מעבר מספק אינטרנט בזב"ל ל-HOTnet

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
carmonle פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1404
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #1 

שלום,

לפני שבוע סיכמתי עם קשרי לקוחות בזק בינלאומי על חבילת גלישה במהירות 200 במחיר של 29.9 ו-4 חודשים חינם (לאור המבצע בהוט נט). כנראה שהסיכומים היו באוויר שכן מעולם לא קיבלתי אישור לעסקה. פניות שלי בנושא נענו שהנושא ממתין לאישור מנהל.

אז לאחר שבוע נמאס לי להמתין, ונרשמתי באתר של HOTnet למבצע 3 חודשים חינם ושנה במחיר של 10 ש"ח לחודש, לאחר כשעה וקצת אתחלתי את ה-HotBox וכרגע גולש ללא כל בעיה, נראה בהמשך

HOT חידשו לי את חבילת ה-200 - תשתית וטלפון ב-140 ש"ח לשנה נוספת, תשתית 200 ב-100 ש"ח וקו טלפון + 300 דקות 40ש"ח

בקצב הזה יהיה לי אולי אומץ לעזוב את Yes עוד שנה ולעבור לטריפל של Hot דבר שעדיין אין לי. גם החלפת ספק האינטרנט אחרי שנים רבות מאוד עם בזב"ל מלווה בחששות

עצוב שהשירות של בזב"ל התדרדר לרמה שאינם עומדים מאחרי סיכומים עמם

ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 12/06/2017 6:34, נערך פעם 1 בסך הכל.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #2 

אפשר לראות באתר של בזב"ל את כל הפרטים של החבילה שכרגע יש לך (או לפחות היה אפשר פעם אחרונה שהייתי מנוי שלהם לפני כחצי שנה).

אני מסכים איתך שהשירות של בזב"ל לא מה שהיה פעם. אני עזבתי אותם סופית אחרי שהובטח לי ספק 100 מגה ב-30 ש"ח ובאתר שלהם עודכנה חבילה ב-40 ש"ח....

carmonle פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1404
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #3 

שלום,

בדקתי באתר של בזב"ל מספר פעמים אך מה שסוכם עמם לא הופיע באתר אלא החבילה הישנה. גם שוחחתי עמם אך זה לא עזר

ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”