טלוויזיה גדולה של הייסנס
אני מתעניין לקנות טלוויזיה גדולה לסלון (70-75").
האם חוויית הצפיה בטלוויזיה כ"כ גדולה נפגמת בגלל שבגודל כזה התמונה "רכה" מידי?
גם ככה רוב הערוצים בכבלים ובלויין הם לא HD, ואלה שכן, איכותם נמוכה. אצלי ב-50" כבר אין הנאה אמיתית.
איך המסכים של הייסנס? הייתי רוצה לקנות סוני כמו ה-50" שלי, אבל בגדלים האלה המחירים כבר בשמיים.
האם ההייסנס נותנת פייט ליצרניות הגדולות? ואיפה כדאי לקנות?
תודה.
האם חוויית הצפיה בטלוויזיה כ"כ גדולה נפגמת בגלל שבגודל כזה התמונה "רכה" מידי?
גם ככה רוב הערוצים בכבלים ובלויין הם לא HD, ואלה שכן, איכותם נמוכה. אצלי ב-50" כבר אין הנאה אמיתית.
איך המסכים של הייסנס? הייתי רוצה לקנות סוני כמו ה-50" שלי, אבל בגדלים האלה המחירים כבר בשמיים.
האם ההייסנס נותנת פייט ליצרניות הגדולות? ואיפה כדאי לקנות?
תודה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
כן. האיכות של השידורים עוד יותר בולטת במסך גדול. איכות נמוכה תראה עוד יותר רע אבל איכות טובה תראה וואו.
הייסנס אכן נותנת פייט, בטח ובטח לדגמי הביניים, בשל המחיר האטרקטיבי. יש כאן המון חברים מרוצים. אין ספק ש70 זה עולם אחר לחלוטין מ50.
ממה שאני מתרשם אפשר לקבל מחירים טובים על הייסנס ברכישה מקוונת בלי לצאת מהבית באתרי מחירות דוגמת וואלה שופס. כמובן שזה תמיד רעיון טוב למצוא את המסך בתצוגה ולהתרשם ממנו. ואם כבר הייסנס אז למיטב ידיעתי הM7000 זה הדגם הכי איכותי שלהם כרגע ויש לכוון אליו בלבד.
הייסנס אכן נותנת פייט, בטח ובטח לדגמי הביניים, בשל המחיר האטרקטיבי. יש כאן המון חברים מרוצים. אין ספק ש70 זה עולם אחר לחלוטין מ50.
ממה שאני מתרשם אפשר לקבל מחירים טובים על הייסנס ברכישה מקוונת בלי לצאת מהבית באתרי מחירות דוגמת וואלה שופס. כמובן שזה תמיד רעיון טוב למצוא את המסך בתצוגה ולהתרשם ממנו. ואם כבר הייסנס אז למיטב ידיעתי הM7000 זה הדגם הכי איכותי שלהם כרגע ויש לכוון אליו בלבד.
תודה על התגובה.
היום הייתי באולם התצוגה של הייסנס ברח' קיבוץ גלויות בת"א. המוכר שם דווקא המליץ על ה-K700.
יש הפרש רציני במחיר בין 65" ל-70". אם אני זוכר נכון, זה 3000 הפרש. אז אני שוקל לרדת ל-65, כי לא נראה לי שיש הצדקה לכזה הפרש גדול עבור עוד 5".
איך המסך מבחינת השתקפויות? כי בסוני שלי זו בעיה רצינית.
היום הייתי באולם התצוגה של הייסנס ברח' קיבוץ גלויות בת"א. המוכר שם דווקא המליץ על ה-K700.
יש הפרש רציני במחיר בין 65" ל-70". אם אני זוכר נכון, זה 3000 הפרש. אז אני שוקל לרדת ל-65, כי לא נראה לי שיש הצדקה לכזה הפרש גדול עבור עוד 5".
איך המסך מבחינת השתקפויות? כי בסוני שלי זו בעיה רצינית.
·davesh כתב:תודה על התגובה.
איך המסך מבחינת השתקפויות? כי בסוני שלי זו בעיה רצינית....
יש השתקפות, אם יש אור שמש ישיר ואתה מוריד את עוצמת התאורה של המסך זה יותר יורגש, אם אתה מתכוון להשתקפות של תאורה זה פחות בעייתי.