עזרה בחידוש מנוי PSN עם יוזר אמריקאי

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
SkiilsThatKillz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים, צריך את עזרתכם,

יש לי יוזר אמריקאי שכבר כמה שנים אני מחדש אותו באמצעות רכישה של gift card שווה ערך לרכישת המנוי השנתי (בדרך כלל 50 דולר עגול)

המנוי עומד להסתיים ולראשונה כאשר מגיעים למסך החידוש מעבר לעלות של 50 דולר נוסף גם סעיף "tax" של 4.12 דולר - סה"כ יוצא 54.11 דולר...

הבעיה היא כזו - אין קופון בסכום הזה מכיוון שכל הקופונים הם בסכומים עגולים, והקופון בעל הסכום הנמוך ביותר הוא 10 דולר.

במקביל בדקתי מה העלות של יוזר ישראלי ולהפתעתי גיליתי שהוא עולה 171 שקל, פחות מהיוזר האמריקאי - אך לא ניתן לשנות את המדינה בהגדרות המשתמש.

מה הייתם עושים במקומי? פותחים יוזר חדש ישראלי? או שיש פתרון אחר לרכוש את המנוי השנתי...?

תודה לעונים.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #2 

SkiilsThatKillz כתב:שלום חברים, צריך את עזרתכם,

יש לי יוזר אמריקאי שכבר כמה שנים אני מחדש אותו באמצעות רכישה של gift card שווה ערך לרכישת המנוי השנתי (בדרך כלל 50 דולר עגול)

המנוי עומד להסתיים ולראשונה כאשר מגיעים למסך החידוש מעבר לעלות של 50 דולר נוסף גם סעיף "tax" של 4.12 דולר - סה"כ יוצא 54.11 דולר...

הבעיה היא כזו - אין קופון בסכום הזה מכיוון שכל הקופונים הם בסכומים עגולים, והקופון בעל הסכום הנמוך ביותר הוא 10 דולר.

במקביל בדקתי מה העלות של יוזר ישראלי ולהפתעתי גיליתי שהוא עולה 171 שקל, פחות מהיוזר האמריקאי - אך לא ניתן לשנות את המדינה בהגדרות המשתמש.

מה הייתם עושים במקומי? פותחים יוזר חדש ישראלי? או שיש פתרון אחר לרכוש את המנוי השנתי...?

תודה לעונים.
...
הישראלי עולה 171 רק בגלל שיש מבצע חד פעמי.
בד"כ הוא יקר הרבה יותר.
תוסיף עוד כמה דולרים וזהו, או שתקנה כבר מנוי PSN ישירות מאתר מכירות, כמו זה:
http://www.cdkeys.com/playstation-netwo ... gital-code

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה רבה! איך האתר הזה, אמין?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #4 

SkiilsThatKillz כתב:תודה רבה! איך האתר הזה, אמין?
...
אחרי כ 10 רכישות ממנו - אמין לחלוטין.
משלם בפייפאל והמייל מגיע מיד עם קישור לקוד באתר.

חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

מעולה תודה!

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”