חיבור HDMI לPS3
שלום רב,
יש לי טלויזיה LCD טושיבה 37wl48 ויש בה חיבור HDMI קניתי כבל HDMI ויש לי עכשיו PS3\ כשאני מנסה להריץ אותה דרך הHDMI פשוט כלום לא קורה.
הבעיה היא בכל או בתאימות של המכשירים? יכול להיות שצריך כבל במיוחד של סוני? כמו שאמרו לי בפומפה החנות ממנה רכשתי את הכבל.
מבקש עזרתכם,
יש לי טלויזיה LCD טושיבה 37wl48 ויש בה חיבור HDMI קניתי כבל HDMI ויש לי עכשיו PS3\ כשאני מנסה להריץ אותה דרך הHDMI פשוט כלום לא קורה.
הבעיה היא בכל או בתאימות של המכשירים? יכול להיות שצריך כבל במיוחד של סוני? כמו שאמרו לי בפומפה החנות ממנה רכשתי את הכבל.
מבקש עזרתכם,
רוב הסיכויים הם שהבעיה היא לא בכבל אלא בהגדרות
עליך לוודא בטלוויזיה שאתה בINPUT של הHDMI ואח"כ לראות בשלט של הPS3 האם יש כפתור שעוזר לך להגדיר איזה יציאת טלוויזיה אתה משתמש.
פה אין עדיין הרבה ניסיון עם הPS3 אבל שווה לך לבדוק בפורומים בחו"ל למקרה שהבעיה לא נפתרת.
אני מתכוון בקרוב גם לרכוש את המכשיר אז אשמח לשמוע את הפתרון שלך ואיך זה הסתדר.
פה אין עדיין הרבה ניסיון עם הPS3 אבל שווה לך לבדוק בפורומים בחו"ל למקרה שהבעיה לא נפתרת.
אני מתכוון בקרוב גם לרכוש את המכשיר אז אשמח לשמוע את הפתרון שלך ואיך זה הסתדר.
אתה קצת מזלזל באינטליגנציה (בסדר אי אפשר לדעת מי שואל) כמובן ששמתי את הטלוויזיה על כניסת HDMI ואת הקונסולה הגדרתי להוציא תמונה מהHDMI, הפחד שלי הוא שזו בעיה של חוסר תאימות בין הטלוויזיה לPS3 קראתי עכשיו שהוא HDMI 1.3 והטלוויזיה כבר בטח בת שנתיים, יש כאן מישהו שיכול להגיד לי אם זאת הבעיה או שפוט הכבל לא מעודכן. זה פשוט נראה לי ממש מוזר איך כבל HDMI אחד יכול לעבוד ואחר לא בסוף זה כמה חוטי חשמל...
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני יכול לומר כמעט בביטחון מלא שהכבל לא קשור לעניין.
מה שכן, תנסה לכבות את המכשיר לגמרי ואז תלחץ במשך 5 שניות על כפתור ההפעלה, ה-PS3 יבדוק את כל היציאות שלו וינסה לזהות היכן הוא מחובר, כמובן שהטלויזיה תהיה דלוקה ושאר חיבורי הטלויזיה ב-PS3 יהיו מנותקים.
איציק.
מה שכן, תנסה לכבות את המכשיר לגמרי ואז תלחץ במשך 5 שניות על כפתור ההפעלה, ה-PS3 יבדוק את כל היציאות שלו וינסה לזהות היכן הוא מחובר, כמובן שהטלויזיה תהיה דלוקה ושאר חיבורי הטלויזיה ב-PS3 יהיו מנותקים.
איציק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
כבל יכול לגרום לבעיה, אבל לרוב HDMI עצמו כולל בעיות תאימות רבות.
כיבוי והדלקה בסדר שונה באמת יכול לעזור (כמה שזה נשמע לא סביר).
גם משחק ברזולוציה של המכשיר (יתכן שהוא לא מדליק את ה-HDMI שלו ואתה צריך להתחיל קודם עם יציאות אנלוגיות ואז דרך התפריטים לעבור ל-HDMI).
כיבוי והדלקה בסדר שונה באמת יכול לעזור (כמה שזה נשמע לא סביר).
גם משחק ברזולוציה של המכשיר (יתכן שהוא לא מדליק את ה-HDMI שלו ואתה צריך להתחיל קודם עם יציאות אנלוגיות ואז דרך התפריטים לעבור ל-HDMI).
ניסיתי את זה,Itsik כתב:אני יכול לומר כמעט בביטחון מלא שהכבל לא קשור לעניין.
מה שכן, תנסה לכבות את המכשיר לגמרי ואז תלחץ במשך 5 שניות על כפתור ההפעלה, ה-PS3 יבדוק את כל היציאות שלו וינסה לזהות היכן הוא מחובר, כמובן שהטלוויזיה תהיה דלוקה ושאר חיבורי הטלוויזיה ב-PS3 יהיו מנותקים.
איציק....
אני ממש מקווה שזה לא הבעיה עם הTV אני מאוד רוצה להאמין שזה הכבל,
מי שמכר לי אמר לי בטלפון שצריך כבל אחר לPS3..
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

עופר, מה שאמרתי לו לעשות אמור לבצע בדיוק את מה שכתבת.oferlaor כתב: גם משחק ברזולוציה של המכשיר (יתכן שהוא לא מדליק את ה-HDMI שלו ואתה צריך להתחיל קודם עם יציאות אנלוגיות ואז דרך התפריטים לעבור ל-HDMI)....
sagioto
אני קניתי כבל hdmi של AR ב-400 ש"ח, מישהו אחר שאני מכיר מהפורום אמר שקנה כבל בארה"ב ב-$12, לי יש LCD של שארפ ולו יש סוני - לשנינו אין בעיות.
איציק.
כלומר אתם חושבים שהבעיה בתאימות עם הטלויזיה?Itsik כתב:עופר, מה שאמרתי לו לעשות אמור לבצע בדיוק את מה שכתבת.oferlaor כתב: גם משחק ברזולוציה של המכשיר (יתכן שהוא לא מדליק את ה-HDMI שלו ואתה צריך להתחיל קודם עם יציאות אנלוגיות ואז דרך התפריטים לעבור ל-HDMI)....
sagioto
אני קניתי כבל hdmi של AR ב-400 ש"ח, מישהו אחר שאני מכיר מהפורום אמר שקנה כבל בארה"ב ב-$12, לי יש LCD של שארפ ולו יש סוני - לשנינו אין בעיות.
איציק....
יש לי חשק לתבוע מישהו
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

אני רוצה רק להבהיר משהו בשביל לראות שלא פספסנו כאן משהו, האם הטלויזיה שלך ע"פ המפרט יודעת "לקבל" בכניסה 1080P? כי אם היא לא, אז אני מקווה שכשהגדרת את הHDMI הורדת מרשימת הרזולוציות את ה-V מהרזולוציה הזו, אחרת הPS3 ישדר 1080.
איציק.
איציק.
שלילי היא תומכת עד 1080i עד כמה שראיתי בתפריטי הPS3 אין אפשרות לשנות את הרזולוציה בעצמך, אפילו ראיתי סרטון באינטרנט שהבחור מחבר עם HDMI בהתחלה הPS3 משדר ב-480 ואז הוא מודיע לו לבד שהתגלה מכשיר HDMI וקובע את הרזולוציה שעבדה עם המסך 720P. אם יש אפשרות אחרת אנא תסביר לי ואני אשמח לנסות.Itsik כתב:אני רוצה רק להבהיר משהו בשביל לראות שלא פספסנו כאן משהו, האם הטלויזיה שלך ע"פ המפרט יודעת "לקבל" בכניסה 1080P? כי אם היא לא, אז אני מקווה שכשהגדרת את הHDMI הורדת מרשימת הרזולוציות את ה-V מהרזולוציה הזו, אחרת הPS3 ישדר 1080.
איציק....
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

תפעיל את הPS3 אפילו עם חיבור קומפוזיט לטלויזיה אבל שגם הhdmi יהיה מחובר, כנס תחת Settings ל Display Settings ואז לOutput Display Settings ומשם שנה את היציאה לHDMI ואז תישאל אם אתה רוצה שהיציאה תוגדר אוטומטית או Custom, תבחר באופציה השניה ואז יהיה לך מסך עם רזולוציות נתמכות, נסה לסמן את כל מה שמתאים למסך שלך והמשך משם הלאה, שים לב שבכדי לנוע בין הגדרות התצוגה אתה משתמש בחיצים ימינה ושמאלה.
איציק.
איציק.
EIA/CEA-861/861B compliance covers the transmission of uncompressed digital video with high-bandwidth digital
content protection, which is being standardized for reception of high-definition video signals. Because this is an
evolving technology, it is possible that some devices may not operate properly with the TV.
זה מה שכתוב במדריך הטלויזיה שלי, כתוב שהיא תומכת בפורמטי הHDCP שמוזכרים פה אבל ייתכן מהמכשירים לא יתאימו לTV, מישהו יודע באיזה פורמט HDCP הPS3 משדר?
content protection, which is being standardized for reception of high-definition video signals. Because this is an
evolving technology, it is possible that some devices may not operate properly with the TV.
זה מה שכתוב במדריך הטלויזיה שלי, כתוב שהיא תומכת בפורמטי הHDCP שמוזכרים פה אבל ייתכן מהמכשירים לא יתאימו לTV, מישהו יודע באיזה פורמט HDCP הPS3 משדר?
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

אני אומר לך את האמת, חשבתי על האופצייה הזו של אי תאימות בגלל הHDCP עוד בתחילת השרשור, אבל אז נזכרתי שזה אמור להשפיע רק בצפייה בסרטים מוגנים, לא חושב שזה צריך להוות בעיה בכדי להגיע למצב של לצפות ב-XMB.
איציק.
איציק.