Linksys WRT1900ACS
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
שווה לרכוש את הנתב הזה רק אם אתה מתקין עליו קושחה צד ג' - עם הקושחה המקורית הוא סתם יקר ויש אלטרנטיבות עדיפות.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
·RomanX כתב:אהלן חברים, מעוניין לקנות את הראוטר הזה, למישהו יש ניסיון איתו?
אני רואה ביקורות טובות אבל אני גם רואה שהרבה מגיבים שיש לו נפילות פתאומיות וריבוטים רבים....
עובד מצויין מהיום הראשון. יציב ברזל (טפו טפו טפו). שדרוג מהותי מהקודם שהיה לי.
מישהו יכול לומר מה ההבדל בין ה-V1 ל-V2 ?
איך מזהים בכלל ? על הקופסה רשום WRT1900ACS-EU. נראה לי שקיבלתי סטוק ענתיקה.
שואל כדי לדעת איזה קושחה להוריד. של 1 או 2.
לינקסיס בכלל עשו סלט עם הדגמים. יש גם 1900AC שגם לו יש שתי גרסאות. ממש מבלבל.
איך מזהים בכלל ? על הקופסה רשום WRT1900ACS-EU. נראה לי שקיבלתי סטוק ענתיקה.
שואל כדי לדעת איזה קושחה להוריד. של 1 או 2.
לינקסיס בכלל עשו סלט עם הדגמים. יש גם 1900AC שגם לו יש שתי גרסאות. ממש מבלבל.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
@kingshoko
1900ACS קיים בשתי ורסיות, V1 ו- V2.
תראה בדף הבא שיש לבחור ורסיה מתאימה ל- ACS:
http://www.linksys.com/us/support-artic ... Num=165487
בעיקרון, V1 עדיפה, כי כל השינוי ב- V2 הוא העברת נתוני תדרי הרדיו לזיכרון ROM שלא נגיש לעריכה ע"י ה- firmware.
זאת כדי להתאים את הראוטר לדרישות רגולטוריות בארה"ב.
ואותנו לא מעניין לקנות דווקא נתב שבו לא ניתן לשנות פרמטרים שבארה"ב לא מאשרים לשנות.
1900ACS קיים בשתי ורסיות, V1 ו- V2.
תראה בדף הבא שיש לבחור ורסיה מתאימה ל- ACS:
http://www.linksys.com/us/support-artic ... Num=165487
בעיקרון, V1 עדיפה, כי כל השינוי ב- V2 הוא העברת נתוני תדרי הרדיו לזיכרון ROM שלא נגיש לעריכה ע"י ה- firmware.
זאת כדי להתאים את הראוטר לדרישות רגולטוריות בארה"ב.
ואותנו לא מעניין לקנות דווקא נתב שבו לא ניתן לשנות פרמטרים שבארה"ב לא מאשרים לשנות.
דווקא חשבתי V1 זה הבעייתי ו-V2 הוא הפופולארי והטוב. טוב זה סה"כ מגבלת תדרי עבודה.
בכל מקרה פתחתי את האריזה ורשום בתחתית הראוטר WRT1900ACS V2
התקנת קושחה נותנת לו יותר פיצ'רים שאין בקושחה של לינקסיס.
כל ראוטר של לינקסיס שיש לי, כבר עם קושחה צד שלישי כגון DD-WRT אשר נותן לנתב יכולות הרבה מעבר למה שהסטוק נותן.
לדוגמה תמיכה בפרוטוקול של הכבלים, ריפיטר, אקסס פוינט וכמובן בקליינט OPENVPN.
הראוטרים הישנים כבר לא מצליחים להתמודד עם ההצפנה ל-VPN ונותנים מהירות נמוכה של עד 10 מגה.
פה נכנסים לתמונה הראוטרים היותר חדשים מהשנתיים 3 האחרונות עם מעבדים מהירים שמתמודדים בכבוד עם ההצפנה של ה-VPN.
עם VPN אתה יוצר חיבור מאובטח למדינה שאתה בוחר ויכול לדוגמה להתחבר לנטפליקס USA, פנדורה, HULU, יוטיוב RED, שידורי BBC ברשת,
הצפנת נתוני גלישה, כך שהספק לא יכול לחסום, להאט או לעקוב אחריך ומסתבר שהם עוקבים עכשיו יותר מתמיד.
אתה יכול להתחבר עם ספק ה-VPN לשרתים שונים בכל מדינה מערבית ובעצם לגלוש ללא חסימה וכך לצרוך תכנים שמוגבלים לאותה מדינה.
בכל מקרה פתחתי את האריזה ורשום בתחתית הראוטר WRT1900ACS V2
התקנת קושחה נותנת לו יותר פיצ'רים שאין בקושחה של לינקסיס.
כל ראוטר של לינקסיס שיש לי, כבר עם קושחה צד שלישי כגון DD-WRT אשר נותן לנתב יכולות הרבה מעבר למה שהסטוק נותן.
לדוגמה תמיכה בפרוטוקול של הכבלים, ריפיטר, אקסס פוינט וכמובן בקליינט OPENVPN.
הראוטרים הישנים כבר לא מצליחים להתמודד עם ההצפנה ל-VPN ונותנים מהירות נמוכה של עד 10 מגה.
פה נכנסים לתמונה הראוטרים היותר חדשים מהשנתיים 3 האחרונות עם מעבדים מהירים שמתמודדים בכבוד עם ההצפנה של ה-VPN.
עם VPN אתה יוצר חיבור מאובטח למדינה שאתה בוחר ויכול לדוגמה להתחבר לנטפליקס USA, פנדורה, HULU, יוטיוב RED, שידורי BBC ברשת,
הצפנת נתוני גלישה, כך שהספק לא יכול לחסום, להאט או לעקוב אחריך ומסתבר שהם עוקבים עכשיו יותר מתמיד.
אתה יכול להתחבר עם ספק ה-VPN לשרתים שונים בכל מדינה מערבית ובעצם לגלוש ללא חסימה וכך לצרוך תכנים שמוגבלים לאותה מדינה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
רציתי לקשר לך להודעה של udif (מספר 19) בשרשור בפורום HT Deals,minime כתב:אתה בטוח ? דווקא חשבתי V1 זה הבעייתי ו-V2 הוא הפופולארי והטוב עם הגישה ל-2 המחיצות ומעבדים מהירים יותר....
שאומרת מה שאמרתי לך, אבל ראיתי שכבר ראית ואמרת תודה.