איזה ספק תשתית תומך ב 2 קווים ע"ג אותו קו?

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני מחובר לפרטנר בטלפון הקווי ובאינטרנט (תשתית בזק, אבל באנדל דרך פרטנר).
היתרון שיש לפרטנר הינו ניהול 2 שיחות טלפון במקביל ע"ג קו טלפון אחד (לדוגמא - כאשר יש שיחה נכנסת, 2 מכשירי הטלפון מצלצלים, אני עונה במכשיר אחד, ואילו במכשיר הטלפון השני אני יכול לקבל או להוציא שיחה נוספת, במקביל)

לאחרונה, יש ניתוקים בקו טלפון / ווייפיי / אינטרנט. פרטנר לא מצליחים לזהות מאיפה הבעיה, והם לא מודים שזו בעיה אצלם. החליפו לי ציוד: ראוטר (בתחילה היה לי סימנס, לאחר מכן הוסיפו לו מודם בתצורת Bridge, לאחר מכן אודיוקודס 264, החליפו לי פילטר / הוציאו אותו וכו'. ניסו בצד שלהם להגדיר כל מיני הגדרות שלא תרמו מאום)

בקיצור - נמאס לי סופית מפרטנט ואני רוצה להחליף ספק: מי מהספקים יכול לתמוך בניהול של 2 טלפונים בו זמנית? זה היתרון היחיד שאני רואה שיש לפרנטר. אם יש כזו תכונה אצל ספק אחר - אני עוזב אותם באופן מיידי.

תודה

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

מקפיץ: מישהו מכיר ספק אינטרנט התומך בניהול 2 שיחות טלפון במקביל על אותו מספר טלפון (בבזק, קראו לזה פעם מספר מוביל)?

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #3 

הבעייה שאתה כל כך משוכנע שהבעיה בפרטנר. אולי יש בעיית תשתית אצלך?
..

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

כשהטלפון מתנתק סתם כך (אין קו ב 2 השלוחות), או כשאין קו כלל, או שפתאום נורת הווייפי הופכת לאדום וכו', אז אני מניח שהבעיה בפרטנר…

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

האם כל ספקי הטלפון הקווי הינם: בזק / בזק בינלאומי / פרטנר / 012 / נטויז'ן / הוט מובייל? האם פספסתי ספק?
אם כן, פרט לפרטנר, אף אחד לא יכול לתמוך בשירות כזה. זה נשמע הגיוני?

האם פרטנר 'ממציאה כאן את הגלגל'? (או שמספקת שירות שכלל לא נדרש, כיוון שכיום כולם מדברים עם הטלפון הנייד...)?

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”