מקרן מבית JVC - שאלות לפני קנייה (התחדשתי :))
שלום חברים,
לאור העובדה כי המקרן הנוכחי שלי הלך לעולמו (בטרם עת לצערי) אני מתחיל בתהליך של התחדשות.
נכון לעכשיו התקציב שלי עומד על כ-3000 עד 3200 דולר לא כולל מיסים ומשלוח. לאחר מעט קריאה החלטתי כי כנראה אלך על מקרן מבית JVC. ברור לי שבמסגרת התקציב הנ״ל אני מוגבל לסדרה הנמוכה והדגם הקודם לנוכחי דהיינו DLA-X550R/DLA-RS400/DLA-X5000. בנוסף, כפי שנרמז לעיל, לאור התקציב הנמוך, כנראה שאאלץ להזמין מחו״ל ואני לא פוסל אפשרות של יד שניה.
עם זאת לפני שאגיע להחלטה סופית ואצא לדרך אשמח לשאול מספר שאלות את חברי הפורום שיש להם ניסיון עם המקרנים של החברה בכלל ויבוא אישי של מקרנים דומים בפרט:
1. האם אתם מכירים חנות בארץ שבה ניתן להתרשם מהדגם שציינתי או מדגם קרוב?
2. האם מישהו יכול להמליץ על חנות בארה״ב שניתן להזמין ממנה בראש שקט? הייתי ממש מעדיף להזמין ממקום שיסכים לפתוח את היחידה ולבדוק את מצבה.
לאור העובדה כי המקרן הנוכחי שלי הלך לעולמו (בטרם עת לצערי) אני מתחיל בתהליך של התחדשות.
נכון לעכשיו התקציב שלי עומד על כ-3000 עד 3200 דולר לא כולל מיסים ומשלוח. לאחר מעט קריאה החלטתי כי כנראה אלך על מקרן מבית JVC. ברור לי שבמסגרת התקציב הנ״ל אני מוגבל לסדרה הנמוכה והדגם הקודם לנוכחי דהיינו DLA-X550R/DLA-RS400/DLA-X5000. בנוסף, כפי שנרמז לעיל, לאור התקציב הנמוך, כנראה שאאלץ להזמין מחו״ל ואני לא פוסל אפשרות של יד שניה.
עם זאת לפני שאגיע להחלטה סופית ואצא לדרך אשמח לשאול מספר שאלות את חברי הפורום שיש להם ניסיון עם המקרנים של החברה בכלל ויבוא אישי של מקרנים דומים בפרט:
1. האם אתם מכירים חנות בארץ שבה ניתן להתרשם מהדגם שציינתי או מדגם קרוב?
2. האם מישהו יכול להמליץ על חנות בארה״ב שניתן להזמין ממנה בראש שקט? הייתי ממש מעדיף להזמין ממקום שיסכים לפתוח את היחידה ולבדוק את מצבה.
נערך לאחרונה על ידי leshets ב 12/07/2017 18:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני ממש לא חושב שאתה מוגבל לסדרה הקודמת - ה-X5500 נמכר באירופה ב-3500 אירו + מע"מ (שכמובן לא תחויב בו בגלל שאתה מייצא את המקרן) ככה שאולי שווה למתוח את התקציב.
יד שניה זה אחלה אם אתה יודע ממי לרכוש - לוחות היד השניה ב-AVSForum הם מקום מצוין להתחיל בו (או המקום כמעט היחיד להתחיל בו) כי שם אפשר בהחלט למצוא מדי פעם מכירות של חברי פורום פעילים ו'לגיטימיים', מה שמצמצם את המקומות לפול בהם.
לא מכיר חנות בארץ שמחזיקה JVC בתצוגה - מקווה שאני טועה פה.
2. תבדוק עם AVS.
יד שניה זה אחלה אם אתה יודע ממי לרכוש - לוחות היד השניה ב-AVSForum הם מקום מצוין להתחיל בו (או המקום כמעט היחיד להתחיל בו) כי שם אפשר בהחלט למצוא מדי פעם מכירות של חברי פורום פעילים ו'לגיטימיים', מה שמצמצם את המקומות לפול בהם.
לא מכיר חנות בארץ שמחזיקה JVC בתצוגה - מקווה שאני טועה פה.
2. תבדוק עם AVS.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17928
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
קניה מחו"ל רק מאמזון.
במידה וקראת ,בטח הבנת שהמקרנים הללו עלולים לסבול מבעיות של פינות מוארות / קונורגנס/ פוקוס לא אחיד.
לאור האמור ,רק במידה ותקנה מאמזון ותתקל באחת מהבעיות ,תוכל להחזיר בקלילות ולקבל אחר או לקבל כסף.
קניה ממוכר ,כזה או אחר בחו"ל, עלולה לעלות לך ביוקר.
בארץ, ממה שידוע לי, ניתן להתרשם מה 5000 או ה 5500 (לא סגור על הדגם) בטופ אודיו בהרצליה פיתוח.
ניתן להשיג היום את ה 5000 בארץ ישירות מהיבואן, במחיר אטרקטיבי יחסית לרכישה מחו"ל ,עם אחריות מקומית.
בהצלחה
במידה וקראת ,בטח הבנת שהמקרנים הללו עלולים לסבול מבעיות של פינות מוארות / קונורגנס/ פוקוס לא אחיד.
לאור האמור ,רק במידה ותקנה מאמזון ותתקל באחת מהבעיות ,תוכל להחזיר בקלילות ולקבל אחר או לקבל כסף.
קניה ממוכר ,כזה או אחר בחו"ל, עלולה לעלות לך ביוקר.
בארץ, ממה שידוע לי, ניתן להתרשם מה 5000 או ה 5500 (לא סגור על הדגם) בטופ אודיו בהרצליה פיתוח.
ניתן להשיג היום את ה 5000 בארץ ישירות מהיבואן, במחיר אטרקטיבי יחסית לרכישה מחו"ל ,עם אחריות מקומית.
בהצלחה
התקציב כבר די מתוחאני ממש לא חושב שאתה מוגבל לסדרה הקודמת - ה-X5500 נמכר באירופה ב-3500 אירו + מע"מ (שכמובן לא תחויב בו בגלל שאתה מייצא את המקרן) ככה שאולי שווה למתוח את התקציב.
יד שניה זה אחלה אם אתה יודע ממי לרכוש - לוחות היד השניה ב-AVSForum הם מקום מצוין להתחיל בו (או המקום כמעט היחיד להתחיל בו) כי שם אפשר בהחלט למצוא מדי פעם מכירות של חברי פורום פעילים ו'לגיטימיים', מה שמצמצם את המקומות לפול בהם....
לגבי יד שניה ב- AVS , אני עוקב כבר זמן מה אחר ההיצע בפורום, מקווה שיופיע משהו מעניין בקרוב.
היה לי ניסיון לא רע עם AudiogoN בעבר, אנסה לחפש גם שם.
אבדוק את העניין.ניתן להשיג היום את ה 5000 בארץ ישירות מהיבואן, במחיר אטרקטיבי יחסית לרכישה מחו"ל ,עם אחריות מקומית....
תודה רבה חברים
מיכאל .
תודה רבה!י-א כתב:האם יש הבדל טכני בין הדגם האמרקאי לאירופאי שמשנה משהו לגבינו בארץ?
איפה רכשת ואשמח אם תשתף את המחיר
תתחדש, ה JVC הם מקרנים מעולים...
להבנתי, אין כל הבדל טכני. JVC מוצאים שלושה דגמים זהים בכל דור (לפחות בדורות בהם התעניינתי). דגם לשוק הארופאי, דגם לשוק האמריקאי ול-custom installers. לאחרון צבע שונה של טבעת המקיפה את העדשה.
מיכאל .
אגב, המקרן כבר מוקם במקומו (העלה תמונות בקרוב). מהמעט שיצא לי לשחק איתו התמונה מדהימה! אומנם אני לא מבין גדול בתחום והמקרן האחרון שלי לא בדיוק היה state of the art... אבל התמונה בהחלט מדברת בעד עצמה. מעבר לפרמטרים הברורים כמו קונטרסט ועומק השחורים, התמונה בעלת אופי שונה. קצת קשה להסביר בלי להשתמש בסופרלטיבים.
כרגע אני מנסה לקרוא קצת על ענייני כיול וכו׳.
כרגע אני מנסה לקרוא קצת על ענייני כיול וכו׳.
מיכאל .