הקמת רשת בדירה חדשה מקבלן
שלום לכולם
רכשתי דירה מקבלן ואני מעוניין לרשת את כל החדרים
ישנה הכנה בכל חדר לשקע תקשורת עם חוט משיכה לארון תקשורת
מעוניין להתקין בכל חדר AP-IN WALL שתכלול יציאת LAN ורשת אלחוטית
ראיתי את הדגם של UBIQUITI US AP IN WALL גם נראה טוב וגם קיבל המלצות באינטרנט ( לא בארץ )
מישהו התקין מוצרים של UBIQUITI ? עבד איתם ? יודע מה הדרישות הנלוות ?
אצלי בבית יש HOTBOX2 שעובד על 100MB אני רוצה להתקין סוויץ 8 יציאות POE ( הבנתי שזה נדרש לצורך
הפעלת ה - AP ) מישהו יודע אם זה אפשרי האם צריך לקנות סוויץ של UBIQUITI או שאפשר של חברה אחרת
הבנתי שיש כל מיני סוגים של POE מה מתאים ?
והאם הראוטר של הוט מספק ?
תודה רבה
רכשתי דירה מקבלן ואני מעוניין לרשת את כל החדרים
ישנה הכנה בכל חדר לשקע תקשורת עם חוט משיכה לארון תקשורת
מעוניין להתקין בכל חדר AP-IN WALL שתכלול יציאת LAN ורשת אלחוטית
ראיתי את הדגם של UBIQUITI US AP IN WALL גם נראה טוב וגם קיבל המלצות באינטרנט ( לא בארץ )
מישהו התקין מוצרים של UBIQUITI ? עבד איתם ? יודע מה הדרישות הנלוות ?
אצלי בבית יש HOTBOX2 שעובד על 100MB אני רוצה להתקין סוויץ 8 יציאות POE ( הבנתי שזה נדרש לצורך
הפעלת ה - AP ) מישהו יודע אם זה אפשרי האם צריך לקנות סוויץ של UBIQUITI או שאפשר של חברה אחרת
הבנתי שיש כל מיני סוגים של POE מה מתאים ?
והאם הראוטר של הוט מספק ?
תודה רבה
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
ה-AP IN WALL הזה מתאים לקופסא אמריקאית (תחת הטיח) ולכן לא תוכל לחבר אותה לקופסא הישראלית שיש לך.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
תודה על התגובה
אבל יש לי עוד שאלה, אם אני רוצה לחבר מודם כבלים HOTBOX-2 ל סוויץ POE+ של UBIQUITI
זה בכלל מתאים הבנתי שיש הבדל בין מודם בזק לזה של הכבלים
אבל אינני מבין האם אפשר לחבר כל סוויץ למודם כבלים או שיש סוויץ שלא מתאים למודם כבלים
Ubiquiti UniFi Switch, 8 ports, 150W - זה הסוויץ של Ubiquiti
אבל יש לי עוד שאלה, אם אני רוצה לחבר מודם כבלים HOTBOX-2 ל סוויץ POE+ של UBIQUITI
זה בכלל מתאים הבנתי שיש הבדל בין מודם בזק לזה של הכבלים
אבל אינני מבין האם אפשר לחבר כל סוויץ למודם כבלים או שיש סוויץ שלא מתאים למודם כבלים
Ubiquiti UniFi Switch, 8 ports, 150W - זה הסוויץ של Ubiquiti
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
אם ה-HOTBOX משמש גם כנתב אני לא רואה בעיה בחיבור ה-SWITCH שאתה מזכיר ל-HOTBOX - בעקרון ניתן לחבר על SWITCH לנתב.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
ראוטר טוב (לא זה שאתה מקבל מהוט/בזק!!) אחד שישב בארון התקשורת אמור לספק לך את כל הצרכים לרשת אלחוטית טובה וחזקה, אם יש לך עוד קומות בבית או גינה גדולה - שווה לרכוש עוד AP לכל איזור שכזה.
בנוגע לסוויץ׳ אין בעיה לחבר לראוטר של הוט, PoE זה בעיקר למערכות חכמות שצורכות חשמל מהסוויץ׳ (למשל מצלמות, AP מסויימים וכדומה...)
בנוגע לסוויץ׳ אין בעיה לחבר לראוטר של הוט, PoE זה בעיקר למערכות חכמות שצורכות חשמל מהסוויץ׳ (למשל מצלמות, AP מסויימים וכדומה...)