תמי 4 פרימו לא מוציא מים קרים - תקלה 3
שלום לכולם,
יש לי תמי 4 דגם פרימו אשר לאחרונה הפסיק להוציא מים קרים (מים חמים הוא מוציא).
כאשר לוחצים על לחצן המים הקרים ישנו צפצוף במסך המכשיר כתוב "תקלה 3".
יש למישהו מושג במה מדובר ומה עלי להחליף על מנת לתקנו?
תודה לעוזרים
יש לי תמי 4 דגם פרימו אשר לאחרונה הפסיק להוציא מים קרים (מים חמים הוא מוציא).
כאשר לוחצים על לחצן המים הקרים ישנו צפצוף במסך המכשיר כתוב "תקלה 3".
יש למישהו מושג במה מדובר ומה עלי להחליף על מנת לתקנו?
תודה לעוזרים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ניתוק מהחשמל לדקה
אם לא עוזר - להוציא ולהחזיר את הסנן והמנורה
אם לא עזר - טכנאי...
אם לא עוזר - להוציא ולהחזיר את הסנן והמנורה
אם לא עזר - טכנאי...
@ofirbl
·https://www.hometheater.co.il/vt267277.html
תקלה 3 היא נורה שרופה... אל תנסה להמשיך להוציא מים זה מגביר את הלחץ במכשיר ויגרום לפיצוץ (ניתוק) של צינור
·https://www.hometheater.co.il/vt267277.html
תקלה 3 היא נורה שרופה... אל תנסה להמשיך להוציא מים זה מגביר את הלחץ במכשיר ויגרום לפיצוץ (ניתוק) של צינור
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
@ofirbl
·אני לא בטוח בכלום אבל זה מה שאני מכיר. יכול להיות שיש תקלה במגעים של הנורה... אני כן בטוח לגבי הגברת הלחץ. אם אני זוכר נכון יש דרך לנטרל את הצורך בנורה (תעשה חיפוש בפורום) תראה אם זה פותר לך את הבעיה
·אני לא בטוח בכלום אבל זה מה שאני מכיר. יכול להיות שיש תקלה במגעים של הנורה... אני כן בטוח לגבי הגברת הלחץ. אם אני זוכר נכון יש דרך לנטרל את הצורך בנורה (תעשה חיפוש בפורום) תראה אם זה פותר לך את הבעיה
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
·נוקי כתב:@ofirbl
·אני לא בטוח בכלום אבל זה מה שאני מכיר. יכול להיות שיש תקלה במגעים של הנורה... אני כן בטוח לגבי הגברת הלחץ. אם אני זוכר נכון יש דרך לנטרל את הצורך בנורה (תעשה חיפוש בפורום) תראה אם זה פותר לך את הבעיה...
ביטלתי את הנורה וזה עובד מצוין! מוזר שהלכה לי נורה מקורית לאחר שלושה חודשי שימוש בלבד.
תודה רבה על הסיוע.
כל עוד המנורה אינה שרופה היא פועלת ואין צורך להחליפה.
לפעמים - כשהנורה בסוף דרכה אז צריך ללחוץ מס' פעמים על כפתור המים הקרים על מנת שיצאו מים - וזה כבר סממן.
בכל מקרה - אם קיבלתם נורה והיא הלכה גם אחרי חודשיים - אתם תצטרכו להוציא כסף על חשבונכם - כיוון שמבחינת שטראוס זה לא באחריותם.
לכן , באחת הפעמים כשקיבלתי סנן וגם נורה - שמתי בצד את הנורה החדשה לכל מקרה .
לפעמים - כשהנורה בסוף דרכה אז צריך ללחוץ מס' פעמים על כפתור המים הקרים על מנת שיצאו מים - וזה כבר סממן.
בכל מקרה - אם קיבלתם נורה והיא הלכה גם אחרי חודשיים - אתם תצטרכו להוציא כסף על חשבונכם - כיוון שמבחינת שטראוס זה לא באחריותם.
לכן , באחת הפעמים כשקיבלתי סנן וגם נורה - שמתי בצד את הנורה החדשה לכל מקרה .
- לימוןמוסיףהמון
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0