בעיה בקודקים בסירטי 1080i וב-264 ובאחרים - צריך עזרה
יש לי בעיה בקודקים.
סרטים כבדים באמת (16 ג'יגה) 1080i 264 וכדומה או שלא רצים בכלל, או שמתחילים כמה שניות ואז נתקעים, או שהסרט נגרר כמה שניות אחרי פס הקול ומקרטע, או שיש רעידות בתמונה כל פעם שיש משהו חזק בסאונד.
זה מגוון הבעיות שאני נתקל בהם.
יש לי מחשב סופר חזק (e6600) מעבד עם 2 ג'יגה זיכרון ו3 טרה הארד דיסק.
התקנתי את החבילה של ויסטה קודקס, וגם vobsub ולאחרונה לפי המלצת האתר כאן גם hdtv pump אבל אין לי מושג איך מגדירים אותם נכון.
מצטער על הבורות אבל בויסטה קודאק יש מאות אפשרויות ואני לא ממש מבין בזה. צריך להסביר לי כמו לילד קטן, חחח.
אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד שאוכל לראות סרטי ts ו- 264 ואת כולם דרך המדיה סנטר.
תודה מראש
אמיר
סרטים כבדים באמת (16 ג'יגה) 1080i 264 וכדומה או שלא רצים בכלל, או שמתחילים כמה שניות ואז נתקעים, או שהסרט נגרר כמה שניות אחרי פס הקול ומקרטע, או שיש רעידות בתמונה כל פעם שיש משהו חזק בסאונד.
זה מגוון הבעיות שאני נתקל בהם.
יש לי מחשב סופר חזק (e6600) מעבד עם 2 ג'יגה זיכרון ו3 טרה הארד דיסק.
התקנתי את החבילה של ויסטה קודקס, וגם vobsub ולאחרונה לפי המלצת האתר כאן גם hdtv pump אבל אין לי מושג איך מגדירים אותם נכון.
מצטער על הבורות אבל בויסטה קודאק יש מאות אפשרויות ואני לא ממש מבין בזה. צריך להסביר לי כמו לילד קטן, חחח.
אני רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד שאוכל לראות סרטי ts ו- 264 ואת כולם דרך המדיה סנטר.
תודה מראש
אמיר
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
Re: אשמח לתשובה ממישהו שמבין
1. תרגיעamir4646 כתב:וגם תשובה ברורה ושלמה... לא רק המלצה על איזה קודק שעשה לכם טוב פעם...
2. המחשב שלך לא סופר חזק. אבל בהחלט מספיק.
3. זה שהתקנת חבילת מקודדים זאת הבעיה שלך... הציעו לך את POWERDVD שזה הנגן הנוח ביותר לקבלת ביצועים טובים ב- 264 היום (והוא כולל גם קודק כמובן).
4. בזכות ה- "סופר מחשב" שלך אתה יכול גם לשתמש ב- haali splitter + ffdshow לניגון כל קובץ כמעט
HiFiMusic IL
אני מרגיע....
והיה לי פאוור די וי די מותקן אבל אני מעוניין לראות סרטים דרך המדיה סנטר ולא בתוכנות חיצוניות.
ואם אפשר להפנות אותי להגדרות מדויקות לגבי haali splitter + ffdshow , אשמח
ואם אפשר להפנות אותי להגדרות מדויקות לגבי haali splitter + ffdshow , אשמח
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
לגבי ההגדרות:
1. תסיר את כל המקודדים מהמחשב (תשאיר את POWERDVD).
2. תתקין HAALI + FFDSHOW
3. ב- FFDSHOW תאפשר את כל הפורמטים (תחת codecs) גם באודיו וגם בוידאו
4. אם אתה מחובר לרסיבר דיגיטלית אז תחת אודיו -> codecs ל AC3 ו DTS תבחר SPDIF.
נסה ותגיד איך הלך.
1. תסיר את כל המקודדים מהמחשב (תשאיר את POWERDVD).
2. תתקין HAALI + FFDSHOW
3. ב- FFDSHOW תאפשר את כל הפורמטים (תחת codecs) גם באודיו וגם בוידאו
4. אם אתה מחובר לרסיבר דיגיטלית אז תחת אודיו -> codecs ל AC3 ו DTS תבחר SPDIF.
נסה ותגיד איך הלך.
HiFiMusic IL
אנסה, מיד בסיום המשחק :)
רק דבר אחד... אני מסיר את כל הקודקים (כבר בפעם המי יודע כמה) בויסטה.
החלונות אקס פי היה אפשרי לראות את קודקי הוידאו שבמחשב. בויסטה לא הצלחתי להגיע לאותו דף.
יש מצב להגיע לשם על מנת לוודות שהסרתי באמת את כל הקודקים?
החלונות אקס פי היה אפשרי לראות את קודקי הוידאו שבמחשב. בויסטה לא הצלחתי להגיע לאותו דף.
יש מצב להגיע לשם על מנת לוודות שהסרתי באמת את כל הקודקים?