עזרה בכבילה חדשה למערכת

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
כהן פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את הכבילה במערכת שלי אבל סוף סוף הגיע הזמן לעשות זאת באמת ואשמח לקצת עזרה בנושא.
אני חייב לציין שמעולם לא ניסיתי להחליף כבילה ולשמוע האם יש באמת שינוי (אני יודע שיש הרבה מחלוקות על העניין הזה) אבל אני חייב לנסות :)
קודם כל - איך אני יכול לדעת בעצם אם הכבל טוב? איכותי? מתאים?
הרי אני לא יכול לגשת לחנות ולבקש כמה כבלים rca שונים וכמה סוגים שונים של כבלים לרמקולים ולעשות השוואה בנייהם.
במחשבה אחרת אולי בכלל כדאי להכין כבלים לבד?
אז גם כאן. איזה כבל כדאי לקנות? איזה עובי? סוג? איזה קונקט? הלחמה? או אולי קונקט בלחיצה (ללא הלחמה)?
אשמח לקצת אור בנושא.

תודה וששששבת שלום.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

אין בזה שום צורך כל עוד הכבלים שלך בגודל הנכון (לפי האורך וסוג הרמקול) ושהם תקינים ולא חלודים

lior6996
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 286
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

@כהן

היי

אני בדילמה דומה.

לאחר החלפת כבל חשמל לפרה-אמפ, הבחנתי בשינוי מיידי באיכות הסאונד.

התכנון עכשיו להחליף גם למגבר הספק..

מצאתי אתר של עסק אמריקאי קטן עם הרבה ביקורות חיוביות על הכבלים שלו, גם גולשים פרטיים וגם אתרי ביקורת,

והקטע שהוא מאוד נגיש מבחינת תקציב למרות התועלת המאוד איכותית .

יש כמה רמות מחיר לכל סוג כבל. בקרוב יגיע אליי RCA ו-כבל חשמל למגבר הספק.

להערכתי האישית,התמורה כאן תהיה הכי גבוהה לתקציב שאני מוכן להשקיע.

זה האתר:

http://anticables.com/

אגב - אם אתה נרשם לניוזלטר, אתה מקבל קוד קופון חד פעמי שחוסך לך את המשלוח [לא משנה כמה פריטים ובאיזה ערך תזמין, תמיד המשלוח הוא 29 דולר]

diskmen
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

החלפתי כבלים של הרמקולים מכבלים גרמניים עבים ופשוטים לכבלים מעט יקרים של qed (עלו לי 80 שקל ל 6 מטר בערך).
הכבלים של qed אפילו לא חצי בקוטר מהישנים אבל נותנים תוצאה מעט יותר טובה! בשפה של האודיאופילים קיבלתי יותר אוויר בין הכלים וסאונד יותר ריאליסטי של המיד וגם הבאס יותר מוגדר. בשפה הפשוטה יותר כיף לשמוע :)
זה תלוי במערכת שלך. אם יש לך מערכת טובה אתה תשמע הבדל. אם המערכת שלך היא ככה ככה לא תשמע הבדל. במערכת הישנה הרצתי כבלים רגילים של חשמל וגם כבלים של רמקולים וההבדלים היו קטנים מאוד עד זניחים.
יש מי שמוכר כבלים של qed בארץ ובזול!
תנסה ותכתוב מה דעתך! :)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”