שלום חברים,
רכשתי מאזדה 3 חדשה מודל 2017
הרכב הגיע אלי בחמישי האחרון.
אתמול עשיתי נסיעה ארוכה יחסית תוך כדי שימוש בGPS של המערכת.
אני מכיר שהתצוגה העילית צריכה להציג לי תוך כדי נסיעה עזרה בניווט והצגת פניות, נתיבים רלווטנים וכיכרות (מלבד המסך מולטימדיה).
אך גיליתי שאצלי זה מציג רק מהירות ותמרורים בלי עזרי ניווט.
מנסיעות במאזדה 3 מודל 2014 גם עם תצוגה עילית הפונקציה הזאת של העזרי ניווט בתצוגה עילית כן פעלו.
עפ"י הסרטון המצורף ניראה שגם בדגמי 2017 צריך לעבוד
האם יש פה עוד אנשים עם מאזדה 3 מודל 2017 בעלת תצוגה עילית וכן עובדת להם האפשרות הזאת??
תצוגת GPS בתצוגה עילי במאזדה 3 2017
היי
קודם כל תתחדש
קיבלת החלטה נבונה לגבי סוג הרכב. טוב נו אני דיי משוחד כאחד שיש לו גם כזה 2017 
לי אין לצערי את התוכנת ניווט. מודה שעשיתי שטות שלא רכשתי במסגרת המבצע של ה-500 ש"ח את זה. בכל מקרה, אני זוכר כשבדקתי את הרכבים בסוכנות. באחת המאזדות 3 היה מותקן ה-GPS ואני זוכר בוודאות שהמוכר אמר שהוא מראה בקטנה את הפניות תמרורים וכו'... פחות או יותר מה שציינת. כמובן לא בסדר גודל של המסך מולטימדיה אבל כן יש אינפורמציה כזו. אז מציע לך קודם כל לבדוק את ההגדרות בקונסולה, אולי מה שקשור לניווט. אם לא בהחלט כדי לבדוק מול הסוכנות את העניין.
דרך אגב, אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מדבר על תוכנת הניווט IGO כן?
קודם כל תתחדש
לי אין לצערי את התוכנת ניווט. מודה שעשיתי שטות שלא רכשתי במסגרת המבצע של ה-500 ש"ח את זה. בכל מקרה, אני זוכר כשבדקתי את הרכבים בסוכנות. באחת המאזדות 3 היה מותקן ה-GPS ואני זוכר בוודאות שהמוכר אמר שהוא מראה בקטנה את הפניות תמרורים וכו'... פחות או יותר מה שציינת. כמובן לא בסדר גודל של המסך מולטימדיה אבל כן יש אינפורמציה כזו. אז מציע לך קודם כל לבדוק את ההגדרות בקונסולה, אולי מה שקשור לניווט. אם לא בהחלט כדי לבדוק מול הסוכנות את העניין.
דרך אגב, אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מדבר על תוכנת הניווט IGO כן?
@sd177
·
כן אני מדבר על הIGO
מבירור מול הסוכנות נאמר שכן צריך להיות מוצג בHUD נתוני GPS מלבד התמרורים והסטייה מנתיב.
אמרו לקפוץ לסוכנות ויטפלו בזה, או שהגדרה כלשהי לא מאופשרת (למרות שחקרתי לעומק את כל ההגדרות) או שנדרש לבצע עידכון תוכנתי למערכת או לGPS.
נבדוק ונעדכן
·
כן אני מדבר על הIGO
מבירור מול הסוכנות נאמר שכן צריך להיות מוצג בHUD נתוני GPS מלבד התמרורים והסטייה מנתיב.
אמרו לקפוץ לסוכנות ויטפלו בזה, או שהגדרה כלשהי לא מאופשרת (למרות שחקרתי לעומק את כל ההגדרות) או שנדרש לבצע עידכון תוכנתי למערכת או לGPS.
נבדוק ונעדכן