בחירת כוננים קשיחים QNAP מהירות 5400 או 7200
-
Bright_Star
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
הי,
קניתי לא מזמן TS-253 ואני מברר לגבי כוננים קשיחים. אני ארצה להקים Raid1 בנפח של 4 טרה.
מהאתר של QNAP עולה כי אחת האופציות עם מחיר שפוי הוא הכונן Western Digital WD40EFRX שרץ מהירות 5400.
ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שמהירות של 7200 היא דווקא פחות עדיפה ואני רוצה לשמוע האם זה נכון והם יש כונן אחר בנפח הנ"ל שמומלץ.
תודה!
קניתי לא מזמן TS-253 ואני מברר לגבי כוננים קשיחים. אני ארצה להקים Raid1 בנפח של 4 טרה.
מהאתר של QNAP עולה כי אחת האופציות עם מחיר שפוי הוא הכונן Western Digital WD40EFRX שרץ מהירות 5400.
ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שמהירות של 7200 היא דווקא פחות עדיפה ואני רוצה לשמוע האם זה נכון והם יש כונן אחר בנפח הנ"ל שמומלץ.
תודה!
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
כונני הRED אמורים להתאים יותר לשימוש בNAS ולהיות עם שרידות (תאורטית) גבוהה יותר. לי יש NAS שרץ עם כוננים כאלו כבר יותר מ3 שנים בלי שום בעיות.
לדעתי אין שום צורך ב7200 מאחר ואתה גם מוגבל במהירות הרשת/העיבוד של הNAS עצמו ועוד שאר ירקות
לדעתי אין שום צורך ב7200 מאחר ואתה גם מוגבל במהירות הרשת/העיבוד של הNAS עצמו ועוד שאר ירקות
-
Bright_Star
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@mrunderhill אחלה תודה.
עוד שאלה קטנה לגבי QNAP בכללי, האם אני יכול בדומה ל Dropbox להעלות תמונות שצלמתי בטלפון בצורה אוטומטית ל QNAP שלי?
·
עוד שאלה קטנה לגבי QNAP בכללי, האם אני יכול בדומה ל Dropbox להעלות תמונות שצלמתי בטלפון בצורה אוטומטית ל QNAP שלי?
·
·Bright_Star כתב:@mrunderhill אחלה תודה.
·...
אישית אני לא משתמש בפונקציה הזאת, אבל ל-Qnap יש אפליקציות (אני מכיר את גרסת האנדרואיד, אולי יש גם לאייפון) כמו Qphoto ו-Qfile, שזה מה שהן עושות, בין היתר.
תכנס באתר Qnap לקטגורית האפליקציות ותוכל לראות כל מה שניתן לבצע (כמו שיתופים, סנכרון, העלאה לענן ועוד) ולראות מה מתאים לך.