שלום רב!
הזמנתי סטרימר YOKA מ EBAY על פניו נראה סטרימר טוב עם 3גיגה רם 32 גיגה אחסון קיבלתי אותו השבוע ולהפתעתי המוצר נראה לא טוב מיד במבט ראשון הבחנתי שמשהו לקוי (ראה קובץ) אני במגעים עם המוכר להחזיר לו עם זיכוי מלא ותשלום עבור המשלוח.המכשיר עובד! (יש לי סטרימר M18 beelink שמתחמם מעט מאד.)
המוצר עצמו מתחמם בצורה אכזרית אי אפשר לנגוע בתחתית אחרי שעה עבודה המוכר אמר שטמפרטורת העבודה של המכשיר הוא 70 מעלות שזה מבחינתי לא לקנות.
האם מישהו קנה ומשתמש בסטרימר הנ"ל ויכול לשתף את רשמיו תודה
סטרימר YOKA
היום קיבלתי החזר כספי מהמוכר עלות מוצר ודמי משלוח ששילמתי למוכר 2GBP המשלוח שלי חזרה עם טרקינג נמבר עלה 31.7 שקל להונג קונג אותם הפסדתי.
עסקה לא מוצלחת.
מי שניזוק בסופו של יום מזה שהמוכר ניסה לרמות אותי זה אני הבאתי לו פידבק שלילי המוכר dealintheworld אל תקנו ממנו.
רוצה לציין גם שהסטרימר היה מתאים בתקע שלו לאנגליה UK אני הזמנתי אירופה (היה מצורף מתאם)
עסקה לא מוצלחת.
מי שניזוק בסופו של יום מזה שהמוכר ניסה לרמות אותי זה אני הבאתי לו פידבק שלילי המוכר dealintheworld אל תקנו ממנו.
רוצה לציין גם שהסטרימר היה מתאים בתקע שלו לאנגליה UK אני הזמנתי אירופה (היה מצורף מתאם)
פידבק
אחרי שהבאתי לו פידבק שלילי ,אחרי עגמת נפש של חודשיים טרטורים והפסד כספי היום קיבלתי מייל מהמוכר שכמה הם נחמדים והועילו בטובם לתת לי החזר כספי ושאני ישנה להם לפידבק חיובי.(אם לא היה להם השוט של איביי לא היו משתינים לכיוון שלי)
מעצבנים הסינים האלה!!!
מעצבנים הסינים האלה!!!