מנפלאות מתקיני YES . שירות שעושה חשק להתנתק בגללו. מה דעתכם?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
d_gil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כנראה שב YES לא מתרגשים מהתחרות בשוק לפי "חווית" השירות שעברתי היום.
הסיפור בקצרה:
- בית עם ממיר אחד וטלוויזיה אחת.
ממיר המקס טוטאל היחיד בבית עבר למצב של לופ איתחול אינסופי. אפילו לא מעלה מסך תקלה בטלוויזיה. בקיצור , מת.
שלום לך תוכן מוקלט.
שלום לכן סדרות שהילד צופה בהן באדיקות יום יום וחלקן כבר לא משודרות יותר (למעט ב VOD כמובן, בתשלום נוסף..אבל על זה נדבר תיכף).
בחצי צחוק עוד אמרתי למוקדנית השירות שתודיע לטכנאי שהוא זה שצריך לספר לילד שכל התוכן שלו נמחק לנצח.

טוב, אמרתי לה, אם כבר נפלנו אז לפחות נתחבר ל VOD כדי שהילד יוכל לצפות בסדרות שנעלמו לו.
(והנה גרמתם לעוד לקוח לבלוע את הצפרדע ולשלם יותר על תוכן שהוא רוצה וכבר שילם עליו, כי זו בעצם האופציה היחידה. על פיצוי מעבר לחודשיים חינם VOD שנותנים לכולם אין מה לדבר חלילה. ואני לקוח מהיום הראשון שלהם פחות או יותר..)
על הדרך ביקשתי כבר לעבור לקאווטרו, שגם ככה מציעים לכל חפץ היום. נהדר.
תאמנו טכנאי למחר, הכל נפלא.

אחרי חצי שעה טלפון מהמוקד - הטכנאי שיגיע רק מחליף ממיר. צריך טכנאי נוסף יומיים אחרי הראשון שיתקין VOD.
ככה מייצרים עבודה. ממש סידור עבודה של ההסתדרות.
הסכמתי. רק כי במקרה יכולתי להיות נוכח בשני הביקורים.

הטכנאי הראשון מגיע ומחליף ממיר. על הדרך הסביר שעדכון תוכנה של YES דפק כנראה את הממיר שמת - ללא ספק מעודד לשמוע.
באמת תודה.

קפצנו יומיים קדימה ומגיע צוות של 2 מתקינים. (נראה לי שאחד בהתלמדות. אני מקווה לפחות).
עזבו שהם כמובן איחרו ב 20 דקות מעבר לשעתיים בהן היו אמורים לבוא.
מהשנייה שנכנס היתה הרגשה שלא באמת בא לו להתחיל עכשיו התקנה ארוכה.
הסברתי לו שאין ראוטר ליד הטלוויזיה בסלון, אי אפשר להעביר כבל פיזית לחדר בו נמצא הראוטר (חדר מרוחק, וממש לא בא לי כבל שירוץ על חצי בית ) ושהפתרון צריך להיות אינטרנט על הכבלים של YES שבמילא פרוסים בבית ל 3 נקודות, אחת בכל חדר).

מבט חטוף באחת הנקודות הספיק לו כדי לבשר שלא ניתן לבצע כי הכבל במיקום בו צריך היה להתחבר לראוטר שלי "לא מחובר לכלום".
למסקנה הזו הגיע בלי שבכלל הסתכלעל הנקודה שליד הראוטר ולא חיבר אליה שום מכשיר בדיקה

הוא גם ירד למטה לבדוק את הקופסא על קיר הבניין.
(בשלב זה אציין שהם כמובן באו בלי סולם, קיבלו את שלי והטכנאי טיפס עליו כשהוא מוצב על אדמה לא יציבה+טיפוס לא בטיחותי על קצה הסולם + היתלות על סורגים של חלון... ממש ציון לשבח בבטיחות בעבודה)
פתח, הציץ וחזר למעלה.
בדרך אמר ל"מתלמד" משהו בסגנון "נגיד לו שאי אפשר".
חזר למעלה עם תשובה שהפתרון היא שאני אקנה מתאמי רשת על גבי שקעי החשמל או אדאג לראוטר ליד הטלוויזיה.

עכשיו, בואו, אני לא מצפה מ YES לרשת כל דירה של לקוח לאינטרנט - אבל כשיש לכם לקוח שכבר מוכן לשלם על ה VOD, מעבר לסכום הרחוק מלהיות מבוטל שמשלם על מנוי, ושרצה בקירות ביתו תשתית קודמת -- אני מצפה ליותר. הרבה יותר.

לא נשמע לי סביר שבדירה שיש בה 3 נקודות בקיר רק אחת "פועלת".
התשתית הזו הוכנה מראש לפני שיפוץ שעברה הדירה ומעולם לא בוצעו בקירות הללו שינויים מאז , כך ש"יכול להיות שהחוט בפנים נקרע" - זו תשובה לא ממש הגיונית לקבל מטכנאי.

אני לא טכנאי,אבל חושב שיש לי מינימום הבנה.

מצרף את התמונה של אחת הנקודות בדירה- זו שעליה הסתכל הטכנאי הנמרץ.
להבנתי, הכבל משמאל מגיע מבחוץ (רואים אור יום מקצה הצינור שהוא מושחל בתוכו) , הכבל מימין ,זה שמחובר לשמאלי בחיבור גרוע של טכנאי קודם, מעביר את האות מהקופסא בחוץ לנקודה בסלון שם נמצא הממיר. פשוט.
כך שהכבל הפנוי רץ בעצם מהנקודה שבתמונה לנקודה שמעבר לקיר - בחדר בו נמצא הראוטר. אין אפשרות אחרת הגיונית.

אבל הטכנאי לא ניסה לבדוק זאת ברצינות.

מה שלדעתי היה צריך לעשות זה לשים מפצל פשוט, לא?

כזה שייקח את האות מהחוץ ויפצל אותו לכבל שרץ בין שני החדרים האחרים.

כך היה כבל "חי" בחדר עם הרואור והיה ניתן להריץ על התשתית הזו את האינטרנט הדרוש ל VOD.

אשמח לדעתכם.

כרגע, אחרי שני ביקורי טכנאי ויחס כזה בעיקר בא לי להתנתק.

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

גם אם הכבל "לא מחובר לכלום" למה הוא לא משחיל לך????

d_gil פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

rbh3 כתב:גם אם הכבל "לא מחובר לכלום" למה הוא לא משחיל לך????
...
·עצלנות?

ובאמת שאני לא רואה סיבה להשחיל כבל אחר, מה הסיפור למצוא מתאם ולחבר פה כבל לכבל.

בנתיים הספקתי להתלונן על חווית השירות הנחמדה דרך הפייסבוק מסנג'ר שלהם. (כי באמת אין לי זמן לשבת על הקו עם עוד מוקדן שלהם)
המענה האחרון מצד YES, לאחר "בירור מעמיק" (שנעשה כמובן רק עם הטכנאי כי איתי לא טרחו עוד לדבר) - "הלקוח סירב לחיבור חיצוני ולכן לא חובר".

אצל טראמפ קוראים לזה "אמת אלטרנטיבית".
אצלי זה נקרא סתם שירות לקוחות רע.

ביקשתי שיתקשרו אלי כדי שאסביר להם טלפונית.
-מסרבים. כי דרך הפייסבוק עונים רק בכתב.
שלחו אותי להתקשר לשירות הלקוחות.
גאונים.
כן, כי אחרי כל זה באמת בא לי עכשיו להתחיל לספר הכל לנציג נוסף ולחכות לאחראי משמרת שלו כי הוא לא יוכל לפתור כלום.

למה שלא, למשל, תעבירו את כל ההתכתבויות למישהו א צ ל כ ם שיתקשר ללקוח חזרה.
לקוח, זוכרים שם? זה שמשלם לכם...

הזוי.

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #4 

תאמת? מאיים בניתוק.
מבין אותך שזה סרט.
לי זה קרה אומנם עם חברה אחרת אבל סירבו להשחיל לי ,רצו לעשות חיצוני, סירבתי, ביטלתי את ההתקנה ולאחר כמה שיחות של שימור השחילו כמו גדול, הכבל אצלי באמת לא היה מחובר אבל...

israelihero
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 452
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #5 

נשמע כמו טכנאי עצלן. ההיפך הגמור מזה שהיה אצלי לפני חודש וחצי כשהתנתקתי מיס ועברתי לסלקום TV.
אמרתי לטכנאי של סלקום שיס לוקחים לי את המוקה ולכן לא יהיה לי אינטרנט בחדר השינה ולכן ביקשתי ממנו לשים לי מוקה חדשה. הוא אמר שאפשרי, אבל הציע פתרון שיועיל לי יותר. הוא הציע להשחיל לי כבל רשת מחדר המשחקים בו נמצא הראוטר, לארון התקשורת שבקצה הבית ומשם לחדר השינה. לאחר 3 שעות של קשיים אדירים בגלל סיבוכים כאלה ואחרים והמון סבלנות ואדיבות מצידו, הוא סיים להשחיל לי 35 מטר של כבל רשת ללא כל תוספת תשלום.
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981

[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435

IceMe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

מצטער להגיד לך. לדעתי "נפלת" על קבלן.
בגדול היום הטכאנאים של יס והקבלנים מתוגמלים על התקנה של CAT5 בלבד ז"א אם תבקש לעשות HPNA הדבר כמעט שלט יקרה אלא אם הותקן בעבר.
התגמול הזה הוא נתח גדול מהבונוס שלהם וזה דיי מובן גם. (אמינות וכיולת לפתור תקולות) מעבר לכך קיים נוהל בחברה שבמידה והכבל יוצא לקופסת בניין משני כיוונים שונים ז"א הזנה כפולה לבית אחד. או שמאחדים שקעים לבית או משנים תוואי לפנימי או באמת להתקנה של כבל רשת נטו.
בגדול שילוב של שניהם. גם עצלן כנראה וגם עבד עם נוהל אפור.

ובמידה שני הכבלים הולכים אחד לייד השני ז"א אחד לסלון ואחד פה בחדר של הראטור.
היה יכול לשים מפצל ושלום על ישראל. אבל לצערי ישראל יקרה אז שלום רוצה יותר...
נערך לאחרונה על ידי IceMe ב 15/06/2017 12:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #7 

יש לאיים בהתנתקות ואולי אף לממש

מאמין ששיחה עם שימור לקוחות תביא לטיפול בבעייה ופתרונה
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290