SmartTV של LG מ 2014 לא תומך בסלקום TV, יש לזה פתרון ?
שלום,
לפני 3 שנים בערך קניתי טלוויזה סמארט של LG לחדר של הבן שלי וכשאני מנסה להפעיל בה את האפליקציה של סלקום כתוב שהמכשיר לא מתאים. זה אחרי שעדכנתי את התוכנה של המכשיר דרך הגדרות עם חיבור לאינטרנט.
קצת מוזר בעיניי, לא מדובר על 10 שנים אחורה.
יש לזה פיתרון בטלוויזיה, בלי מכשיר נוסף ?
לפני 3 שנים בערך קניתי טלוויזה סמארט של LG לחדר של הבן שלי וכשאני מנסה להפעיל בה את האפליקציה של סלקום כתוב שהמכשיר לא מתאים. זה אחרי שעדכנתי את התוכנה של המכשיר דרך הגדרות עם חיבור לאינטרנט.
קצת מוזר בעיניי, לא מדובר על 10 שנים אחורה.
יש לזה פיתרון בטלוויזיה, בלי מכשיר נוסף ?
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
האפליקציה שלהם עובדת רק על webOS, אם יש לך טלויזיה עם מערכת הפעלה ישנה יותר אין לזה פתרון.
זה מצער לשמוע. 4 שנים לא השתמשנו בסמארט אפילו פעם אחת כי אין שם כלום מלבד גימיק שיווקי.AlexGelman כתב:האפליקציה שלהם עובדת רק על webOS, אם יש לך טלויזיה עם מערכת הפעלה ישנה יותר אין לזה פתרון....
היה בזמנו דגם דומה בלי סמארט בכמה מאות ש"ח פחות ורציתי לנסות.
חשבתי שאולי פעם אחת תיהיה תועלת מזה.
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
זה די אופייני אבל האמת היא שרק בשני הדורות האחרונים טלויזיה חכמה הפכה לבאמת משהו שימושי.
אני אפנה בכל זאת לתמיכה של LG. 4 שנים זה יותר מ 2 דורות ?oferlaor כתב:זה די אופייני אבל האמת היא שרק בשני הדורות האחרונים טלויזיה חכמה הפכה לבאמת משהו שימושי....
אולי יש להם איזה קובץ התקנה למערכת הפעלה ישנה , לא דרך הממשק של הטלויזיה אלא מ USB
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אין טעם לפנות ל-LG, אם כבר צריך לפנות לסלקום כי הם צריכים לפתח אפליקציה שמתאימה למערכת ההפעלה הישנה יותר של LG (לא webOS).