שרשור תגובות: Xbox One X - קונסולת הדור הבא של מיקרוסופט
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
בהנחה שנגן בלוריי 4K עולה היום כ 300ִ$, לקנות קונסולה כזו שתשמש גם כנגן ב 500ִ$ (למי שעדיין אין נגן UHD) , עושה רושם כרכישה הגיונית.
בקשר לגודל - למעשה האורך והרוחב של ה-Xbox One X עולים על אלו של ה-Xbox One S, רק הגובה קטן יותר:
https://www.gamespot.com/articles/conso ... 0-6443665/
Batnun
.
https://www.gamespot.com/articles/conso ... 0-6443665/
Batnun
.
- liorlankri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
הדור בא לא היה אמור להיות Xbox Scorpion??
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
בגלל ש XBOX משווק רשמית בישראל הם פירסמו את הפרטים והמחיר באתרgenvirt כתב:·איך ידוע מחיר רשמי כאשר מכשיר עוד לא נמכר?......
אגב, האם מכשיר דורש KINECT?...
http://www.xbox.com/he-IL/xbox-one-x
אין מחבר ייעודי לקינקט וגם לא מגיע עם קינקט. ניתן לחבר קינקט באמצעות מתאם ל USB. נראה לי שמיקרוסופט זונחת את הקינקט לטובת VR
נערך לאחרונה על ידי ambar ב 12/06/2017 14:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ambar
- חבר ותיק

500$ שווה ל 1800 ש"ח בערך.
אם לקנות בארץ עדיף במידת האפשר לקנות באילת, אחרי הורדת המעמ המחיר יורד ל 2158 ש"ח שמתקרב מאוד למחיר בארהב מה שמייתר את הצורך לקנות בחול. מה עוד שיש אחריות בארץ וספק 220V במידה ובארה"ב ישווק עם ספק 110V דבר שיצריך עלות של מתאם נוסף עבור המתח בארץ.
בכל מקרה מחיר באילת אטרקטיבי מאוד.
מי שרוצה, מוכר את ה XBOX ONE שלי
אם לקנות בארץ עדיף במידת האפשר לקנות באילת, אחרי הורדת המעמ המחיר יורד ל 2158 ש"ח שמתקרב מאוד למחיר בארהב מה שמייתר את הצורך לקנות בחול. מה עוד שיש אחריות בארץ וספק 220V במידה ובארה"ב ישווק עם ספק 110V דבר שיצריך עלות של מתאם נוסף עבור המתח בארץ.
מי שרוצה, מוכר את ה XBOX ONE שלי
- ambar
- חבר ותיק

לא בדקתי אבל דיי בטוח שניתן עדיין להשיג קינקט.
לגבי הצורך בקינקט, תלוי בגיל הילדה, אצלי הילדים בני 9 ו7 אוהבים לשחק בקינקט לעיתים רחוקות. יש משחקים כייפים בקינקט כמו ספורט וריקודים שילדים (ובמיוחד בנות) מאוד אוהבים.
אם הקונסולה בעיקר לילדה ולמשחקי קינקט כבר הייתי קונה את הקונסולה הנוכחית או אפילו את ה XBOX ONE הרגיל עם קינקט. הXBOX החדש זה קונסולה לאבא!
לגבי הצורך בקינקט, תלוי בגיל הילדה, אצלי הילדים בני 9 ו7 אוהבים לשחק בקינקט לעיתים רחוקות. יש משחקים כייפים בקינקט כמו ספורט וריקודים שילדים (ובמיוחד בנות) מאוד אוהבים.
אם הקונסולה בעיקר לילדה ולמשחקי קינקט כבר הייתי קונה את הקונסולה הנוכחית או אפילו את ה XBOX ONE הרגיל עם קינקט. הXBOX החדש זה קונסולה לאבא!
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אתה רושם זאת כי זה כבר ידוע שהמכשיר מגיע עם שנאי חיצוני, וללא הספק אוניברסלי?ambar כתב:500$ שווה ל 1800 ש"ח בערך.
מי שרוצה, מוכר את ה XBOX ONE שלי...
אני שואל ברצינות, כי לא ממש שמתי לב לפרט זה.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
לא יאומן שמייקרוסופט חוזרים על אותה הטעות שעשו עם האקס בוקס וואן ומתמחרים את הקונסולה הזאת ב-$500. זה יקר !!!
חצי מהמשחקים שהוצגו הם לא אקסקלוסיבים, חלק לא מבוטל מהחצי השני יוצא גם למחשב ורק מיעוט מהמשחקים יוצא אקסקלוסיבית לקונסולה החדשה שלהם וגם מזה לא ראיתי שום "כותרי חובה" שמצדיקים רכישה של קונסולה בסכום כזה.
כל מה שסוני צריכה לעשות עכשיו זה להוריד את המחיר של הפרו ב-50 עד 100 דולר והקונסולה החדשה של מייקרוסופט תצבור אבק על המדפים.
מה שעוד תמוה בעיניי זה שברחבי העולם כולם מתלוננים על המחיר הגבוה ודווקא הישראלים טוענים שזה מחיר סביר.
חצי מהמשחקים שהוצגו הם לא אקסקלוסיבים, חלק לא מבוטל מהחצי השני יוצא גם למחשב ורק מיעוט מהמשחקים יוצא אקסקלוסיבית לקונסולה החדשה שלהם וגם מזה לא ראיתי שום "כותרי חובה" שמצדיקים רכישה של קונסולה בסכום כזה.
כל מה שסוני צריכה לעשות עכשיו זה להוריד את המחיר של הפרו ב-50 עד 100 דולר והקונסולה החדשה של מייקרוסופט תצבור אבק על המדפים.
מה שעוד תמוה בעיניי זה שברחבי העולם כולם מתלוננים על המחיר הגבוה ודווקא הישראלים טוענים שזה מחיר סביר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
הוצאת לי את האותיות מהמקלדתstarrywolf כתב: מה שעוד תמוה בעיניי זה שברחבי העולם כולם מתלוננים על המחיר הגבוה ודווקא הישראלים טוענים שזה מחיר סביר....
אגב, המכשיר יקר יחסית כי בכל זאת, יש כונן BD אמיתי ואיכותי, ככה שזה די צפוי וגם נסלח, אי אפשר בימינו ללכת על מחירי הפסד רק לטובת ה SOFTWARE, בעיקר כשאין לך ממש את המשחקים שיחזירו את ההשקעה וההפסד..
מה שבלתי נסלח הוא, העובדה שאין משחקים בלעדיים, טובים ומגוונים, כאלו שימצבו את המכשיר הזה מעל כולם.