fibaro dimmer 2 - ועוד כמה שאלות בקשר לתאורה
מדובר על דירה חדשה - רכשתי מודולים של פיברו - Fibaro Dimmer 2 מראש.. עוד לפני שרכשתי מנורות. וכרגע כל המנורות שרכשתי לבית הם לד ולפי הבנתי הם לא יכולים לעבוד בתור Dimmer.
1. האם ניתן להשתמש במודול דימר 2 של פיברו בכל זאת - שיעבוד בתור הדלקה רגילה ON/OFF ?
2. האם ניתן לחבר מספר הדלקות לאותו מודול באותה קופסה ולשלוט על ההדלקות בנפרד? לדוגמה מפסיק כפול
3. מה עושים אם יש מפסק על 3 הדלקות? איזה מודול מתאים לשלוח על כל ה 3 בנפרד?
4. מה המודול הכי מומלץ לשלוט על מנורות לד?
תודה!!!
1. האם ניתן להשתמש במודול דימר 2 של פיברו בכל זאת - שיעבוד בתור הדלקה רגילה ON/OFF ?
2. האם ניתן לחבר מספר הדלקות לאותו מודול באותה קופסה ולשלוט על ההדלקות בנפרד? לדוגמה מפסיק כפול
3. מה עושים אם יש מפסק על 3 הדלקות? איזה מודול מתאים לשלוח על כל ה 3 בנפרד?
4. מה המודול הכי מומלץ לשלוט על מנורות לד?
תודה!!!
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@Tomer1985
·
ניתן לקנפג את המודול שיעבוד כ ON/OFF קרא את ה PDF של המוצר יש שם הנחיות.
מודול הדימר שרכשת שולט על הדלקה אחת בלבד, כמובן שאפשר לחבר כמה נורות במקביל בהתאם להספק המקסימאלי של המודול אבל כולם יופעולו ע"י אותו מפסק. אתה זקוק ל 3 מודילים
יש מודול ממסר כפול שמאפשר שליטה על 2 הדלקות במקרה הזה תזדקק ל 2 מודולים ותישאר הדלקה אחת ללא שימוש.
לא מכיר מודול של 3 הדלקות ב z wave
באם מנורות הלד עובדות במתח של 12-24V דרך ספק (יש מצב שהוא מובנה במנורה) אפשר לעבוד עם מודול RGBW של פיברו, במקרה הזה יהיו 4 מעגלים (4 הדלקות) זה דורש ספק בעל מתח והספק מתאימים והבנה בחיווט.
·
ניתן לקנפג את המודול שיעבוד כ ON/OFF קרא את ה PDF של המוצר יש שם הנחיות.
מודול הדימר שרכשת שולט על הדלקה אחת בלבד, כמובן שאפשר לחבר כמה נורות במקביל בהתאם להספק המקסימאלי של המודול אבל כולם יופעולו ע"י אותו מפסק. אתה זקוק ל 3 מודילים
יש מודול ממסר כפול שמאפשר שליטה על 2 הדלקות במקרה הזה תזדקק ל 2 מודולים ותישאר הדלקה אחת ללא שימוש.
לא מכיר מודול של 3 הדלקות ב z wave
באם מנורות הלד עובדות במתח של 12-24V דרך ספק (יש מצב שהוא מובנה במנורה) אפשר לעבוד עם מודול RGBW של פיברו, במקרה הזה יהיו 4 מעגלים (4 הדלקות) זה דורש ספק בעל מתח והספק מתאימים והבנה בחיווט.
עבודות חשמל צריכות להתבצע ע"י חשמלאי ואין בהמלצות אלו הנחיה לפעול אחרת.
·יש לי VeraPlus - איך מתגברים על זה?ahiel כתב:@Tomer1985
·Z-Wave Fibaro Double Switch 2 Gen5 זה הדגם החדש של הרכיב השני שכולל גם מד צריכת אנרגיה.
עם זאת עדיין יש לו בעיית תאימות עם וורה (יש אפשרות להתגבר עליהן)...
אתה יכול גם לפרט בבקשה על הבעיות?
הראשון הוא ה"דור החדש" של השני.
שניהם עושים את אותה עבודה מבחינת שליטה בשתי מנורות.
אם אני זוכר נכון, הראשון (Gen5, החדש יותר) תומך בתקני אבטחה מתקדמים יותר, טווח גדול יותר ועדכונים over the air.
עריכה:
GEN5 = Z-Wave Plus - תוכל לקרוא על השיפורים כאן:
http://www.vesternet.com/what-is-z-wave-plus
אם אני זוכר נכון, הראשון (Gen5, החדש יותר) תומך בתקני אבטחה מתקדמים יותר, טווח גדול יותר ועדכונים over the air.
עריכה:
http://www.vesternet.com/what-is-z-wave-plus
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
·cafri כתב:ידוע לך על בעיות תאימות עם VERA??
אני פשוט רוצה להזמין ומעדיף אם אני כבר מזמין להזמין את הדגם החדש..
הראשון הוא ה"דור החדש" של השני.
עריכה:
http://www.vesternet.com/what-is-z-wave-plus...