מיליארדים על רכבת שעומדת - למה? בגלל טמטום
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.themarker.com/dynamo/1.4136044
עשרות נוסעים צבאו בשבת בנתב"ג על כל מונית מזדמנת, והסכימו לשלם כל מחיר מופקע - אף שבמרחק מטרים ספורים המתינה מסילת רכבת חדישה אך שוממת. למה?
עשרות נוסעים צבאו בשבת בנתב"ג על כל מונית מזדמנת, והסכימו לשלם כל מחיר מופקע - אף שבמרחק מטרים ספורים המתינה מסילת רכבת חדישה אך שוממת. למה?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
הכל פוליטיקה מסריחה... וישראל כץ הוא אחד ה אם לא הפוליטיקאי המושחת ביותר מבחינת דאגה לסקטורים שיביאו לו תועלת פוליטית (זו גם הסיבה שהוא מונע משירות כמו אובר להיכנס)
כתבה מגמתית ודבילית. ביום שהוא ינסה לפתוח קו רכבת בשבת הממשלה תיפול. אם יש שר שעשה את תפקידו נאמנה זה כץ. כמות הכבישים שנסללה כאן בשנים האחרונות (שלא לדבר על פרוייקטים מסובכים) היא בלתי נתפסת. הבן אדם הפך את הבדיחה האורבנית של רכבת קלה בתל אביב למציאות בשטח!
למען הסר ספק - אין לי שמץ של קשר לשר הנ"ל, למפלגת הליכוד או לפוליטיקה בכלל. פשוט משגע אותי שכתבים אינטרסנטיים משתמשים בנקודות לא קשורות כדי לנגח.
למען הסר ספק - אין לי שמץ של קשר לשר הנ"ל, למפלגת הליכוד או לפוליטיקה בכלל. פשוט משגע אותי שכתבים אינטרסנטיים משתמשים בנקודות לא קשורות כדי לנגח.
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
·זו הבעיה הגדולה איתו - סלילת עוד ועוד ועוד כבישיםag43 כתב:אם יש שר שעשה את תפקידו נאמנה זה כץ. כמות הכבישים שנסללה כאן בשנים האחרונות (שלא לדבר על פרוייקטים מסובכים) היא בלתי נתפסת....
חשבתם פעם אם יש למדינה אינטרס גדול שמכוניות יסתמו את כבישי הארץ?
יבואני הרכב מאד מאד חזקים.
כץ משרת בדרך זו או אחרת את האינטרס הנ"ל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·ag43 כתב:איך אתה רוצה להגיע? ....
אתה שואל ברצינות? תחבורה ציבורית כמובן. להגיע היום נניח לעבודה מבחינתי עם תחבורה ציבורית זה עונש. שישפר את המצב, שיתן אלטרנטיבות ראויות על מנת לעודד אנשים לוותר כמה שיותר על נסיעה ברכב ומעבר לתחבורה ציבורית.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מי אמר שזה סותר? פשוט דיברו בכתבה על בזבוז של תקציבים שיכל להגיע למקורות יעילים יותר, כמו שיפור התחבורה הציבורית, וזה אחד מהתפקידים המרכזיים של שר תחבורה, לא?
-
Huber
- חבר במועדון HT

יופי, אז התייחסת לחלק הראשון בשאלה שלי, והתעלמת לחלוטין מהחלק השני שהוא המהותי יותר 
-
Huber
- חבר במועדון HT

Cleaner - יעבוד רק אם ינתבו את המיסים הללו ישירות לשיפור מצב התחבורה הקיים, מה שכולנו יודעים שלא יקרה, זה פשוט יהיה עוד מס נוסף שיכנס לקופת המדינה ולא יועיל בכלום למצב אותו הוא ממסה.
·ערן עם יד על הלב, אתה באמת תשתמש בתחבורה ציבורית בשביל להגיע לעבודה הלוך וחזור ?Huber כתב:·......
אתה שואל ברצינות? תחבורה ציבורית כמובן. להגיע היום נניח לעבודה מבחינתי עם תחבורה ציבורית זה עונש. שישפר את המצב, שיתן אלטרנטיבות ראויות על מנת לעודד אנשים לוותר כמה שיותר על נסיעה ברכב ומעבר לתחבורה ציבורית....
גם אני מאמין שצריך תחבורה ציבורית יעילה וטובה, אבל אני יודע שעבורי זה לא ישנה, אני עדיין אשתמש ברכב שלי וככה גם מרבית האנשים שסובבים אותי שנמצאים בסטטוס דומה לשלי ( ילדים בגנים ובתי ספר)..
בלי קשר לשר תחבורה כזה או אחר או דעה פוליטית כזו או אחרת, כאחד שגר בצפון ההשקעה בתשתיות שינתה את החיים שלי לא פחות.
אם היה לוקח לי כמעט שעה להגיע לעבודה, עכשיו לוקח לי קצת פחות מ 35 דקות! לא משנה כמה יעילה תהיה התחבורה הציבורית, אם אני צריך לאסוף ילד אחד מהגן ואת השני מהבית ספר ואז לחזור הביתה או להגיע לחוגים, אני אצטרך לא פחות מ 4 או 5 אוטובוסים..
ככה שהשקעה בתשתיות וכבישים עבורי היא שיפור אדיר באיכות החיים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

nirkarpik - אם זה יהיה יעיל, למה לא? אני לא אומר שאוותר לגמרי על הרכב, אבל לעבודה וחזרה, בוודאי. כיום בשביל להגיע לעבודה אני צריך 2 קווים שונים (מונית/אוטובוס) והליכה ברגל לא קצרה בנוסף - אז ברור שלא אשקול את זה לרגע. אבל אם יכולתי להגיע לשם בצורה ריאלית יותר עם תחבורה ציבורית, ברור שהייתי שוקל את זה בחיוב.
זה באמת איום ונוראHuber כתב:http://www.themarker.com/dynamo/1.4136044
עשרות נוסעים צבאו בשבת בנתב"ג על כל מונית מזדמנת, והסכימו לשלם כל מחיר מופקע - אף שבמרחק מטרים ספורים המתינה מסילת רכבת חדישה אך שוממת. למה?...
אחוז קטן מהמדינה, החרדים, מחזיקים את כולם בביצים.