מיקום רמקולים קידמיים של אטמוס
שאלה:
איפה עדיף למקם את רמקוליםם קידמיים של אטמוס?
גם מבחינה טכני (האם משנה מיקום ביחס למיקום רמקוליים אחוריים, רמקולים שלי ניתן לכוון לכול כיוון (פוקל פלאקס)) וגם מבחינהואסטטי (שזה סובייקטיבי כמובן, אך עדיין...)
תודה!
איפה עדיף למקם את רמקוליםם קידמיים של אטמוס?
גם מבחינה טכני (האם משנה מיקום ביחס למיקום רמקוליים אחוריים, רמקולים שלי ניתן לכוון לכול כיוון (פוקל פלאקס)) וגם מבחינהואסטטי (שזה סובייקטיבי כמובן, אך עדיין...)
תודה!
Heavy Metal Is The Law
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה ואתה עושה שימוש ב 4 רמקולים לאטמוס המיקום הנכון הוא, כשאתה יושב באמצע בין הזוג הקידמי לאחורי.
גם הזוג הקידמי וגם הזוג האחורי, צריכים להיות באותו הקו של הקידמיים .
גם הזוג הקידמי וגם הזוג האחורי, צריכים להיות באותו הקו של הקידמיים .
זה לא ממש המצב - אני יושב בספה שלייד הקיר אחורי, כלומר רמקולים אטמוס אחוריים בערך ברוחב שציינתי וחצי מטר אחורה (רוחב ספה).
ברור לי שתמיד עדיף למקם כול הרמקולים במידה שווה, שאלה היא גם לא |לחער" מידי את הסלון
ומה שאני בעצם שואל זה אם ניתן לכוון רמקול לכיוונים - יש משמעות גדולה לתקין בצידי המסך או מול רמקול אחורי.(שזה כמווב עדיף).
ברור לי שתמיד עדיף למקם כול הרמקולים במידה שווה, שאלה היא גם לא |לחער" מידי את הסלון
ומה שאני בעצם שואל זה אם ניתן לכוון רמקול לכיוונים - יש משמעות גדולה לתקין בצידי המסך או מול רמקול אחורי.(שזה כמווב עדיף).
Heavy Metal Is The Law
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·מה?genvirt כתב:זה לא ממש המצב - אני יושב בספה שלייד הקיר אחורי, כלומר רמקולים אטמוס אחוריים בערך ברוחב שציינתי וחצי מטר אחורה (רוחב ספה).
ומה שאני בעצם שואל זה אם ניתן לכוון רמקול לכיוונים - יש משמעות גדולה לתקין בצידי המסך או מול רמקול אחורי.(שזה כמווב עדיף)....
אולי תעלה סרטוט...
בעיקרון, יש דרך להתקין את הרמקולי כדי לקבל תוצאה סבירה ואתה לא בכיוון הנכון בכלל או שלא הבנתי אותך...
שים לב, שהכוונה פה היא לקבל אפקטים מעל ולפני הצופה ואם ניתן אז גם מאחוריו אבל חשוב לשמור על הפרדה כמה שיותר גדולה בין העליונים לבין המישור (ה5.1).
-
- 4 רמקולים בתקרה
-
- 2 רמקולים
תודה:) אני איש פוקל:)
שאלה: האם אולי בכלל שנים לאטמוס מספיק?
קטע הוא שבסט אפים של רסיברים תמיד ניתן לבחור רק ב4 לאטמוס ( לפחות ב89 שלי).
היגיון אומר שצליל באה לכול האורך הדרך, כלומר מקדימה (הכוונה למסוק שטס לכיוונך למשל)
אני טועה?
שאלה: האם אולי בכלל שנים לאטמוס מספיק?
קטע הוא שבסט אפים של רסיברים תמיד ניתן לבחור רק ב4 לאטמוס ( לפחות ב89 שלי).
היגיון אומר שצליל באה לכול האורך הדרך, כלומר מקדימה (הכוונה למסוק שטס לכיוונך למשל)
אני טועה?
Heavy Metal Is The Law
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
הי, אני לא מבין משהו מהשרטוט אל מול המציאות.
מה תפקידם של הפוקאל דום ? אחורי גבוה ?
מה תפקידם של הפוקאל דום ? אחורי גבוה ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
@genvirt
עכשיו הבנתי.. פשוט קצת בעיית הבנת הנקרא.
אגב, מסגרת התמונה מאחורה עדיין עקומה ?
עכשיו הבנתי.. פשוט קצת בעיית הבנת הנקרא.
אגב, מסגרת התמונה מאחורה עדיין עקומה ?