כבלי רמקולים שהחשמלאי השחיל
לקחנו חשמלאי מאוד מומלץ שאף יקר יותר מהצעות אחרו שהיו לנו אבל רואים את ההבדל בעבודה. הכל מסודר, ארון החשמל נראה כמו תצוגה במוזיאון, הוא לא משתמש בסטנדרט של ג'אוויס אלא הכל שינדלר (ובאמת רואים שזה יותר איכותי)
עכשיו שמתי לב שהוא גם השחיל לי כבלים של תקשורת ורמקולים והשאלה היא האם להסתפק בזה?
אולי כדאי שאני אצלם את סוג הכבל שהוא שם (וגם עבור התקשורת) ואז אוסיף לשרשור.
עכשיו שמתי לב שהוא גם השחיל לי כבלים של תקשורת ורמקולים והשאלה היא האם להסתפק בזה?
אולי כדאי שאני אצלם את סוג הכבל שהוא שם (וגם עבור התקשורת) ואז אוסיף לשרשור.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10914
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אחלה.
חבר ותיהנה.
חבר ותיהנה.
אתה יכול להיות רגוע..הוא לא חסך עליך
·BUGY כתב:@raoul
·כתוב על הכבל: "כבל רמקול איכותי" (באנגלית)...
וואלה...
אז מחר אני פותח חברת רכב חדשה ואני קורה לה : "THE BEST CARS"
אני אשבור את השוק!
אפילו יותר אמין מטויוטה, יותר יפה מלמבורגיני... הרי זה : THE BEST !
כל חוט דו גידי של 2.5 ממ לרבות חוט חשמל מספיק בהחלט לרמקולים. אם מחשבים פרמטרים של חוט כזה (התנגדות אוהמית למטר, השראות למטר, וקיבול למטר), כופלים ב 50 מטר, מקבלים עדיין מודל קו תמסורת אוהמי עם התנגדות קטנה מ 0.5 אוהם, מול עכבה של 8 אוהם ברמקול, זה חסר משמעות. אין שום הבדל בשמע, מה שהכי חשוב בכבל רמקול זה המגע הגלווני בקצוות. חשוב שהנחושת לא תהיה חשופה כדי שעם הזמן לא תחליד. בננות איכותיות מצופות זהב מומלצות. חוץ מזה כלום. תהנה..
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אתה רואה, אתה כבר לא בכיוון, הכי טוב לא אומר הכי יפהraoul כתב:·......
וואלה...
אז מחר אני פותח חברת רכב חדשה ואני קורה לה : "THE BEST CARS"
אני אשבור את השוק!
אפילו יותר אמין מטויוטה, יותר יפה מלמבורגיני... הרי זה : THE BEST !
...
ברצינות, כפי ש-JizzMo...כבל טוב. עוד כמה שנים לדעתי תחליף בגלל קורוזיה כי אני לא חושב שזה כבל OFC, אלב חוץ מזה, נדיר לראות התקנות עם כבל כל כך גדול
@JizzMo
·
ממ... זה דווקא חשוב. קווי הרמקולים שלי מגיעים מארון תקשורת (שם ימצא הרסיבר) ומגיעים לקופסת פיצול בסלון. בתוך הקופסא החוטים חתוכים - ובעצם מתחברים לחוטים שמגיעים לרמקולים. עכשיו נשאלת השאלה : איך כדאי לחבר בין החוטים?
מה שאתה אומר זה שחיבורי פלסטיק עם 2 ברגים (כמו שעושים לחשמל) זה אולי לא רעיון הכי טוב.....
·
ממ... זה דווקא חשוב. קווי הרמקולים שלי מגיעים מארון תקשורת (שם ימצא הרסיבר) ומגיעים לקופסת פיצול בסלון. בתוך הקופסא החוטים חתוכים - ובעצם מתחברים לחוטים שמגיעים לרמקולים. עכשיו נשאלת השאלה : איך כדאי לחבר בין החוטים?
מה שאתה אומר זה שחיבורי פלסטיק עם 2 ברגים (כמו שעושים לחשמל) זה אולי לא רעיון הכי טוב.....
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
כבל מעולה לרמקולים.