למחוק
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
Re: רסיבר Denon, רמקולים Polk LSi9 ועוד ירקות - ירידת מחיר למגבר
·ido22 כתב: Denon 3311
* דגם מהסדרות הגבוהות - אחד לפני הכי גבוה באותה שנה
* 2 יציאות HDMI
* כיול Audyssey MultEQ XT
* 7.2-Channel 165 Watt
* Airplay/Network ready
* 7.2 pre-out outputs
* Phono out
* מקביל ברמת הגברה ל Denon x4300 מהסדרה העדכנית שעולה כ 10,000 שקל
2450 שקל בלבד...
הרמקולים מעולים ובמחיר הוגן יחסית. לדעתי מחיר הרסיבר לא ריאלי למה שיש בשוק היום. מחירי יד שנייה צריכים להיות מתואמים למחירי אמזון אירופה ולא זאפ. דנון X4300 יוצא 5200 שח עד הבית ולא 10k - שזה מחיר מחירון עבור הפרייר הישראלי שעדיין לא שמע על אמזון. ה 3311 מקביל ל X3300 שעד הביות יעלה רק 500 שח יותר. אגב זה PHONO IN ולא OUT. בהצלחה.
@CUTNPASTE
אשמח אם תערוך את הפוסט שלך בתגובתך לגבי כמה שווה הרסיבר שלי, או שתכתוב את דעתך בת׳רד אחר, שכן זה ת׳רד פרסום שלי.
דבר שני, אמנם ה x4300 זול יותר באמאזון, אבל בארץ המחיר מחירון שלו גבוה משמעותית. מי שיקנה צריך לעשות בדיקות ושיקולים שלו, זה נכון לגבי כל דבר, לא רק רסיבר.
כמו כן לדעתי הוא תמחרתי אותו בצורה זולה יותר מאשר בפרסומים שונים שראיתי פה באתר או ביד2.
כמו כן הדגם שלי מקביל לסדרת ה x4xxx של היום מבחינת ״רמה״, אז נכון, ה x4xxx חדש יותר ומעודכן בפיצרים חדשים יותר. אבל ל x3xxx החדש בנוי ״זול יותר״, אין פאנל קדמי, אין phono in, הגברה חלשה יותר, וכו׳ - הוא פחות פרמיום.
אשמח אם תערוך את הפוסט שלך בתגובתך לגבי כמה שווה הרסיבר שלי, או שתכתוב את דעתך בת׳רד אחר, שכן זה ת׳רד פרסום שלי.
דבר שני, אמנם ה x4300 זול יותר באמאזון, אבל בארץ המחיר מחירון שלו גבוה משמעותית. מי שיקנה צריך לעשות בדיקות ושיקולים שלו, זה נכון לגבי כל דבר, לא רק רסיבר.
כמו כן לדעתי הוא תמחרתי אותו בצורה זולה יותר מאשר בפרסומים שונים שראיתי פה באתר או ביד2.
כמו כן הדגם שלי מקביל לסדרת ה x4xxx של היום מבחינת ״רמה״, אז נכון, ה x4xxx חדש יותר ומעודכן בפיצרים חדשים יותר. אבל ל x3xxx החדש בנוי ״זול יותר״, אין פאנל קדמי, אין phono in, הגברה חלשה יותר, וכו׳ - הוא פחות פרמיום.
Re: רסיבר Denon, רמקולים Polk LSi9 ועוד ירקות - ירידת מחיר למגבר
@ido22
·חייג אליי אני רציני 0507660328
·חייג אליי אני רציני 0507660328