שלום לכולם
במשרד יש לי רשת מחשבים עם מודם ראטור של בזק 6850
לראוטר מחוברים:
7 מחשבים
7 מכשירי טלפון IP
3 מדפסות
2 מכשירי DVR
סכה 19 קלינטים
אני עומד להחליף את ספק השרות של הטלפונים והספק החדש דורש ממני להתקין ראוטר חדש מתוצרת מיקרוטיק
אופציה ראשונה: 200 שח
http://www.routerboard.co.il/Product/hap-lite
ואופציה שניה 550 +200 עבור WIFI AP
http://www.routerboard.co.il/Product/ro ... 011uias-rm
האם הראוטר היקר יותר יתן רשת יותר "טובה "?
האמת שגם היום עם הראוטר של בזק הכל עובד דיי טוב
עזרה בבחירת ראוטר למשרד
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@rafid
·אני משער שאף אחד לא ענה לך כי הנתבים האלה לא ממש נפוצים. הם למעשה מעין "קיט" מודולארי שניתן להלביש עליו קושחה שונה לצרכים שונים. הממשק והרישוי של הנתבים האלו קצת מוזר לי, אבל כנראה שלאיש הטלפוניה שלך יש ניסיון עם נתבים אלו ולכן הוא רוצה שתתקין אותם. הנתב הפשוט יותר שהציע גם לא ממש יקר - כך שאתה לא "תיפול" על הוצאה של ציוד יקר גם אם תחליף ספק טלפוניה בעתיד.
בכל מקרה - רוב הנתבים של חברות מוכרות טובות יותר מהנתבים של בזק מכמה סיבות ואני לא רואה ממש סיבה שהנתב הזול יותר לא ייעבוד אם הנתב של בזק עובד בצורה טובה ברשת שלך.
·אני משער שאף אחד לא ענה לך כי הנתבים האלה לא ממש נפוצים. הם למעשה מעין "קיט" מודולארי שניתן להלביש עליו קושחה שונה לצרכים שונים. הממשק והרישוי של הנתבים האלו קצת מוזר לי, אבל כנראה שלאיש הטלפוניה שלך יש ניסיון עם נתבים אלו ולכן הוא רוצה שתתקין אותם. הנתב הפשוט יותר שהציע גם לא ממש יקר - כך שאתה לא "תיפול" על הוצאה של ציוד יקר גם אם תחליף ספק טלפוניה בעתיד.
בכל מקרה - רוב הנתבים של חברות מוכרות טובות יותר מהנתבים של בזק מכמה סיבות ואני לא רואה ממש סיבה שהנתב הזול יותר לא ייעבוד אם הנתב של בזק עובד בצורה טובה ברשת שלך.
עוסק בתחום הVOIP מעל 15 שנה ולא מכיר את הציוד הזה
אנחנו משתמשים בנתבים של DRAY TEK CISCO וצ'ק פוינט וכולם נותנים לנו פתרון מצויין הן מבחינת אבטחה הן מבחינת QOS .
הוא כנראה מעוניין לשחק עם הקושחה שהיא בOPEN SOURCE
אנחנו מתקינים את השרת בחצרי הלקוח או בענן פרטי שלו וכל נתב שעומד בדרישות מסוימות של אבטחה וQOS מקובל עלינו..
אבל אני מעריך שהספק שלך הוא HOSTED SOLUTION והמרכזיה לא נמצאת ברשותך ולא בבעלותך..אז אני מניח שאין לך הרבה ברירות..
הוא כנראה מעוניין לשחק עם הקושחה שהיא בOPEN SOURCE
אנחנו מתקינים את השרת בחצרי הלקוח או בענן פרטי שלו וכל נתב שעומד בדרישות מסוימות של אבטחה וQOS מקובל עלינו..
אבל אני מעריך שהספק שלך הוא HOSTED SOLUTION והמרכזיה לא נמצאת ברשותך ולא בבעלותך..אז אני מניח שאין לך הרבה ברירות..