DAC vs CD transport
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
יש לכם מושג במקרה איך לקנפג את jriver לטובת ניגון DSD
http://www.gracedesign.com/forums/index ... t-playback
עשיתי לפי השיטה הזו ,יש עוד משהו שצריך לעשות בנוסף?
dac מחובר למחשב בכל usb ובחיבור אנלוגי למגבר
http://www.gracedesign.com/forums/index ... t-playback
עשיתי לפי השיטה הזו ,יש עוד משהו שצריך לעשות בנוסף?
dac מחובר למחשב בכל usb ובחיבור אנלוגי למגבר
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
Re: מה מצאתי בגוגל...
@explize
·תשמע, השוק הזה מלא "שמן נחשים" הרבה שטויות שמבוססות על דעות אישיות וחשיבה שיותר יקר זה יותר טוב. אז תזהר. במיוחד מדעות "בסקרים". בכל מקרה כמו שכבר אמרתי זה נראה מוצר טוב.
שים לב, השבב הוא לא הפקטור היחיד ולפעמים לא הכי חשוב. האימפלמנטציה שלו, תכנון הלוח, הספק כוח ועוד הרבה רכיבים אחרים, אלה דברים שלא פחות חשובים כדי לקבל סאונד נטול השפעות והפרעות באיכות טובה (מה זה בכלל איכות? ואיך אתה מודד אותה?
).
אז על תלחיץ את עצמך עם כל המיספרים והשטיות שהיצרן כותב בדף הפירסומי שלו. חוץ מזה, צריך שירים באיכות טובה וציוד קצה מעולה, רמקולים והגברה, כדי לשמוע הבדלים בין דאק טוב לממש טוב לבינוני.
·תשמע, השוק הזה מלא "שמן נחשים" הרבה שטויות שמבוססות על דעות אישיות וחשיבה שיותר יקר זה יותר טוב. אז תזהר. במיוחד מדעות "בסקרים". בכל מקרה כמו שכבר אמרתי זה נראה מוצר טוב.
שים לב, השבב הוא לא הפקטור היחיד ולפעמים לא הכי חשוב. האימפלמנטציה שלו, תכנון הלוח, הספק כוח ועוד הרבה רכיבים אחרים, אלה דברים שלא פחות חשובים כדי לקבל סאונד נטול השפעות והפרעות באיכות טובה (מה זה בכלל איכות? ואיך אתה מודד אותה?
אז על תלחיץ את עצמך עם כל המיספרים והשטיות שהיצרן כותב בדף הפירסומי שלו. חוץ מזה, צריך שירים באיכות טובה וציוד קצה מעולה, רמקולים והגברה, כדי לשמוע הבדלים בין דאק טוב לממש טוב לבינוני.
חשבתי שדווקא מרווים אותו באבקת חשמל...נו שויינט.
בכל מקרה ברור לי שהכל יחסי והכל נלקח בערבון מוגבל.
דעות של אנשים וspec של היצרנים עדין זה נחמד לגלות דברים חדשים מעולמות ידע שונים.
ומכיוון שרק רציתי לשמוע קצת קולטורה ולצאת בחיים, אסתפק במערכת הצנועה שליקטתי ובהתאם הרכיבים שימים יגידו אם היא ערבה לי לאוזן.
דעות של אנשים וspec של היצרנים עדין זה נחמד לגלות דברים חדשים מעולמות ידע שונים.
ומכיוון שרק רציתי לשמוע קצת קולטורה ולצאת בחיים, אסתפק במערכת הצנועה שליקטתי ובהתאם הרכיבים שימים יגידו אם היא ערבה לי לאוזן.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·תעדכן. זה נראה אחלה מכשיר.explize כתב:חשבתי שדווקא מרווים אותו באבקת חשמל...נו שויינט.
ומכיוון שרק רציתי לשמוע קצת קולטורה ולצאת בחיים, אסתפק במערכת הצנועה שליקטתי ובהתאם הרכיבים שימים יגידו אם היא ערבה לי לאוזן....