היי כולם
יש לי ממסרים של פיברו מפוזרים בבית, לדוגמא ממסר כפול אחד ליד המיטה שיציאה אחת שולטת על המנורת לילה.
והיציאה השניה מוגדרת כAssociations של האור בחדר.
בלי שום קשר, יש לי את "כפתור" של פיבארו ששולט על המזגן. המזגן נפתח\בסצנה שכדי לשייך אותה לכפתור הייתי צריך לצמד את הסצנה לממסר כלשהו.
בחרתי את אותו מודול של פיבארו ואת הממסר ששולט על המחליף,
כרגע המצב הוא fibaro button מפעיל את הממסר דרך הקונטרולר והממסר מפעיל את סצנת המזגן,
ואם אני משתמש עם המתג הפיזי שמחובר לממסר אז הוא מכבה ומדליק את האור. כלומר יש שימוש כפול באותו ממסר!
ההגיון של כל הסיפור הזה לדעתי הוא שב Associations הפקודה לא עוברת דרך הקונטרולר ולכן היא שולטת על האור, ובסצנה היא כן עוברת דרכו ולכן אפשר לעשות פעולה שונה.
נחמד
משהו נחמד שגיליתי על הממסר הכפול של פיבארו
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@dondi
·
אתה צודק לחלוטין ב Associations הפקודות עוברות ישירות ממודול למודול ללא קשר לבקר, הבקר משמש אך ורק להגדרות הראשוניות של ה Associations.
חיבור Associations בין מודולים יעבוד גם בלי בקר או בקר כבוי.
·
אתה צודק לחלוטין ב Associations הפקודות עוברות ישירות ממודול למודול ללא קשר לבקר, הבקר משמש אך ורק להגדרות הראשוניות של ה Associations.
חיבור Associations בין מודולים יעבוד גם בלי בקר או בקר כבוי.
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
הרבה רכיבים תומכים ב ASSOCIATION
השימוש הנפוץ הוא בחיישנים -
לדוגמא - חיישן תנועה שמפעיל תאורה בכניסה לחדר.
מקבלים זמני תגובה קצרים + אמינות גבוהה יותר.
יש חיישנים משולבים של תאורה + תנועה, ואז ניתן גם להגדיר שהאור ידלק רק אם רמת התאורה נמוכה מתחת לערך מסויים וכו'.
עוד אחד מהחוזקות של פרוטוקול ZWAVE - שווה בהחלט לקרוא על כל רכיב מראש אם הוא תומך בזה ולבצע במקומות שאפשר.
השימוש הנפוץ הוא בחיישנים -
לדוגמא - חיישן תנועה שמפעיל תאורה בכניסה לחדר.
מקבלים זמני תגובה קצרים + אמינות גבוהה יותר.
יש חיישנים משולבים של תאורה + תנועה, ואז ניתן גם להגדיר שהאור ידלק רק אם רמת התאורה נמוכה מתחת לערך מסויים וכו'.
עוד אחד מהחוזקות של פרוטוקול ZWAVE - שווה בהחלט לקרוא על כל רכיב מראש אם הוא תומך בזה ולבצע במקומות שאפשר.
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
@dondi
·
אתה יכול להסביר שוב - לא לגמרי הבנתי.
אני מבין שמבחינת חומרה יש לך 2 מודולים:
מודול ראשון ממסר כפול
מודול שני fibaro button
בסופו של דבר אתה מפעיל איכשהו את המזגן, ואיכשהו את האור בחדר.
2 מודולים ל-2 שימושים שונים , אז איפה השימוש הכפול?
לגבי מה זה ASSOCIATION הבנתי. פשוט לא הבנתי מה אתה משיג יותר ממה שהיית משיג בצורה פשוטה.
·
אתה יכול להסביר שוב - לא לגמרי הבנתי.
אני מבין שמבחינת חומרה יש לך 2 מודולים:
מודול ראשון ממסר כפול
מודול שני fibaro button
בסופו של דבר אתה מפעיל איכשהו את המזגן, ואיכשהו את האור בחדר.
2 מודולים ל-2 שימושים שונים , אז איפה השימוש הכפול?
לגבי מה זה ASSOCIATION הבנתי. פשוט לא הבנתי מה אתה משיג יותר ממה שהיית משיג בצורה פשוטה.