הפער בין המחיר בארץ לבין המחיר בארה"ב משפתר ביחס למה שהורגלנו...
מחיר של 500$ + 7% VAT ממוצע בארה"ב מגיע ל 535$ = ~1900 ש"ח
מחיר בארץ 2599 ש"ח שזה 37% יותר גבוה מהמחיר באמריקה.
מספיק שהספק הפנימי של ה XBOX הנמכר באמריקה יהיה רק 110V ויהיה צורך בממיר מתח ל- 220V שעולה 300-350 ש"ח והגענו כבר להפרש שמייתר את הקנייה בחול לדעתי (מה עוד שאם יוצא ואפשר לרכוש באילת הפער עוד יותר מצטמצם)
אם זה בעיקר לבנות נראה לי Over kill מטורף.
גם בעלות תצטרך לקנות בנפרד את הקינקט בערך עוד 500 ש"ח ואת המתאם בעוד 250 ש"ח
לדעתי אם זה בעיקר לבנות, הייתי הולך על ה S שעולה 1000 ש"ח בערך וקונה את הקינקט והמתאם בנפרד או מחפש איזה בנדל של ONE עם קינקט ומשחקים... אולי עדיין אפשר להשיג במחיר טוב
מכשיר נחמד תכל'ס. אבל לדעתי זה פשוט לא מספיק. לדעתי הדגש צריך להיות על משחקים, משחקים ושוב משחקים. ורק אז.. עוד משחקים.
הקונסולה בסופו של יום היא רק הפלטפורמה שאיתה מריצים משחקים מעניינים. ואם אין משחקים אני לא מבין את העניין בקונסולה עצמה, חזקה ומרשימה ככל שתהיה.
לסוני יש כבר ג'וקר - ספרייה מרשימה של כותרי איכות, ולא מעט אקסלוסיביים.
אין לה שום צורך וסיבה להוציא מכשיר נוסף.
אם כי לא ניתן לדעת אם נאמרה המילה האחרונה בדור הנוכחי, ממש דור הפכפך ולא צפוי.
מה שכן, הגיימרים מרוויחים ובענק, יש המון משחקים.
נשאר עם הפרו שלי... ואשדרג ל5 שייצא כמו פאן בוי
לא רוצה מכשיר וינדוס שבין היתר מריץ משחקים, רוצה מכונת משחקים נטו. נוסיף לזה שיש לי אנטי ענק למייקרוסופט.
סרטים ב4K, אני מאמין שסוני לא אמרו את המילה האחרונה וקרוב לודאי שעכשיו שהם עם הגב לקיר הם יוציאו עדכון שמאפשר ניגון סרטים ב4K.
ואיפה האקסקלוסיבים?
Meishar84 כתב:
סרטים ב4K, אני מאמין שסוני לא אמרו את המילה האחרונה וקרוב לודאי שעכשיו שהם עם הגב לקיר הם יוציאו עדכון שמאפשר ניגון סרטים ב4K.
ואיפה האקסקלוסיבים?
...
·
אם זה היה אפשרי... מזמן היה יוצא עדכון כזה כי כבר ה XBOX S יודע לנגן 4K.
המכשיר ניתן להזמנה מראש החל מלפני חצי שעה בגרסת השקה מיוחדת הכוללת מעמד ורטיקלי וכיתוב מיוחד.
החדשות הרעות - אמאזון לא שולחים את המכשיר לארץ. לא ארה״ב ולא אירופה. חבל. גם XBOX ONE S וגם PS4 PRO היו ניתנים להזמנה לארץ. מעניין למה הם חוסמים את האפשרות עכשיו.
LinkMattan כתב:המכשיר ניתן להזמנה מראש החל מלפני חצי שעה בגרסת השקה מיוחדת הכוללת מעמד ורטיקלי וכיתוב מיוחד.
החדשות הרעות - אמאזון לא שולחים את המכשיר לארץ. לא ארה״ב ולא אירופה. חבל. גם XBOX ONE S וגם PS4 PRO היו ניתנים להזמנה לארץ. מעניין למה הם חוסמים את האפשרות עכשיו.