עזרה דחוף PIONEER LX501
שלום ותודה מראש
קיבלתי את הרסיבר הנ"ל מגרמניה לפני יומיים וחיברתי דרכו את כל הרכיבים שלי,ממיר יס אולטרה,מחשב,ונגן בלוריי של פיוניר,כל הרכיבים מחוברים בHDMI ויוצאים ביציאת HDMI למסך פלזמה של פיוניר,השתמשתי בכבלים הכי מתקדמים של מונסטר כייבל ותומכים עד 27 גיגההרצ והארוך מביניהם עד 3 מטר.כאשר אני מפעיל את הרסיבר אני רואה את התפריט שלו על הפלזמה,אבל לאחר שעברתי 100 פעמים על כל ההגדרות האפשריות וניסיתי את כל הכניסות HDMI הקיימות אני לא מצליח להוציא לא קול ולא וידיאו למסך מאף רכיב שיש לי,אפילו חיברתי טלוויזיה 1080 של סמסונג לרסיבר וגם היא מציגה רק את התפריט ולא סאונד או וידיאו מאף כניסה,האם ייתכן שהרסיבר פגום למרות שהתפריט מופיע על המסך וגם ביצע לי את הכיול של הרמקולים עם המיקרופון?
בבקשה עזרה אני אובד עצות
נ.ב
לפני כן היה לי רסיבר פיוניר VSX923 והכל עבד מעולה
קיבלתי את הרסיבר הנ"ל מגרמניה לפני יומיים וחיברתי דרכו את כל הרכיבים שלי,ממיר יס אולטרה,מחשב,ונגן בלוריי של פיוניר,כל הרכיבים מחוברים בHDMI ויוצאים ביציאת HDMI למסך פלזמה של פיוניר,השתמשתי בכבלים הכי מתקדמים של מונסטר כייבל ותומכים עד 27 גיגההרצ והארוך מביניהם עד 3 מטר.כאשר אני מפעיל את הרסיבר אני רואה את התפריט שלו על הפלזמה,אבל לאחר שעברתי 100 פעמים על כל ההגדרות האפשריות וניסיתי את כל הכניסות HDMI הקיימות אני לא מצליח להוציא לא קול ולא וידיאו למסך מאף רכיב שיש לי,אפילו חיברתי טלוויזיה 1080 של סמסונג לרסיבר וגם היא מציגה רק את התפריט ולא סאונד או וידיאו מאף כניסה,האם ייתכן שהרסיבר פגום למרות שהתפריט מופיע על המסך וגם ביצע לי את הכיול של הרמקולים עם המיקרופון?
בבקשה עזרה אני אובד עצות
נ.ב
לפני כן היה לי רסיבר פיוניר VSX923 והכל עבד מעולה
תנתק הכל, תחבר רק מקור אחד. תאפס הגדרות יצרן, ותבצע עדכון קושחה אחרון עי USB. לאחר אתחול נוסף תבדוק אם הוא מוציא קול ותמונה. תבדוק גם אם הוא משמיע צלילים מרדיו FM. אם כל זה לא עזר, ככל הנראה נפלת על הצד האפל של הסטטיסטיקה ברכישה מאמזון. לא נוראה, קצת אי נעימות, ותקבל חדש...
היתה לי בעיה דומה, במעבדה הוחלף צ׳יפ פנסוניק (ככה נעמר) הכול התחיל לעבוד.
לפני זה מחלק מהכניסות היה ווידיאו ואודיו ולחלק לא.
האם אחריות תופסת בארץ? תבדוק.
גם תבדוק כמה יקחו בט.ר. על הבדיקה.
תנסה לחבר לכניסות שאינם hdmi ע״מ להבין האם זה קטע שקשורה לכניסות hdmi .
אגב, אם יש main out נוסף תנסה לחבר שם טלוויזיה.
לפני זה מחלק מהכניסות היה ווידיאו ואודיו ולחלק לא.
האם אחריות תופסת בארץ? תבדוק.
גם תבדוק כמה יקחו בט.ר. על הבדיקה.
תנסה לחבר לכניסות שאינם hdmi ע״מ להבין האם זה קטע שקשורה לכניסות hdmi .
אגב, אם יש main out נוסף תנסה לחבר שם טלוויזיה.
Heavy Metal Is The Law