נו, זה כבר יותר טוב בהרבה מהתוצאה הקודמת, אבל, עדיין נמוך יחסית ל-90 שאתה מקבל באתר בזק.
אני מקבל 55-60 מגה-ביט לשניה מבזק, ובטורנטים 45-50 במקסימום.
דרך מי אתה מחובר?
לקראת שדרוג ממנוי הטלוויזיה של סלקום TV לחבילת-הטריפל/קוואטרו...
בזק בינלאומי שוק סיטונאי.
הבדיקה באתר של בזק היא של speedtest ואני מניח שמול שרת שנמצא בארץ. אם אני נכנס לאתר speedtest ומנסה לבדוק מהירות מול שרת אחר, נגיד בארה"ב, המהירות נמוכה יותר. מה שמעלה את השאלה המעניינת האם ההבטחה של הספק אינטרנט היא רק ל-100Mbps מול שרתים בישראל או גם בחו"ל.
בעקרון בתיאוריה אם מהירות ההעלאה המירבית של הזורעים היא 50, אני לא אמור לקבל מהירות הורדה גבוהה יותר משלך, מכיוון שזו המהירות המירבית שהם מספקים להורדה של הקבצים מהמחשבים/שרתים שלהם.
הבדיקה באתר של בזק היא של speedtest ואני מניח שמול שרת שנמצא בארץ. אם אני נכנס לאתר speedtest ומנסה לבדוק מהירות מול שרת אחר, נגיד בארה"ב, המהירות נמוכה יותר. מה שמעלה את השאלה המעניינת האם ההבטחה של הספק אינטרנט היא רק ל-100Mbps מול שרתים בישראל או גם בחו"ל.
בעקרון בתיאוריה אם מהירות ההעלאה המירבית של הזורעים היא 50, אני לא אמור לקבל מהירות הורדה גבוהה יותר משלך, מכיוון שזו המהירות המירבית שהם מספקים להורדה של הקבצים מהמחשבים/שרתים שלהם.
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
גם אני בבב"ל שוק סיטונאי...וההבטחה היא *עד* מאה מגה. לגבי הזורעים, אם הסה"כ upload שהם מספקים
(כולם ביחד) חסום, אז כמובן שזה כל מה שתקבל. אולי תנסה להוריד במקביל ל ubunto גם איזה סרט או שניים
מהתקופה האחרונה עם המון זורעים. אם הקלייינט שלך הוא uTorrent, יש לך חיווי על סה"כ המהירות
של כל ההורדות ביחד.
לדעתי במצב תקין, עם מספיק טורנטים "טובים", אתה צריך להגיע לפחות ל 8MB לשניה.
(כולם ביחד) חסום, אז כמובן שזה כל מה שתקבל. אולי תנסה להוריד במקביל ל ubunto גם איזה סרט או שניים
מהתקופה האחרונה עם המון זורעים. אם הקלייינט שלך הוא uTorrent, יש לך חיווי על סה"כ המהירות
של כל ההורדות ביחד.
לדעתי במצב תקין, עם מספיק טורנטים "טובים", אתה צריך להגיע לפחות ל 8MB לשניה.