מה שלומכם?
כפי שציינתי בסקר הטריפל (לקוחות סלקוםTV טריפל? מוזמנים לענות!)-ביום שלישי ה-6.6.17 לטובת העברת-בעלות (הצטרפתי כמנוי לאפליקציה ב-4.5.16 וצפינו דרך ה-Apple TV 4th שלי).
מכיוון שלא היה ניתן להוסיף ממיר רגיל תחת אותו המנוי ללא תוספת תשלום (אילוץ מערכתי... האם זה נכון?), החלטתי לקצר הליכים וביקשתי, שיבטלו את המנוי המקורי ושנצטרף מחדש.
אומנם לא היתה ברירה, אלא להצטרף עם כתובת דוא"ל אחרת (אנסה לבקש להחזיר למקורית... מטעמי-נוחות עם קוד-ההפעלה), אך הסכמתי להקים את המנוי מאפס...
אז זהו... שהעיה אינה רק עם הכתובת...
הנציג אמר לי, שמכיוון שאינו יכול להדפיס אישור-ניתוק-האישור מבחינתי יהיה, שה-Apple TV יקפיץ הודעה, שהמנוי לא נמצא ("המנוי לא נמצא במערכת ההנדסית") ןשבנוסף לחשבונית (ומה שראיתי בעין... הנציג הראה את המחשב), זהו יהיה אישור-ניתוק המנוי.
העניין הוא, שכאשר לוחצים על "סגור", האפליקציה נטענת (כרגיל) ו... נתקעת במסך הטעינה.
ניסיתי להסיר את האפליקציה-> Restart->ניתוק וחיבור לחשמל->התקנת האפליקציה מחדש ו... ללא הצלחה (גם התקנתה מחשבון ה-Apple ID השני שלי לא עזרה).
לפני שאני מנזה את מזלי בשיחת-טלפון עם נציג תמיכה-טכנית בכיר או ביקור במרכז-השירות, רציתי לדעת, האם מישהו מכם (במיוחד טכנאי סלקוםTV) נתקל בבעיה זו? ידוע כיצד לפתורה?
תודה-רבה מראש!
בברכה,
תומר