Amazon Dot + Harmony Hub

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום רב חברים,
במסגרת הגאדג'טים שאני לא צריך אבל רוצה התחדשתי באמזון דוט והרמוני האב (בתוספת להרמוני אולטמייט ואן שיש לי).

נתקלתי ב-2 בעיות מרכזית בהגדרה -

1. לא מצליח לקשר בין הדוט לבין ההאב. שאני מנסה ללמוד את הסקיל של הרמוני, הוא שולח אותי לדף שאומר שהמכשיר נתמך רק בארה"ב ואנגליה. מה לא ניסיתי, VPN מהדפדפן, VPN לאפליקציה וכו' - שומדבר לא מצליח לעקוף את החסימה הזו.
ניסיתי להגדיר את הדוט לפי TIMEZONE אמריקאי, לפי כתובת אמריקאית, בדקתי באפליקציה של השלט שהמשתמש שלי מכוון לארה"ב ועדיין כלום.
יש למישהו פתרון לדבר הזה? כרגע אני משתמש ב YONOMI.

2. למישהו יש פתרון יצירתי איך אני מדליק את הטלויזיה באמצעות הקול ושולט בה באמצעות השלט?
הכוונה שלי, בלי האלקסה הייתי לוחץ על ACTIVITY מסוים ופונקציות השלט היו משתנות לפי אותו אקטיוויטי (נניח הסאונד היה פועל לפי הרסיבר, הלחצנים לפי הממיר וכו'). עכשיו אם אני מדליק דרך אלקסה, השלט שלי נשאר בתפריט הראשי ולחציה על האקטיביטיבי בשלט תכבה לי את כל המערכת (כי מבחינת השלט כל המערכת היא על OFF).

לרעיונותכם אודה

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1137
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #2 

@גיאספס
אני לא מכיר את הדוט, אבל לגבי הנקודה השניה:

אם הדוט, כתגובה לפקודה הקולית, יודע (יודעת?) להפעיל תרחיש בVera (או לקרוא לURL), תוכל שהדוט לא "תדליק את הטלויזיה" אלא "תפעיל תרחיש" בVera שתפעיל activity בהרמוני.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה

גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

cafri כתב:@גיאספס
אני לא מכיר את הדוט, אבל לגבי הנקודה השניה:

אם הדוט, כתגובה לפקודה הקולית, יודע (יודעת?) להפעיל תרחיש בVera (או לקרוא לURL), תוכל שהדוט לא "תדליק את הטלויזיה" אלא "תפעיל תרחיש" בVera שתפעיל activity בהרמוני.
...
·זה למעשה מה שהדוט עושה, מפעיל ACTIVITY ב"האב" של ההארמוני
העניין הוא שהשלט לא מודע לזה שכרגע התחילה ACTIVITY ואני מנסה לעקוף את זה

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

מאוד מוזר.

השלט אמור להסתנכרן עם ההאב.

ניסית בכל זאת שהדוט יפעיל את האקטיביטי דרך הVera?

גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

cafri כתב:מאוד מוזר.

השלט אמור להסתנכרן עם ההאב.

ניסית בכל זאת שהדוט יפעיל את האקטיביטי דרך הVera?
...
מה זה VERA?

·

cafri
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

מצטער - טעות שלי.

חשבתי שיש לך גם בקר Z-Wave.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #7 

גיאספס יש לי את אותו סטאפ כמו שלך - הרמוני האב + אולטימט, ואלקסה דוט.
ברמה הבסיסית אלקסה יודעת לזהות את האקטיביטיס של ההרמוני, ואפשר להפעיל כל אחת עם פקודה קולית לבחירתך (שזה מה שהצלחת כבר לעשות).
כשאני מפעיל אקטיביטי בפקודה קולית זה מפעיל גם את האקטיביטי בשלט, והוא עובר למצב הנכון, אחרת כל העסק לא שווה. לא ברור לי למה אצלך זה לא עובד ככה, אולי זה בגלל שאתה לא משתמש בסקילס של ההרמוני אלא בIONOMI (לא עבדתי עם זה).
לא יודע לעזור לך עם העניין שהדוט לא מגלה את ההרמוני..

אם תרצה להפעיל גם פקודות בדידות דרך הדוט (למשל PLAY/PAUSE או כל מקש אחר), תצטרך להשתמש בHA BRIDGE, שזה תוכנת ג'אווה קטנה שיכולה לרוץ על וינדוס או לינוקס, והיא מדמה מנורות של פיליפס HUE, כשכל מנורה היא פקודה נפרדת. אצלי זה רק על PC ועובד יפה מאד.

גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

karpe כתב:גיאספס יש לי את אותו סטאפ כמו שלך - הרמוני האב + אולטימט, ואלקסה דוט.
ברמה הבסיסית אלקסה יודעת לזהות את האקטיביטיס של ההרמוני, ואפשר להפעיל כל אחת עם פקודה קולית לבחירתך (שזה מה שהצלחת כבר לעשות).
כשאני מפעיל אקטיביטי בפקודה קולית זה מפעיל גם את האקטיביטי בשלט, והוא עובר למצב הנכון, אחרת כל העסק לא שווה. לא ברור לי למה אצלך זה לא עובד ככה, אולי זה בגלל שאתה לא משתמש בסקילס של ההרמוני אלא בIONOMI (לא עבדתי עם זה).
לא יודע לעזור לך עם העניין שהדוט לא מגלה את ההרמוני..

אם תרצה להפעיל גם פקודות בדידות דרך הדוט (למשל PLAY/PAUSE או כל מקש אחר), תצטרך להשתמש בHA BRIDGE, שזה תוכנת ג'אווה קטנה שיכולה לרוץ על וינדוס או לינוקס, והיא מדמה מנורות של פיליפס HUE, כשכל מנורה היא פקודה נפרדת. אצלי זה רק על PC ועובד יפה מאד.
...
כן, כנראה שהבעיה זה הסקיל של הארמוני. אנסה למצוא פתרון לעניין...
תודה
·

גיאספס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

טוב,
הורדתי גרסא ישנה יותר לאלקסה אפ, שמתי VPN דרך הולה והצלחתי לעשות לינקינג לחשבונות.
תודה לעוזרים

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”