
טוב החלטתי והפסקתי כבר לחשוב והלכתי לבדוק את המסכים בעצמי וריאתי ששרפ וסמסונג דיי טובים שם (א.ל.מ) קצר שאלתי את המוכר כמה עולה המסך והוא אמר לי (לגבי הסמנסונג) 5700 ואז אמרתי לו אם אני אשלם במזומן אז הוא הוריד לי ל 5500 אז האם זו עסקה טובה?

מחיר פצצה! אני גם קניתי בא.ל.ם ב5800 לפני חודש (the-crush כתב:טוב החלטתי והפסקתי כבר לחשוב והלכתי לבדוק את המסכים בעצמי וריאתי ששרפ וסמסונג דיי טובים שם (א.ל.מ) קצר שאלתי את המוכר כמה עולה המסך והוא אמר לי (לגבי הסמנסונג) 5700 ואז אמרתי לו אם אני אשלם במזומן אז הוא הוריד לי ל 5500 אז האם זו עסקה טובה?...
תיקח ותהנה