[תקלת וינדוס] בעיות אלחוטיות עם ARCHER VR600

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Bunchan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,

קניתי היום את מודם/ראוטר ARCHER VR600 בתקווה שהוא ישפר את האינטרנט בבית, אך זה לא המקווה בזמן שקווי מקבל מהירות אינטרנט 40 מגה, הרשתות האלחוטיות מקבלות עד 2 מגה ב2.4GHz ו0.5 מגה ב-5GHz (הלפטופ ישב ליד הראוטר בזמן הבדיקות)

מה יכול להיות הבעיה?

תודה

**נפתר, יש להסתכל בתגובה מספר 7**
נערך לאחרונה על ידי Bunchan ב 28/06/2017 20:39, נערך 3 פעמים בסך הכל.

Bunchan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

לאחר בדיקה עם המכשירים בבית גיליתי שכל מחשבי הוינדוס 10 עם עדכון האחרון של היוצרים לא מצליחים לעבור את המהירות 2 מגה בעוד מכשירי האנדרואיד ומחשבי הוינדוס 10 עם גרסא ישנה יותר מקבלים 40 מגה באלחוטי. מוזר מאוד

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #3 

"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 179
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #4 

קנית בארץ אני מניח. בהצלחה לנסות לעדכן לו את הקושחה לגרסה האחרונה שמתקדמת ב 5 גרסאות מהגרסה הישראלית שהגיעה איתו ומלאה בבאגים... יש כאן על זה שרשור. גם אני רכשתי ולאחר התעקשות מול בנדה מגנטיק, ולאור תקדים קודם, קיבלתי את הכסף חזרה מהחנות... מילא לחסום עדכוני קושחה רשמיים בגלל תקנות משרד התקשורת, זה לא תקין, אבל נניח שזה חוקי. אבל בנושף לא לספק קושחה עדכנית ולמכור את הראוטר עם קושחה ישנה עם באגים זה כבר ממש חוצפה...

Bunchan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

JizzMo כתב:קנית בארץ אני מניח. בהצלחה לנסות לעדכן לו את הקושחה לגרסה האחרונה שמתקדמת ב 5 גרסאות מהגרסה הישראלית שהגיעה איתו ומלאה בבאגים... יש כאן על זה שרשור. גם אני רכשתי ולאחר התעקשות מול בנדה מגנטיק, ולאור תקדים קודם, קיבלתי את הכסף חזרה מהחנות... מילא לחסום עדכוני קושחה רשמיים בגלל תקנות משרד התקשורת, זה לא תקין, אבל נניח שזה חוקי. אבל בנושף לא לספק קושחה עדכנית ולמכור את הראוטר עם קושחה ישנה עם באגים זה כבר ממש חוצפה...
...
המודם ראוטר משולם, קניתי את V2 שהוא מגיע עם הגרסא האירופית האחרונה. התקלה הייתה בוינדוס 10 אחרי חיפוש בגוגל אכן מצאתי פתרון וקיבלתי 40 מגה מושלם

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 221 פעמים

שליחה #6 

אנחנו נשמח אם תשתף גם אותנו ותגיד מה הפיתרון.
....

Bunchan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

yarino כתב:אנחנו נשמח אם תשתף גם אותנו ותגיד מה הפיתרון.
...
·

בבקשה:

0. In the administrator's command prompt,

1. Check the name of your WiFi interface.

netsh interface ipv4 show subinterfaces

2. decrease the size of MTU of the wifi interface. Please replace "Wireless Network Connection" with your WiFi interface name.

netsh interface ipv4 set subinterface "Wireless Network Connection" mtu=1400 store=persistent

JizzMo
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 179
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #8 

Bunchan כתב:
...
...
המודם ראוטר משולם, קניתי את V2 שהוא מגיע עם הגרסא האירופית האחרונה. התקלה הייתה בוינדוס 10 אחרי חיפוש בגוגל אכן מצאתי פתרון וקיבלתי 40 מגה מושלם
...
·

זה לא משנה כמעט. נכון ה V2 חדש יחסית ומגיע אם קושחה ראשונית מהיצרן, אבל ברגע שתצא קושחה חדשה יותר, אתה לא תוכל לעדכן כי אצלך מותקנת גרסה חסומה של הקושחה האירופאית. זה בדוק וודאי. אז נכון ב V2 אין כרגע באגים ידועים, אבל עדיין אתה תאלץ להתקע לנצח עם ראוטר עם קושחה ראשונית...

yakirbest
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #9 

אני מקבל איתו בוויפי קרוב ל90 מגה בתשתית של בזק (זהה לכבל רשת) קניתי אותו בארץ לפני שלושה חודשים בערך ואני מבסוט עד הגג..נכון שאין לי עדכוני תוכנה אבל אני לא מרגיש שיש צורך או משהו כי אין לי באגים.

Bunchan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

JizzMo כתב:
...
...
·

זה לא משנה כמעט. נכון ה V2 חדש יחסית ומגיע אם קושחה ראשונית מהיצרן, אבל ברגע שתצא קושחה חדשה יותר, אתה לא תוכל לעדכן כי אצלך מותקנת גרסה חסומה של הקושחה האירופאית. זה בדוק וודאי. אז נכון ב V2 אין כרגע באגים ידועים, אבל עדיין אתה תאלץ להתקע לנצח עם ראוטר עם קושחה ראשונית...
...
·

יצא היום עדכון לנתב ודרך האתר של הנתב עדכנתי אותו בלי שום בעיה, אז אין שום חסימה..

NIRz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #11 

Bunchan כתב:
...
...
·

יצא היום עדכון לנתב ודרך האתר של הנתב עדכנתי אותו בלי שום בעיה, אז אין שום חסימה..
...
·
כנ"ל. היום עדכנתי את הנתב שלי לגירסה האחרונה שמופיעה באתר של TP Link דרך הממשק שלו ללא שום חסימה. הנתב שלי נקנה בארץ.

bartzdaniel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
קיבל תודות: 0

שליחה #12 

NIRz כתב:
...
...
·
כנ"ל. היום עדכנתי את הנתב שלי לגירסה האחרונה שמופיעה באתר של TP Link דרך הממשק שלו ללא שום חסימה. הנתב שלי נקנה בארץ.
...
·באיזו חנות בארץ? קניתי בKSP גרסה 2 ואני לא בטוח אם לפתוח או להחזיר... חושש להיתקע ללא אפשרות לעדכן בעתיד

Bunchan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

bartzdaniel כתב:
...
...
·באיזו חנות בארץ? קניתי בKSP גרסה 2 ואני לא בטוח אם לפתוח או להחזיר... חושש להיתקע ללא אפשרות לעדכן בעתיד
...
·KSP גרסא 2

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #14 

אהבתי, אכן מצאתי פיתרון בגוגל.

הבאתי לך קישור ישיר לפיתרון.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”