בקשת המלצה לרצועת דופק

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
alon24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #1 

אישתי רצה 3 פעמים בשבוע 10 ק"מ בבוקר(אני ישן), ואני רוצה לקנות לה רצועת דופק וצריך המלצה.

היא לא הולכת עם שעון (וזה לא יתאים לה*, היא אישה קטנה, אז לא משהו גדול וגס.

יש המלצה? היא רצה כרגע עם פלאפון, כלומר רצוי שיהיה לרצועה חיבור בלוטות. אני לא יודע אם חייב GPS על המכשיר.

המלצות למכשיר בסיסי וטוב יתקבלו בברכה.
נערך לאחרונה על ידי alon24 ב 13/06/2017 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

talmarsh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

מבחינת הדרישות שלך, BT (מוסיקה?) ודופק יש רק שני שעונים רלוונטיים - TomTom ו-Samsung Gear Fit2 (יש גם פולר חדש שאני לא מכיר אבל הוא כבר מעבר לבסיסי...).

אני רץ עם הסמסונג (וגם הולך איתו ביום-יום).

גם על ה-TomTom יש הרבה ביקורות טובות. מבחינת ההבדלים, הסמסונג הרבה יותר מצועצע - מבחינת מראה והתראות Smartwatch (אבל לא ממש עם אפליקציות).

Samsung: מבחינת GPS האמינות שלו לא זועקת לשמיים (אבל מספקת אותי), מבחינת מוסיקה BT הנגן עובד מעולה 4GB (אבל מוגבל). מבחינת הדופק, השוותי לגרמין (גם LED, לא רצועה) והיו דומים.
מבחינת מראה לדעתי הוא נראה יותר טוב (למרות שלא ראיתי את ה-TomTom במציאות), בא בכמה צבעים והוא מאד מינימלי.
סוללה: אימון של 45 דק' כולל GPS, דופק ומוזיקה (ללא טלפון), על בהירות 50%, מוריד בערך 40% סוללה.

הסמסונג וגם ה-TT למיטב ידעתי לא תומכים ברצועת חזה - שזו הדרך הכי טובה למדוד דופק, בטח אם עושים הרבה שינויי קצב ומאמץ.

שורה תחתונה: אם חשוב מוזיקה ומראה אני ממליץ; בפרמטרים אחרים (GPS, אמינות) גרמין. אם תרצה עוד פרטים (Y)

נ.ב. אם אתה קונה חובה לשים משהו כזה על הרצועה (משעון ישן/אינטרנט). יש מלא אנשים מוכשרים שנפתחה להם הרצועה ואיבדו את השעון לחלוטין (כשל עיצובי, חוץ מזה היא מאד נוחה).
https://www.amazon.com/Security-Clasp-G ... t+2+secure

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #3 

אפשר היום למצוא רצועות דופק ללא שעון - מתחבר ישירות לפלאפון דרך BT. (אמין יותר מכל שעון)

אם לא חשוב GPS ומוזיקה, ממליץ על Mio alfa 2 (מנסיון)

alon24 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #4 

מה שאני בעצם מחפש זה המלצה לרצועה ללא שעון - התכוונתי לזה - וכנראה שלא הייתי מובן.
שמעתי דברים טובים על POLAR????
איזו גירסא

צריך BT ואז זה מתחבר לטלפון שלה שאיתו היא רצה, מה מומלץ?

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #5 

יש כאן בלינק המלצות לרצועות ושעוני דופק מובילים.

רצועת חזה - המדידה הכי מדוייקת אבל כשמזיעים וזה משתפשף על הגוף יכול גם להציק. יצרנים מובילים Polar, Wahoo.
שעוני דופק - פחות מדוייקים אם כי זה משתנה מיצרן ליצרן. המובילים בתחום הם Fitbit, Garmin, Polar.

יש עןד מידע באתר dcrainmaker.com . הבחור שם עושה סקירות מאוד מקיפות למוצרי כושר מכל הסוגים.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”