עובר ל Plex
·Jksp כתב:·בגלל הPlex ?.........
אתה עד כדי כך תמים???
אתה מעלה ומפיץ תוכן עם זכויות יוצרים לרשת שלא שייך לך.
יעלו עליך, תשלם עשרות אלפי שקלים.
אם אתה לא יודע מה אתה עושה ובמה אתה מסתכן. אל תעשה.
@gabiuzan
@b2k
אני מודע לזה תודה אני שומר על אנונימיות ולא יגיעו אלי אני יראה כמה זמן בכלל יהיה לי כוח להמשיך עם זה אני לא לוקח כסף על השירות, אני יותר נכון אוסף מאנשים כסף בשביל השרת ואז זהו לא יורת זה כמו קבוצת רכישה שאני רוכש בשבילהם ומנהל בשבילהם ונכון שאם משהו יקרה אני זה שישלם אתה מחיר ולא הם אבל אני מקווה
@b2k
אני מודע לזה תודה אני שומר על אנונימיות ולא יגיעו אלי אני יראה כמה זמן בכלל יהיה לי כוח להמשיך עם זה אני לא לוקח כסף על השירות, אני יותר נכון אוסף מאנשים כסף בשביל השרת ואז זהו לא יורת זה כמו קבוצת רכישה שאני רוכש בשבילהם ומנהל בשבילהם ונכון שאם משהו יקרה אני זה שישלם אתה מחיר ולא הם אבל אני מקווה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Jksp
·
אתה יכול לסובב את זה איך שאתה רוצה מבחינת לאן הולך הכסף וכו'. זה פשוט לא רלוונטי.
בשורה התחתונה אתה הופך את עצמך למפיץ תוכן פיראטי לכל עניין ודבר.
אתה מכניס את עצמך לצרה שלא בטוח שאתה מעוניין להיכנס עליה.
מילא לצרוך תכן פיראטי לשימוש עצמי בחדרי חדרים, אבל לפרסם בריש גלי ולהפיץ הלאה?
·
אתה יכול לסובב את זה איך שאתה רוצה מבחינת לאן הולך הכסף וכו'. זה פשוט לא רלוונטי.
בשורה התחתונה אתה הופך את עצמך למפיץ תוכן פיראטי לכל עניין ודבר.
אתה מכניס את עצמך לצרה שלא בטוח שאתה מעוניין להיכנס עליה.
מילא לצרוך תכן פיראטי לשימוש עצמי בחדרי חדרים, אבל לפרסם בריש גלי ולהפיץ הלאה?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
יש לי שאלה בהקשר זה, לא ברור לי איך הסיפור של m o r i d i m עובד. הם מעלים ומפרסמים תוכן פיראטי, כלומר, בסדר, לא מעלים בעצמם אבל מה זה משנה. באמת איך זה עובד? אגב אם הייתי חושב שאני מסכן אותם בחשיפה לא הייתי כותב את זה, אבל לא נראה לי שהם מסתתרים.
·JizzMo כתב:כאשר גם האחסון של התכנים וגם האתר עצמו נמצאים בשרתים בחול, לזירה אין מה לעשות יותר... זה הפתרון לפראטיות ללא הפרעה......
יש לך טעות ובגדול!
גם האתר של סדרות וגם האיחסון שלהם בחול
והוציאו כבר צווי משפט נגדם.
·mickeyar כתב:למה? כי האתר בעברית?.........
כי המפעיל של האתר נמצא בארץ. ולפי החוק, אם חלק מהעבירה נעשה בארץ אזי אפשר להביא לדין במדינת ישראל. אם אני מרים טלפון למישהו בתאילנד ואומר לו לרצוח שם את X - אפשר להעמיד אותי לדין על רצח במדינת ישראל, למרות שהפשע לא בוצע בארץ.
You are never fully dressed without a smile